Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Vodic sa mediaplace kanala sa nekim dodatnim zanimljivostima vezanim za Symbian mobitele. irc.efnet.nl #mediaplace FIRST THE RULES : 1: ENJOY UR STAY AND LEECH AWAY ( THATS A MUST ) 2: DONT HAMMER THE SERVERS ( AUTOGET SCRIPTS ARE ALLOWED BUT IN MODERATION ) 3: NO SPAMMING , FLOODING OR...
Zanima me da li je moguće upgrajedat :retard: verziju symbiana za 7650. Mislim da je na verziji 6.0, a koliko sam vidio zadnja je 7.0. Tražio sam na netu da li ima gdje ali ništa.I ako je moguće dal se mora nosit u servis ili je moguće doma preko data kabla ili IR? Hvala
Dal ko zna di se moze downloadat gore navedeni program?Ili nesto slicno?
Sta vise reci strava stvar!!! Download: http://www.mitsoftware.com/akiles/3gptoavi3.zip
Da li mogu kupiti n-gage qd bateriju od 1070mAh i staviti u n-gage. hoce li raditi, dali ce uopce pasati i da li ce biti kakvih stetnih posljedica, ako nista da lio barem postoji koja jaca baterija za n-gage osim one standardne od 850mAh
Ako formatiram mcc karticu dali ce ostati na njoj programi (Opera, print, ...) te kako da opet instaliram te programe s kartice?
ima li tko od vas kakvu dobru aplikaciju za nokiu 3650? recimo da daje dodatne mogućnosti kameri...
Htio bih kupiti slusalice za 7610 (pop-port), tako da mogu slusati MP3 preko njih. Jel itko zna koliko otprilike dodju?
Dodjem u VIP ocu uzet mob, Nokiu 7610, i malo se informiram o detaljima mobitela, ... Kad ono prodavac mi savjetuje da uzmem 6600 jer kako on tvrdi bolja je nego 7610. I onda navodi neke primjere zasto je bolja. U tome navodi i da je 7610, ogranicena na samo 500 unosa u imenik, dok je kod 6600...
Imam nokiu 7610 i kada slusam mp3 zvuk malu steka. Dali je vama tako ili nesto nije u redu sa mobitelom?
...kako ubaciti crack u mob,točnije,na mmc karticu bez čitača kartica...naime,kad pošaljem taj file: pomoću BT-a,on mi ga spremi na telefon...kad ga pokušam otvorit,kaže da ne može,jer je nepoznat format datoteke,a kada ga želim preselit,imam opciju samo u arhivu... ...pomoću FExeplorera sam...
moj drug je usnimio ceo spot 50cent i super je ... dali ja mogu obocne spotove sa kopmljutera da upacujem??? ili gde da nacem spotove bas za 6600????
da li postoji neki tajni kod, poput onog *#war0anty# koji bi dao informacije o telefonu za 6600?
http://www.gsmarena.com/newsdetail.php3?idNews=36
Da li i vama na 6600, kod dojave poziva, treba prvo jedna sekunda da mob pocne zvonit? Mene to malo iritira, kad me netko zove, njemu u slusalici vec 2 puta zazvoni, dok se meni još ništa ne pojavi... To do moba ili neceg drugog?
Dal ko zna e ima kakav program za S60 mobitele(u ovom slucaju 7610)sa kojim bi kad se spoje slusakice sa FM prijamnikom mogo slusat radio?
Ono šta me je definitivno privuklo 3650 je mogućnost emuliranja moje prve ljubavi C64! Nisam mogao doći k sebi kad sam vidio poznati plavi ekran na mojem 3650 :D jeli netko probao pokrenuti koju igru? Ja sam uspio otvoriti emulator ali igru (commando) ne. Danas ću probati staviti još koji rom...
dali znate koliko kosta nov ekran za nokiju.!!????? :comp: :closed:
Dali se po vama isplati dati vise love pa uzet 7610? Jesu li velike razlike naprema Nokii 6600, mislim na trajanje baterije, kvaliteta slika, brzina rada na mobu?
Gde mogu da nadje. ,teme,slike,melodije,i mp3, radio za nokiju 6600 pomozite mi!!!!!!!!!!!!
Prije tjedan sam stavio mob (6600) na punjenje i nakon nekoliko minuta čulo se jako zujanje i poluglasno pištenje baš iz punjača. Poslije toga sam ga punio još 3 ili 4 puta i svaki put isto. Userem se od straha svaki put kada treba na punjenje. Zna li tko što mu je i kako to popraviti? Je li se...
frend je neki dan uzeo 6600 i moze ga upaliti jedino kada je punjac ukopcan, a kada nije na punjacu upali se i ugasi? Jel se dogadalo kome??
kupio je frend canyon bt slušalicu ali mu se n7650 ne odaziva kad se pokuša spojiti iako je pariranje prošlo bez problema i odmah ju je prepoznao kad se pokušao spojit 1 put! slušalica uredno radi na mojem SX-u! i fakat nemam pojma kaj napravit? da nije problem u staroj verziji softvera???
Možda je već to netko spomenuo no ipak... nakon što sam instalirao Rally pro contest na svoju Nokiu 3650 i odigrao par partija primjetio sam nešto zastrašujuće. Igrica mi je pobrisala sve podsjetnike, rođendane itd. iz kalendara! :-/
Izasao je novi firmware za Nokiu 6600: v 5.27! Change log: Java - User Agent added to Http Post command - URL encoding in GET JAR disabled - Java application download to MMC - DRM files visible in application manager - Improvements in java downloading through WAP - Improvements in...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma