Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Našao sam na symbian freak stranicama nekakav tutorial kako se to može napraviti, da površina ispod loga ne bude bijeli kvadrat već ona od trenutno korištene teme, ali u 3.-em koraku sam zapeo na MBM wizardu. Kad hoću imortirat .mbm kojega sam poslao sa telefona na PC, izbaci mi grešku "not a valid...
Jel neko zna neku aplikaciju za prepoznavanje smješka na Nokiji N73. Vidio sam da postoji ona Zensis SMS Wizard, ali svaki put javi onu glupu grešku da je program samo za Nokije sa HongKong product codom? Ne treba imat nikakve posebne opcije, htio bih da prepoznaje smileye u primljenim porukama...
Zanima me koliko zbilja traje baterija na N70(m), na mnogim forumima sam procitao puno razlicitih imformacija, cak sam naisao da ima veze i verzija softvera (ne znam da li je to tocno), naime full mi se svidja taj mobitel i razmisljam da ga uzmem, ali me muci upravo trajanje baterije, jer inace na...
sad ih stvarno ima svakakvih oblika i vrsta.....ali meni je i dan danas jedan od najljepsih stara 6600....takoder mi je i sx1 lijep... vama?
Kako da iz Nokie 6670 prebacim melodiju koja fabricki instalirana u njoj (striking.amr) u neki drugi telefon (N73)? Imam instaliran FExplorer ali ne mogu pronaci folder u kom se cuvaju ove melodije. Ili je mozda to neizvodljivo? Hvala! p.s. Ukoliko neko ima ovu melodiju molio bih da mi je...
Zanima me kako pojacati zvuk np3 mp3 da mi se cuje jace,preslabo mi je to pa me zanima da li postoji nekakav program za to?Ja mislim da je to moguce jel primjerice dok slusam mp3 ne cuje se bas glasno,al dok me netko zove (imam slozen mp3 kao ringtone) zvuk je puno glasniji,stoga ja mislim da...
Pisao sam poruku i PAFFF ekran bijeli sa sitnim crnim tockicama :cry: Mogu je jedino upalit i ugasit, javlja mi se samo taj bijeli screen Pomozite!!!!!! Ima li nade? Savjet? :( Hvala!
Kupih danas nokiu 3230, mob radi savršeno ali je malo izlizan po rubovima i to me lagano živcira, vrlo rado bi promjenio cjelo kučište ali neznam gdje. Malo sam googlao i nemogu nigdje naći da ima za kupit, pa ako netko od vas zna, molio bih da me uputi. Hvala!
Zanima me kako prebaciti npr. mp3 pjesmu na karticu.Primim je bluetoothom te ju on spremi u poruke-ulaz. spremnik i jedino ju od tamo mogu pokrenuti pa me zanima kako ju premjestiti u folder music na kartici. Hvala unaprijed
ovako imam par problema sa nokiom 6600 pa vas molim za pomoc! 1. Kad si posaljem video, sa kompa, preko bluetootha, on mi dodje u ulazni spremnik (poruke), ja ga otvorim, i on me automatski preusmjeri u smartmovie! Kad mi dodje u poruke video, kad si ga posaljem, neda mi tj nemam opciju da mogu...
Ovih tema ima vec stvarno mnogo....Molim vas da mi tu postate teme koje stvarno vrijedi instalirati, koje su vam najbolje, jer nemam toliko vremena tražit a i uvijek se razočaram na kraju.... I još jedno pitanje...kako da promijenim font u izborniku? tnx
Dakle... Rijec je o nokiji 3660... Vec je dosta stara i nije koristena vec skoro godinu dana zbog problema kojeg imam... Problem je sljedeci...: Nakon sto sam uzeo nokiju od frenda, poceo sam skupljati poruke u inbox bezveze... Nakon nekog vremena (kad sam "skupio" oko 300+ poruka),...
Iam problem opet...dakle, hocu odgovoriti na poruku odem na reply i pocnem pisat tu poruku, a kad ono same brojke:D..i uglavnom nemogu pisat sms jer ni olovka ne radi i nigdje ne nalazim nesto s cim bi mogla promjenit brojke u slova( ona olovcica u gornjem desnom kutu je nestala:confused: )..i jel...
Kako da najlakse zbrisem sve sa moba?..odn da ga vratim u ono stanje u kojem je bio kad sam ga kupila?..Najlakse bi bilo stavit novi firmware i onda se tak sve zbrise..al to nemogu jer ga nemogu naci na netu:D..pa onda mi treba neki drugi nacin..:)
Ockej, daklem, N70, imam aktiviran vipov broadband i kada god se pokusam logirat na forume razne (cafe.mobil, pcekspert, i ini koji su na vbulletinu) preko Opere mobile ili integriranog browsera, jednostavno ne zeli prihvatit. Kaze hvala na loginu i baci me opet na pocetnu stranicu (kao sto bi i...
naime dok sam imao panasonic x700(symb7) u fe exploreru(nije vaznu, u bilo kakvom expl.) memorija max memori rama bila mi je oko 8-9mb (ondje di pise free memory se je podrazumijevalo da je to ram predpostavljam. -dok sad imam n90, memorija mu je jedva 2mb, a u free memory(gore iznad-u slici)...
update-ovao sam software na n80 i sada mi trazi memory card lock code, a prije ga nisam ni imao. sta da radim ? please help hvala unaprijed
evo scenarij...formatiram ga s #*7370 i...ništ.....formatiram ga još jamput....ništ...i tak 456 puta... i onda mi padne na pamet odlična ideja...pa ima u feexpl. onaj precrtani fajl...pa zakaj ja to nebi ručnoc/p u c:, i jesam... i sad imam nokiu koja radi u standby-u, a svaki podražaj reagira...
Imam ponudu od wragg za zamjenu mobitela,ali mob ima skuren TAHVO chip.Sad mene zanima kolko dode popravak toga? Hvala
Zanima me da li se na N70 nekako može promijeniti onaj zvuk za izvješća SMS-a?
Naime, nasao sam neki poljski nesto malo veci no original u njokiji :) pa molim cjenjeno pucanstvo, a mislim da ima vise onih kojima bi to trebalo
pozdrav jel se mopze nekako na 6600 smanjiti velicina slova, ali ne u sms porukama nego opcentio, znaci kad npr dobijem poruku i pise mi "dobili ste poruku" LOL jel mogu ta slova nekako smanjiti?? Hvala edit- imam jos jedno pitanje:hm: kad idem sa 6600 snimati video, mogu snimat samo...
Ovak, trebam nekog da mi preporuci jedan program, kad se smpojim prek blututa na komp da mogu prek tog programa radit sve na mobu ak me kuzite?? npr na sony ericcson je "my phone explorer" a ja trebam za nokiu 6600. dajte mi link di ga mogu skinut, hvala!
Dakle planiram ga uzet kod teletabisa kao ono na pretplatu pa me zanima jel ima tko kakvo misljenje o mobitelu, kameri, i sto je najbitnije slusalicama...dali se isplati uzeti n80 za nekih 500kn vise.gleda ih na uspredbi i taman ono sto ima n80 a nema n72 mi uopce netreba...
Kako bih mogla prebaciti imenik sa memorijske ili memorije na mobu(gdje god jesu:D ) na sim karticu?..Jel ima neki nacin ili kakav program?:)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma