Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
mala pomoć može opis za ove aplikacije AutoExecDaemon,PsiNT eLib(C) PSI NT, BioMsg.sis
Iako sam djelimicno 'puno' cackao po forumima, ipak mi nije poslo za rukom da pronadjem programe koji su crackovani. Uvijek naletim na nekakvu demo verziju. Moze li neko izbaciti link gdje se nalaze crackovani programi ili mi pojasniti kako se to vec radi. Unaprijed hvala!
Ima li itko kod za Smart Movie koji treba upisat u mobitel? Ako ima dal mi ga moze dat?
Tek toliko da olakšam(o) sadašnjim i budućim vlasnicima Nokie 6600, slobodno postajte popis aplikacija, znači programa i igrica koje funkcioniraju na njoj, ali i one koje ne rade ili stvaraju probleme na uređaju. ZenoMorph1.00 = jednostavno javlja da nije kompatibilan ScreenSaver130 = nece...
Može li se nadograditi software u Mobisu ako je mob kupljen u inozemstvu legalno (znači imam račun)? Radi se o 6600.
na netu se moze naci jako puno tema ali jako malo od njih je stvarno kvalitetno i vredno da se nadje na telefonu. Ja imam instalirane sl. Frost (origin. Nokia) Cool Ice Crystallized
bok! obozavam vlakove i zanima me ima li negdje na netu i gdje tema za 7610 o vlakovima? ak ima na kojem site-u ? ak neko ima nek mi posalje na mail 2062-014@vip.hr :comp: Hvala !
Dal mi netko ko ima taj mobitel(jedan od njih) moze reci koja je razlika između njih(osim ekrana) i koji je isplativije kupit(uskoru mom burazu rod. pa poklon..)
Ajde da vidimo koliko su vam brzi mobiteli... JBenchmark 1.0 Download JBenchmark 2.0 Download Vise informacija i online rezultati na www.jbenchmark.com
Predstavljen je još jedan iz serije Nokijinih pametnih telefona za poslovnjake. http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5132708
Ima li neko program za prebacivanje sms poruka sa telefona na PC ali ne u obliku text fajlova nego u nekom obliku koji bi se kasnije mogao vratiti na tel i citati kao i ranije. Npr. Imam 100 poruka i one se nalaze u inboxu telefona, htjeo bih da ih prebacim na comp i kasnije (eventualno) da ih...
Trazio sam malo po netu, ali ima samo Scientific Calculator, koji bas i nije najspretnije rjesenje za koristenje... Da li postoji neki drugi, jednostavniji a ipak "znanstveni" :) Unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav!
Imam NOKIU 3650 (v.4.13).Kad pokusam da uradim INSERT-*.mid ili *.wav fajla u MMS,samo kaze FORMAT NOT SUPPORTED. Ima li neko resenje za to?Ne mogu nikome poslati nijednu melodiju osim *.amr fajlova.
Instalirao sam program,ali mi ne radi u čemu je kvaka,i kad svaki put upalim mobitel on je isključen
Dal mi netko moze rec kako da usnimim te igre u mobitel?I gdje ih nabavit?
spojim komp i pc kablom i kliknem na mrouter u trayu i oznacim virtualne com portove koje zelim da mi zamjene usb, alim kad upalim pc suite nista ne javlja jer mi mobitel nije primjecen. sad je pitanje. preko kojeg virtualnog com porta radi usb kabel? portovi su mi com1 i com4
http://www.nokia.com/nokia/0,,58689,00.html Mehanizam otvaranja vrlo sličan Samsungu P400. Razlika je u symbianu, boljem ekranu, bluetoothu, i ostalim sitnicama.
zna tko gdje se može kupiti memorijska kartica za nokiu 7610 većeg kapaciteta?
Pozdrav svima ja sam novajlija ovde nemojte se ljutiti ako vec negde ima ova tema :) Dali neko ima OPERU BROWSER ?? Ako ima neka mi je posalje na m@il adels@cg.yu
Pozdrav forumovci Od nedavno sam vlasnik Nokie 7610 i nisam imao prilike se susretati sa platformom 60, te vas molim za malu pomoć. Kako se isključuje vibra?
a problem je: mobitel mi,čak i kad utipkam kod za vračanje prvotnih postavki,ostaje u handsfree profilu,vidi se ikonica slušalice,i ništa nečujem u zvučniku. to se dogodilo nakon što sam instaliro igru doom i u igri odabro quick restart opciju,a igr sam instaliro na mmc. kaj da radim? mob...
Dal ko zna gdje mogu nac skinove za te programe,ikonice isto tako(koja je uopce njihov ekstenzija?)?
Da li je moguce promijeniti onaj start screen (Da Vincijeve ruke) u nesto drugo?
Probao sam nekoliko puta instalirati ovu aplikaciju i uvijek problemi... Ne zavrsi do kraja instalaciju, mob je spor, jedva sam ju uspio maknut iz memorije Jel tko ima posla sa njom? Mozda sam nabasao na lose verzije
da li možete pomoći kupio sam nokiu 7610 pa trazim besplatne stranice za glazbu,slike,programe...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma