Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
Uzeo sam sertivikat od ova strana http://cer.s603rd.cn,dobio sam dva foldera : u jedan imalo je sertifikat file,i key file, u drugi folder pomegju ostale ima jedan exe file (sign tools 2.21) i jedan sis. file i plus neki help na kineski i los engleski... Molim vas da mi pomognete oko moje...
Ovdje se nalazi 500 predivnih igrica koje će vam skratiti dosadnu ako se uz vas nalazi mobitel. Paket se sastoji od raznih žanrova igrica a neki od naslova su : Americas Army, Midnight Pool 3D, Football manager.... http://hotfile.com/dl/41615489/e3456ed/500_Games__N95_www.ewares.org.rar.html
Molim sve dobre forumaše za pomoć,naime imam nokiu n73 koju bih želio flashnuti jer ju je majstor nestručno sredio i sada je kamera mutna,zvuk je nejasan iako je riječ o music edition mobitelu... Molim vas za detaljni tutorial o skidanju drivera i samom flashu.Ako vama paše može i na...
evo imam n95 obicnu... i odjednom su mi prestale raditi tipke 3 i 6 tipka za meni i na yosticku desno i dole... probo sam reset en pomaze otvorio sam cijeli mobitel ispuho ga od prasine provjerio kontakte svuda dali ej sve sjelo an mjesto i dalje ne radi... molim vas pomoć
kamer je radila kako treba, nije bilo nikakvih problema. sada imam problem sto kad otvorim poklopac kamere, telefon krene da otvara aplikaciju kamere ali se odmah zatvori. takoder, ako ne idem na "glavnu" kameru, tj preko poklopca, nego preko menu pa kamera, da upali pomocnu, takoder krene da...
Imam problem s pokretanjem kamere,kad otvorim poklopac dođu one ikonice i kvadratić od autofokusa,ali je sve crno,ili piše ''dogodila se neočekivana greška,ugasite pa ponovo upalite vaš aparat''. Nakon gašenja i paljenja nekoliko puta hoće normalno fotkat i onda opet isto.Je li imao ko takvih...
Mob je kupljen u 10. mjesecu, stavljan mu je posljendnji FW 32.001 FW je stavljen negdje u 12. mjesecu i do unatrag 3-4 dana je radilo sve savrseno. Odlazio sam navecer sa posla i iz torbice mi je mob ispao na plocice sa visine cca 1m, mozda i manje. Nakon toga sve ok. Do jucer dok nije iz cista...
Skinuo sam jednu temu koja mi se jako sviđa (ima fora ikonice i one animacije prilikom zaključavanja tipkovnice i tako nekih stvari), samo je problem što je pozadina na njoj neka plavo-zelena, uglavnom, u nekim situacijama se jako teško čitaju slova :-/ Znam da postoji onaj neki program koji se...
Gdje bih mogao pronaći kvalitetno kućište, bilo bi poželjno original, za Nokiu E51? Boja mi nije toliko važna, već samo kvaliteta. Na eBayu sam gledao, ima ih mali milijun, svaki drugi je "original", ali nitko mi ne garantira da je zaista kvalitetno (čelik) itd... Isplati li se gledati u...
vide mogu gledat preko real playera ali kako gledat preko flasa . Skinuo sam novi flash sa stranice adobe i kad ga hocu instalirat pise mi da je vec instaliran.
Pozdrav, do prije par dana mi je N96-ica perfektno radila a onda je krenula štekati, i na jednom se ugasila. Ja kontam baterija se istrošila i stavim je na punjenje, nakon par minuta ona se upali i samo svijetli džojstik ... Nekad se desi da displej bude bijel ( zapravo često ) ... Čak sam je...
Danas mi se dogodila jedna jako cudna stvar na N78, ekran se sam od sebe okrenuo naopačke i svakih 6 sekundi trepne crni ekran. zbilja mi nije jasno kako se to dogodilo. Probao sam master reset , izvadio bateriju, drzao ga ugaseno neko vrijeme, reinstalirao firmware 21.002, probao sa nekim...
Pozdrav ljudi, imam nokiu n85, koju sam dobio od frenda.Kako je izašao novi firmware za taj mobitel želio sam napraviti update, možda bi se riješio problem o kojem sam ranije pisao u drugoj temi.Prilikom updatea preko NSU-a javlja mi da nemože,u suštini, da moj operater to ne dozvoljava ili tako...
Kao što u samom naslovu piše, trebao bih zamjensko kućište za E71 jer je ovo potpuno izgrebano. Pa ako netko zna gdje se u Zagrebu može nabaviti (osim u Mobisu) bio bih mu jako zahvalan... :jackie: Ako već ima spomena o ovome na forumu, molim admina da obriše temu ali ja stvarno nisam našao što...
Imam problem sa N73, danas sam napuni bateriju negdje oko 11 sati i sad maloprije idem napisat poruku uzmem telefon u ruke kad ono telefon dosta topao i imam samo jednu crticu na bateriji dali to možda znak da je baterija pri kraju ili se tu možda radi o nekom ozbiljnijem kvari? Znam da je ovako...
pozdrav. imam pitanje u vezi Nokie E71. namjeravam kupiti ovaj mobitel, ali nema hrvatskog menia, dali je ikako moguće ubaciti hrvatski unutra. hvala
evo ljudi jucer sam imao prilike N82 imat u svojim rukama kod dilera kod kojeg vec godinama kupujem Mobitele i mogu rec ISKRENO nije nesto posebno. kao prvu zamjerku bi Mu stavio VIDEO snimanje. Nokia je napravila jednu KOBNU pogresku i po meni jedan veliku nedostatak a ti je SVJETLO za snimanje...
Pozdrav svim članovima foruma.Naime imam nokiu n85, odličan mobitel,ali muči me nešto.Dok gledam slike i video na mobitelu, sve je super slike kristalno čiste, video za 5, ali kad spojim tv kabel tu nastaju problemi..nikako da izoštri sliku na tv-u, video prekida, nema oštru sliku, ukratko namogu...
ja sam imao 8gb model nedavno u rukama. Dobili ju da ju vidimo i isprobamo pa da vidimo da li nam odgovara. Odlučio sam ju kupiti. Čekam samo da ju otključaju. Uređaj nije nešto posebno po specifikacijama, osobito kada usporedim sa MDA Pro koji imam, ali dosta mi je nošenja cigle u džepu stalno...
kupio sam dva mobitela 6220c. jedan je bio made in china jedan made in hungury u ovog made in china nije bilo primjedbe u ovog made in hungury klapo je yoistic i čitav mobitel se brzo rasklimo. što se tiče opreme made in china je imao dugi usb kabal ali nije došao tv-out kabal u made in hungary...
ekipa, jeli postoji nekakav theme creator ili editor za ove postojeće (vidim da su *.sis format)? pozdrav,
Prije nekih mjesec dana mobitel mi je bio u Mobisu na servisu radi bocne tipke koja nije radila. Brzo su mi rjesili reklamaciju i odtada su mi se poceli javljat software-ski problemi. Znaci kad udem u galeriju za pregled slika i vide-a mobitel se jednostavno zablokira, nekad uspijem prebacit sa...
Prilikom flashiranja mobitela Nokia N95 8GB na najnoviji firmware (ver. 35) pomoću Nokia Software Upadatera slučajno sam laktom gurnuo mobitel na pod i prilikom pada, isčupao se kabel. Sad je na mobitelu samo bijeli ekran, mogu ga izgasit samo vađenjem baterije, i kad ga upalim, opet je bijeli...
Pozz svima... Ponosni sam vlasnik NOKIA 6124c, i tvrdim da je odlican mobitel, topla prepuruka svima... Samo postoji bar meni jedna mala mana to jeste slab zvucnik pri slusanju muzike... Sve sam pojacao do najveceg nivoa al nista, i dalje je dosta slab... Pa ako neko zna kak se moze pojacati...
Kada je priključim na usb i odem na Data Transfer izbaci mi usb error: Unable to activate data transfer mode. Mass memory is in use by messaging app. Change the selected memory in messaging settings first. Zna li neko u čemu je problem
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma