Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Uskoro bi trebala izaći novija verzija firmware-a za Nokiju 6600 u kojoj će biti onemogučeno igranje N-Gage igara na 6600. Iako je firmware puno brži i sređeni su svi bugovi ako mislite igrati N-gage igre nemojte upgrade-ati. Verzija je 4.07.00 Postoje i starije verzije 3.48 i 4.49. Kojih...
Jel ko cuo vise o ovom telefonu i jel uopce postoji???
Šta mislite drugovi !?!
Ludilo!!!
Ljudi sta da kupim? Nokiu 3660 u vipu za 2991kn ili Nokiu 6600 na crno za 356e??? Jel ko kupio svoju N6600 na crno i jel ima problema, ak ima nek pise!
Ako želite ubrzati podizanje menia i općenito rad vaše omiljene Nokie, odite na Meni->Zapisnik(Log)->Izbor(Menu)->Postavke(Options) i podesite Trajanje zapisnika na 1 dan. Javite rezultate :) !!!
Ovdje će se nalaziti programi i opisi aplikacija za mobitele Nokia 3650,3660,7650, 6600 i Siemens SX1. Dolje navedene aplikacije su testirane na N6600. Ovaj post će biti zalkjučan. Kada izađe koja nova aplikacija i ako je nema na popisu pošaljite mi ime aplikacije i opis na PM ili mail. App...
imam problem s spajanjem preko bluetootha , do nedavno je sve radilo, a sad kad se ocu spojit na serial port nikako se nece spojit nego javlja: could not coonect to the remote device. komp mi prepozna mobitel i sve sljaka osim tog serial porta... -znaci niti pc suite mi ne prepozna mob zbog tog...
Dal netko zna na kojoj wap stranici mogu skinuti "Nokia Videorecorder"?
... zanima me kako se igraju ngage igre na 6600 (vjerovatno treba neki soft). znaci ja kupim neku igru sa ngagea i gdje je stavim u telefon ... na mjesto memorijske kartice??
Kupio bih n6600 pa me interesuje kako zvuce mp3 file i dali ima stereo izlaz(slisalice) i kako zvuce na iste spekerfonu?Ako mozete da mi date neko porodjenje sa n3650 posto sa njom imam dodira(u smisli zvucnog sustava,brzine sofvera).
Imam mogucnost biranja izmedu n3650 i set610 i mislim uzeti nokiu e sada imam jedno pitanje dali ona moze posluziti kao mp3 player?!:confused:
1.Ima li nekakvih linkova na internetu (PC), za skidanje BESPLATNIH igrica i programa za 6600-icu???? Ja juce trazio 30 min. po google-u, i nasao sam samo midlet.org gdje nije veliki izbor!!!! 2. Kako se gleda tv program preko real one playera? jel treba otici na wap stranicu te televizije,...
Jučer sam primijetio jednu čudnu stvar u stvaranju mmsa na njoki 6600. Od melodija mogu ubaciti samo melodije snimane sound recorderom od nokie, tj. ne mogu ubaciti melodije koje sam downloadao u mob (waw i mid format), a koje inače normalno mogu postaviti kao melodiju zvona. Zna li netko nešto...
Koji vam je ljepsi?
pokusavam spojit 6600 preko irde, komp mi prepozna mob i sve al nikako nemogu nis prebacit, samo mi kaze da mob odbija to sto saljem il tak nes.. imam pc suite i sve al nema sanse da ga spojim preko irde??? moze kakva pomoc? hvala!!
Ovako,nedavno sam nabavio Nokiu 3650 i sve pohvale,zbilja isplati se dati novce.-problem je u infaredu,imam ACTISYS ic port (ACT-IR220L+) koji se spaja na serijski ili com port,sve u redu,ja spojim on ga prepozna hardware se instalira sve ok,sve dok ne pokusam aktivirati slanje preko wireless...
Dajte molim Vas jel uspjevate koristit ovaj mobitel na Cronetu?? U szk kažu da nemaju postavke za taj aparat. Dajte molim Vas ak je neko uspio nem posta ovdje i naravno koje postavke je upiso, prvenstveno mislim na onaj proxy server!
Kako i sami vidite, imam tu Nokiu i muchi me jedan naizgled mali ali veeeliki problem... Nekada kada palim mob ne ochita mi SIM card, a bio sam na servisu i oni su rekli da je chitach kartice totalno u redu i da ne znaju gdje je problem... I onda se oni nazivaju majstorima...Molim vas ako ishta...
stavio sam neke igre u mob instalirao ih i u messages izbriso njihove fileove (.jad i .jar) kada sam pokusao da udjem u Applications pojavi mi se "App. closed MidpUi USER 9!" i nikako nemogu uci... please help, i am fucked up... :( :( :(
Može li se promjeniti jezik na nokia-i 3650 preko iRDe?? Ak može kako??????
Mladi hakeri, dajte malo savjete nama matorim magarcima, evo recimo ovdje ima milijun tema i dobre zeke za N6600 a kad prebacim temu u Nokiju i kažem-OPEN, poruka mi kaže "Unknown file format" ! Klasično skinem "temu" s neta, spremim je na komp, i onda Irdom prebacim u mob. Jel' meni treba...
Pozdrav:) Evo novi sam na forumu forum je dobar do sada inaće sam na forumu Svjetskutera cijelo vrjeme evo sad imam par pitanja , a i imat ću ih još u vezi mobitela pa eto stigao ovdje. Do sada sam ima Et28,Samsung n100,t68i, pa sam zaključio dasu nokie najbolje osobito symbian tj series6, pa sam...
http://www.mobile-review.com/news.php?language=en#news1863
mobitel je super,samo što izgleda kao 3650
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma