Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Imam nokiu 6600,ja vjerujem ispravnu,sve radi!Osim šta mi mp3 pjesme uz bilo koji program ne žele svirati do kraja!Traju cca 28 sekundi,i onda krenu ispočetka,i uvjek tako!Prijatelj ima isto 6600 i pjesme mu se reproduciraju do kraja!Probao mi je poslat pjesmu koja njemu dođe do kraja,ali meni...
Trazim nekog tko bi mi stavio najnoviji firmware na N73. Za cijenu se dogovorimo. Poželjno Zagreb, Sisak i okolica. eventualne ponude na PM ili 098796471.
neznam koje kartice memorijske idu u 3650 piše MMC sad koje su to? da lii su to micro sd ili?:respect:
imam pitanje di mogu skinuti theme za svoju nokiu i kako instalirati jer mi neke u opće ne prepoznaje
Prvo pozdrav svima! Evo imam nokiu N70 par dana pa imam neka pitanja! 1. Zašto kada stisnem tipku ispod izbornika di je nacrtana olovka ne otvara poruke ?! 2. Imam instalirane programe dvdplayer, divix player i smartmovie ali kad pokrenem neki .avi file nemam zvuka ?! 3. koji je po...
evo zanima me kako na 3650 kopirati kontakte s moba na kart?? nekim programom?kojim?di?
jel mi može tko malo pojasnit kako da mob koristim kao modem?? u PC Suitu me traži username i password ?? :dunno: :dunno:
do prije 6 mjeseci sve je bilo normalno.Sada kada sam maknuo gotovo sve programe idem instalirat temu a on javlja Instalation security error.Unable to install!.Isto javlja kada hocu instalirati program koji je vec prije bio gore znaci nije problem u file-u Znaci nemogu nista instalirat...Podaci...
evo ovako. kada odem u upravitelj datoteka i idem na prikaz stanja memorije telefona piše mi da mi je 12MB zauzeto i 800 i nekaj sitko kB slobodno. tu je prvi problem. kaj nema n70 više od 12MB svoje memorije na telefonu??? drugi problem je kad si pošaljem neku pjesmu prek bluetootha i ona mi...
e ovako, imam nokiu 6680 i stavljo sam neke programe. i sve 5 sve radi što mi se ne sviđa, unninstaliram, i sve tako dok nisam instaliro program talks60all koji nisam mogo ni pokrenut,a kad sam ga htio izbrisat ( u 'upravitelju') onda mi je javilo: 'Uklanjanje nije moguće. Program je otvoren.' e...
kupio sam a-data 512mb RS MMC karticu i zamijenio dosadašnju NCP 128mb.problem je u tome da sad mob prilikom slikanja kamerom neke slike sprema a neke ne na karticu.neke slike se mogu poslije vidjeti,a neke su unable.isto je i sa videom,clipovi se neki mogu vidjeti,neki ne.teme,aplikacije isto se...
Zanima me kako se instalira navedeni program na mobitel, pokusavao sam i nesto sam nasao na dotsisu ali nista nije u sis. file-u, nego nesto treba prije napraviti ili instalirati na mob pa onda....molim pomoc.... i da ne otvaram novu temu, nemogu instalirati office, koji god sam skinuo i stavio...
Dakle... Skinuo sam najnoviji nokia pc suite i instalirao, sve glatko dok nije doslo vrijeme da ga spojim sa mobitelom... Kad odem na manage conections ili get conected izbacuje mi da bluetooth stapic nije prisutan ili da driveri ne sljakaju... Skinem nove drivere i opet isti dreck. Nakon toga...
Bok ljudi, kao iz priloženog vidi se da imam n 70(vodafone branding, kupljena u Vip-u) i u zadnjih dva dana imam neke cudne probleme. Uglavnom poruke koje mi se šalju kasne i stižu krivim redoslijedima, nema nekog pravila već je kašnjenje random. Isto tako od kada mi poruke kasne ljudi koji me zovu...
Upomoc ljudi! Danas sam isao mijenjat masku na mobitelu jer mi se stara pohabala. Nije mi jasno kako, ali izgleda da mi je prilikom zamijene sa maticne ploce ispao chip koji sluzi za paljenje mobitela?!? Vidim 4 nozice gdje je bio zalemljen, ali ga ne mogu nac. Zanima me (ako netko zna), ima li...
U mogučnosti sam jeftino nabavit N70 kojoj kad s upali samo ekran bijelo svijetli pa me zanima može li se to popravit, kaj je otišlo i koliko otprilike košta popravak. hvala
imam nokiu n70 vec dugo i baterija mi je pri kraju, treba da je zamjenim, baterija koja je u njoj je bl-4c !! mogu li da stavim neku drugu, mozda ima neka jaca ili bolja ? pozdrav
Bok Jel zna netko za neki alarm clock za noki E65.
Kako naslov kaže jako je spor a to me živcira... slikam neku sliku i treba mu skoro ako ne i više od jedne minute dok je nemogu pogledati u galeriji ?! Izbrisao sam nepotrebne programe ali ista stvar ! E sad šta mi je raditi ?1 gdje mogu vidjeti šta mi jede memoriju ili šta več ?!
Evo dakle danas mi je dosao 6680 i sad ja idem stavit svoju karticu sa 6670 u nju i trazis me nekakav password za otvaranje kartice.Sad je meni to cudno ja nisam stavljao pass,a niti ga na nokiji 6670 nisam moram pisati. Ima li netko negdje kakav program za obilazenje passa???? nasao sam ovo...
Evo to je prelagan posaoa za one koji jos to en znaju ja sam uslikao postupak i uploadao na rapid: http://rapidshare.com/files/46348128/6680_switch_mask.rar NAPOMENA!!!! NE IDITE U SERVIS,KAD TO MOEZTE DOMA ZAMJENIT :hrv:
Pozdrav društvo, imam navedenu nokiu , gdje pokušavam instalirati teme skinute sa zedgea za tu nokiu. prilikom instalaciije mi kaže: " unable to install. compatible with series60skin support"?? Verzija firmwarea je v 5.04.07, dakle zadnja. Dali je ko imao ovih problema i kako je riješio...
Potreban software : 1. 55667793_Diego_3_06.msi - DOWNLOAD 2. Phoenix 2004 sa crackom - DOWNLOAD 3. Phoenix 2006_04_6_130 - DOWNLOAD 4. Nokia Connectivity Cable Driver - skiniti sa nokijinog sajta 5. Firmware za vasu nokiu Instalacija potrebnog softwarea :
... do danas mi je sve bilo ok sa telefonom i karticom, sada iz cista mira, a nakon sto sam izvadio mmc iz telefona, i vratio je sekund kasnije, podaci su nestali ... i dalje vidim da je zauzeto isto kapaciteta kao i prije, ali vise nema slika, mp3-ca, aplikacija, tonova koje sam ubacio .. jel to...
Evo upravo sam danas razgovarao sa RedkinG-om i mi bi se mjenjali za mobitele,naime ja bi njemu dao Nokiu 6670 black a on meni Nokiu 6680.Naravno da je zamjena nemoguca da sve radi na 6680.Naime na Nokiji 6680 je problem ovakav: kad se otvori poklopac kamere ponekad se kamera ne ukljuci i javi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma