Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
instalirao sam program nokia mail koja je razlika u opcijama između "sinkronizacije" i "slanje i primanje", tj kako postaviti da mi svakih sat vremena provjerava za nove mailove?
Kako da na nokiji N81 podesim sip protokl.Na kompu imam 12voip preko kojega razgovaram i našao sam na netu postavke za sip al neznam gdje šta upisat.Hvala SIP port : 5060 Registrar : sip.12voip.com Proxy server : sip.12voip.com Outbound proxy server : leave empty Account name : your...
Narode molim za pomoć. Bio bih zahvalan kada bi mi neko objasnio kako instalirati Skype na e66. File u .sis formatu sam skinuo sa neta i mućim se već dva dana. Koristeći tutorial za Garmin sve sam riješio bez problema, ali ovdje se gubim. Da li treba .sis file raspakirati na kompu ili ga direktno...
podrav ekipa.. mozeli mi netko pomoci zanima me dali nokia n82 ima fm transmitter ako nema dali se moze skinuti sa neta ?
Nokia baš zna razmaziti čovjeka :) Već neko vrijeme koristim ovaj program za backup i „online“ editiranje raznih postavki na svojoj Nokiji. O čemu je točno riječ? Nokia configuration tool (NCT) je aplikacija koja omogućava kreiranje/brisanje/editiranje/backupiranje raznih postavki na nekoj od...
Da li netko zna gdje u zagrebu ima za kupit, ako uopće ima, ovakav adapter? Ovaj koji sad imam je užas jer je na E71 sa strane priključak pa mi stalno zapinje i smeta me. Link http://www.discountcell.com/cellular/images/3191WW.jpg
pošto u ovi msticki temama nisam našao link za temu u kojoj su sve karte stavljene da se mogu downloadat otvorio sam ovu temu. ako ima neko link za takvu temu nek je postavi u jednu od tema iz sticky. a ako ta tema ne postoji ja ovdje mogu uploadat razne vrste karata. posebno adria route u img...
može li popis trgovina na tršnjevci di bi mogo nać tipkovnciu za 6220c
Što je to jedan smartphone? Kako prenosi dailymobile Nokia sprema jedan mid-end smartphone, najvjerojatnije predstavljanje se očekuje na WMC u Barceloni? Što reći: Symbian S60v3 FP2 OS 3.2MP camera HSDPA / HSUPA 2.2″ QVGA screen 50MB internal memory
moze li mi neko reci zasto mi mob kad promijenim necije ime u phonebook-u nece da automatski promjeni imena u porukama pod tim imenom koje su u inboxu, samo promjeni ime u caller listi. mozel se ovo rijesiti, bicu zahvalan na odgovoru
pozdrav svima. imam dva pomalo neobična problema s nokiom e65. nigdje ne mogu naći kak da složim budilicu / alarm tjedan dana unaprijed ili da mi se svaki dan alarm ponovi... ono, malo je glupo svaki dan ispočetka slagati alarm??? drugo pitanje: zna li netko kak složit da podatke koje primam...
Neznam događa li se na drugim symbianima, al meni se na E71 javljalo na v300.x i v400.x fw-ima. Za one prije se ne sjećam više. Problem je sljedeći: upalim neku od rijetkih java app koje imam (Opera mini 4.2 ili 5, Upvise i sl.) recimo koristim ih neko vrijeme i ugasim. Nakon toga otvorim Poruke...
Znači, normalno instalirao aplikaciju. Nakon što snimi muziku, izbaci mi poruku Shazam is curently offline. Please try again later. Na netu vidim da ima dosta ljudi sa sličnim problemom, ali opet ima ih kojima radi perfektno od prve sekunde. U čemu je štos?
Ako se ne varam, ovo bi trebao biti review Nokie 6650 na Hrv jeziku. Stari brojevi, a opet prva Kada vam netko kaže Nokia 6650, vjerojatno će te pomisliti na Nokijin model iz 2002.godine. Naime, to je bila prva 3G Nokia. Samo će rijetki pomisliti na model o kojem je riječ u slijedećem tekstu....
Instalirao sam Advanced device locks, ali pošto nema engleskog jezika želim je izbrisat, ali dođe skoro do kraja uninstalacije i pokaže unable to delete file je li netko imao sličan problem? ne mogu ni reinstalirati jer mi isto napiše unable to delete file unaprijed hvala
danas sam instalirao novi softver na mob....nakon sto instalira se softver ja udem u meni te mi onda mobitel trazi nekakav kljuc..evo sada sam ponovo sve nanovo instalira i ponove se sam ukljuci i dode u izbornik i trazi ponovo taj kljuc i sve sam isproba 1234, 12345 ,0000, 00000, 11111 ,1111...
Zanima me jel postoji mogucnost da fileove preko bluetootha primam u neki folder na memorijskoj kartici a ne u poruke gdje ih ne mogu ni preseliti. Dali se mogu preseliti?
Na temelju posta http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=903075&postcount=6 zapeo sam na koraku kada treba kreirat SYS dir preko xplorea. konkretno, instalirao sam LCG X-plore v1.41 (ista stvar je i sa 1.42) i u Y disku ne mogu kreirat SYS dir (javi samo can not create SYS dir), probao sam kreirat...
Eto mene opet s problemom... Dakle, imam 5700XM i sjecam se da sam promjenio kod. Kasnije sam opet promjenio koliko se sjecam i sad sam taj kod zaboravio. Bar 20 puta sam pokusavao unjeti razne kodove, nista, jednostavno se ne mogu nikako sjetiti koji je kod stavljen... Htio sam factory...
Imam najnoviju verziju Nokia Maps-a i kad se povežem BT GPS prijemnikom sve super...Nađe brzo i pokaže ok. Ali ono što mi je malo bezveze je da ta karta ne pokazuje moj smjer kretanja na istom dijelu ekrana, već mi onaj virtualni kompas pokazuje gdje je sjever, a mapu na mom mobitelu okreće,...
Frend kupio nokiu n96 i došao kod mene da mu instaliram garmina u mobitel. I sada počinju problemi nakon završene instalacije znam da neki puta treba 2-3 minute da prvi puta uhvati gps signal ali ovo njegovo čudo ne hvata signal niti nakon što smo ga pola sata ostavili vani uključen je potpomognuti...
Pozdrav. Evo, imam jedan mali nerješivi problemčić s moje strane. Radi se o tome da mobitel uvijek držim pokraj kreveta na profilu bezčujno. No, kada je taj profil upaljen, a alarm (budilica) isto namještena da zvoni ujutro, ona ustvari ne zvoni! Nego samo svijetlo ekrana treperi. Čak sam...
prilikom rastavljanja mobitela oštetio sam flat kabal i ekran je poplavio, odnio sam u ,,servis" da mi zamjene ekran ja pitam cijenu kaže on 200 kn original. ja kažem može i ja uzmem mobitel nakon servisa i usporedim sa drugom 6220c i vidim da je moj ekran nešto bljeđi. gdje je crno tu je malo...
Pozdrav prijatelji, imam jedan veliki problem.Dugme za slikanje na mojoj N95 8gb uopste ne radi.Kada prebacim na video mode,dugme radi bez problema.Ubacio sam novi produkt kod za balkan kako bi mogao nadograditi softver.Ubacio sam novu verziju softvera nadajuci se da ce problem biti rijesen ali...
Planiram nabaviti bluetooth GPS za svoju Nokiu 6124c i zanima me podrzava li Google Maps Mobile (za Symbian) eksterni bluetooth GPS? Google dokumentacija tvrdi da nije podrzano no naisao sam na par stranica gdje kazu da to radi. Koristi li netko tu kombinaciju?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma