Symbian Nokia mobilni telefoni serije N, E, ostale iz serije 3, 5, 6 i 7
mozda blesavo pitanje, ali kaze stara narodna nema glupog pitanja samo glupi odgovori. ovako: u specifikaciji mobitela stoji da ima podršku za TCP/IP. Sta to točno znaci? da li se to moze iskoristiti na način da ako nadem negdje u gradu wlan, da se spojim na njega i surfam preko njega, po uvjetom...
Pozdrav.Zanima me dali netko zna.Imam N95, i kupio bi jaču bateriju od 2000mah, vidio sam da ima na oglasniku,pa me zanima dali baterija od nokie N95 8 GB,paše na običnu N95??
Danas sam išao ažurirati sof na mobu tj. tražiti nadopune te kada sam završio upalio sam i izgasio mobitel. No, došlo je do problema sve aplikacije i igre instalirane na mem. karticu su nestale iz mapa i izbornika dok je s onima na uređaju sve uredu. Preko upravitelja programa vidio sam da nisu...
Dali ej moguce prebacivati , imenik , sms , i kalendar na memory karticu Hvala EDIT by Ico: ubuduće pročitaj pravila Nokia foruma, inače tema leti u smeće
Imam slijedeći problem sa Nokiom N80, kad ju upalim odmah se prebaci na izvanmrežni rad i ne može se prebaciti u nijedan drugi profil, odnosno neće se povezati sa mrežom. Ostalo sve super radi, jedino se ne želi isključiti taj izvanmrežni rad. Jel se to možda nekome dogodilo i što bi to moglo biti?
Da li se moze instalirati hr menu na e52 koristeci samo internet i ako moze kako ?
bok ekipa,imam problem sa n96 zadnjih par dana,mob je u k****,formatirao sam ga vec 2 puta i sve je bilo ok do danas ustekao sam mobitel preko usba,jer sam zelio pobrisati neke stvari preko kompa jer je masovna bila puna.......malo sam ju pretrazivao,usao u data folder jer je bio tezak preko 35...
Po netu su počele kružiti glasine o novom modelu Nokia Mystic uređaju. Radi se QWERTY Symbian S60v3 uređaju, 5MP kamere (Flash podrška). Za sada se i nezna nešto previše o samim specifikacijama i dali se radi o lažnjaku ili o stvarnom modelu koji je procurio u javnost. Sam model dosta vuče...
PRIJE NEGO MI MODERNATOR POBRIŠE TEMU SAMO DA SE ZNA DA NEMOGU OTVORIT TEMU KOJA MI TREBA I DI BI MOŽDA NEŠT SAZNAO!!! Dakle nadogradio sam softver na nokiji n96 preko nokia software updatera na 30.101 a prije toga sam da bi imao hrvatski menu na mobitelu u nss-u promjenio product key na...
kaže mi da pristupnik ne odgovara, spajam se na thomson ruter uredno vidim signal, ali ne mogu otići na internet, ni jedan program ne može stavio sam najnoviji firmware, i pokušavao sa glavnim resetom i opet ništa
Pozz, evo nakon ono problema sa bootanjem, to ja navodno bio oštećen displej pa mi nije ništa se prikazivalo, sada imam novi problem al' sam tražeći našao nešto i vidio da se taj problem često javlja prilikom ubacivanja novog softvera. Naime odnio sam mobitel u servis i oni su ga napravili al'...
ovako, imam max asl flat, i routher sa wlanom. planiram si kupiti nokiu e71 (ona kao blackberry) i zbilja nevedim razlog zašto se nebi bežično spajala na iovako beskonačan internet koji imam na kompjuteru. bila bi zahvalna kad bi mi neko odgovorio dali se to može, i kako. pokušala sam...
Prije svega pozdrav svima! Eh koristim gore navedeni mob 6220c,i imam instaliran hrvatski jezik na njemu,takodje sam downaloadao i Nokia Software Updater i zelim update-ovati FirmWare,da li ce update izbrisati hrvatski jezik na mobitelu? BTW Cuo sam da radi Windows 98 na s60v3 mobovima sa...
mislim da je odgovor na ovo pitanje isti za sve symbian mobitele, pa nisam htio pisat model u naziv topica. imam tele2 pretplatu i opciju 200 MB. na laptopu mi je instaliran nokia pc suite. na mob se spajam preko blutootha. kad kliknem da se spoji na net (otvorim pc suite, pa ona ikonica za...
To mi javlja svaki put kad hoću da pokrenem Muzičku galeriju. Nekoliko puta sam vršio i fabrički reset mobitela, ali bezuspješno. Šta je u pitanju? Da li je možda virus na memorijskoj kartici ili nešto drugo? Hvala, moderatori, novi sam, a hitno trebam riješiti problem, pa mi ne zamjerite na...
ima li iko upustvo kako na nokii n82 pojačati osvjetljenje.postoji nekoliko upustava ali nekompletnih.naprimjer,u y-browseru zasto u folderu c:\private nema nikakvih datoteka itd...
x-plore nalazi 5 diskova dakle, vidim da postoje C, D, E, Y i Z C je ?flash? disk moba D je RAM memorija E je flash disk Z je ROM memorija (x-plore očitava 95.2 Mb)
Mobitel mi se samo najednom ugasio i sad ga više nikako nemogu upalit a vidio sam na forumu kod za aktivaciju Nokije E66 (*+3+zelena tipka) pa me zanima da li postoji kakav kod za 6210 Navigator da ga nemoram nosit u servis?
Hmm, Drug mi poslao link na nasljednika E71ice i guglam guglam, ali nigdje nikakvih podataka zasad.. http://symbian-freak.com/news/009/06/e72_demo_video_leaked_accidentally.htm RuqaB5K8b5Y U iščekivanju više detalja :licklips:
Pozdrav, na mojoj nokiji e61i je stari fw, želio bih updateati ali imam traume od updateanja nokie 5130 (pukla veza između moba i pca i nije se htio upaliti) pa sam morao mob na servis nosit. Može li se tako nešto desit i pri updateanja ovog mobitela?
Pozdrav, kako sam prebacio sim karticu iz SE mobitela u Nokiu, kontakti su mi unakaženi npr: trebalo bi pisati Marko Markić, a piše Markić;Marko/2 Postoji li koji lakši način da sredim imenik, a ne da mijenjam xyz kontakata na mobitelu, dakle mogu li nekako kopirati kontakte na pc, sredit ih...
mobitel sam od sebe se restarta,npr kad slusam muziku,a kad me neko zove i javim se nemore dulje izdrzat od minute,naravno ugasi se i ponovo upali!moze li se tu sta rijesit?hvala:ideja:
Evo, do sada je radilo normalno. I sada vidim novi Sports Tracker, odem u Ovi store, kad on se automatski počne spajati na T- mobile internet. Dobro pa imam još MB za potrošiti, ali ne želim da se to dogodi kada neću imati... A, i zašto da trošim internet promet na mobitelu- kada sjedim kraj...
Ljudi, evo imam još pitanja... Zanima me može li se, i kako uspostaviti wirelles povezivanje s računalom? Znači, da prijenos podataka, muzike, slika, mapa, ukratko svega, što već radim sa ovi suiteom ili nokia pc suitom + usb kablom, napravim preko wirellesa? Osim surfanja netom, ovo nisam...
napravio update i koda je svo zlo ovoga svijeta ušlo u njega.mobitel je jako spor, navigiranje preko garmina je nemoguće štopa samo tako. gledanje vide na youtube je nemogue pogledat video a da ne zaštopa više puta. a na HQ štopa svake sekunde. čim uđem da promjenim temu mobitel se restarita....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma