Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Gdje mogu podesit kontrast na N6600??
Kada dolazi?:p :p
Evo konačno jednog uporabljivog 3G uređaja. Nokia 6300 ima 1.3 MPix kameru, 10 MB interne memorije, može snimati klipove do jednog sata... Veće je bilo rijeći o njoj ali se nije znao točan naziv Ovo bi mogao biti moj sljedeći mob http://www.nokia.com/nokia/0,,58708,00.html
Kada pomocu PC Suite prebacim mp3 file na mob on mi ga automatski pretvara u .wav i nemogu ga pokrenut u nekom mp3 programu. Kako da prebacim mp3 na mob, a da ostane mp3??
Can someone help me how to clean .sis files from my mobile. They are maybe hiden somewhere or with any other code to reset all the phone,because my phone memory is full. Thank you Xeni
Je li postoji kakav kabel za Nokiju 6600 da ga se može spajat s kompom i koliko on košta????????????:confused: :cool:
e cao ljudi sad imam program irRemote v.1.32 pa ako neko ima lic.kljuc za to nek mi posalje na mail ili pm sto prije hvala imei 350774100276753
Jel se ova MMC isplati kupit za 160kn?? Ima garanciju na 12mjeseci (iz hg-spota)
Imam blzinstaler. Prebacim igru u mob, i kaze mi da je nepoznat format!
Netko je somenuo na ovom forumu, da na kompu, pises neki teks i da ti se taj teks pojavljuje na displayu kao sms? Jel zna netko kako to izvesti??
Kako poslati midi pjesmu, probao sam preko programa MMS It i neće:angry: Molim za savjet?
1. Cell info display ne mjenja ime bazne stanice (npr. iduci u BL ostaje pisati Gradiska). 2. Iako u kalendaru namjestim da mi bude prikazan mjesecni pregled, poslije izvjesnog vremena (u danima) vrati na dn. pregled. 3. Memorija za poruke je namjestena na MMC, ali prilikom punjenja memorije...
Zanima me dal se još nekome događaju ovakve stvari??? Kad punjač uključim u struju, on počne tiho zujit (tulit, pištat, šta ja znam...), al kad uključim mob, prestane! Dal netko zna što bi mogao bit razlog?? Dal mi je najbolje da ga se riješim i kupim drugi? Stalno imam osječaj da će...
Citao sam na nekom forumu da ce N7610 imati samo mono zvuk... :( Jel tko zna ista o tome i oce li to oni promjenit u stereo il... ? Jer mobitel je fakat savrsen, jedina mana mu je ocito mono... Fakat znaju sje'at dobar mobitel!
Ekipo pomozite mi,juce sam instalirao Tomb Rider .jar,koji naravno ne sljaka,ali mi je unistio mob. tako sto mi ga je usporio bar 100 puta.Sad kad god hocu da pokrenem neki .jar fajl dobijem poruku: App.closed AppArServerThread,a kad hocu nesto da izbrisem sa App. managerom proces brisanja pocne i...
Evo kupio sam i ja napokon svoj dugo cekani primjerak!!!
Jeli zna tko di se moze kupiti ili naruciti negdje. Cijelu Rijeku sam prosao i nisam je nasao
Da vidimo tko ima najbržu nokiu 6600 :) Benchmark možete skinuti ovdje U rezultatu pišite sve rezultate jer ih ima više.
Ako ima,molim neka mi pošalje na kugla@vip.hr ili danielmorales@net.hr unaprid zahvalan, Daniel Morales
Evo dobili su novi software pa ko voli nek izvoli :D Moj je već tamo:D Verzija je 4.0.9
??? ... ovo je uzzas!! kupio sam n6600 kao sto vecina zna prije 3-4 tjedna NEzNAM ni SAM kada ... ali nije to vazno, vazno je da me jako zivcira, volio sam i cijenio nokiju ali nakon ovoga neznam sta da mislim!! sve je islo glatko do neki dan, a onda... poceo mi se smrzavati, baterija mi traje cca...
Zasto mob N6600 u Vipovom ducanu kosta 4891kn, a u Oglasniku samo 350e(sa garancijom, hr meniem, tvornicki zapakiran, iz finske). Jel se isplati kupit mob u oglasniku, ili se jos treba prisparati koja tisucica kn, za mob u vipovom ducanu???
Ima li netko Nokiu 3660? Kako ste zadovoljni tom nokijicom?
Jel mogu na Nokiu 3660 ici igre za ngage? jel zna neko stranicu sa igrama za 3660?
Nije mi radila tipka za gašenje i paljenje mobitela. A i maska je bila izgrabana. Pa sam odlučio sam menjati masku - nažalost. Da nedužim mobitel je sastavljen ali ne radi. Zna li netko siguran servis u Osijeku. Hvala na pomoći.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma