Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Znali ko koja je najjaca baterija za N6600 i imali jaca od ove Li-ion 850 mAh i gdje se moze nabaviti i cijena. hvala
====================================== -------------------------------------------------------------------- A COMPREHENSIVE N-GAGE GAMES GUIDES FOR DUMMIES -------------------------------------------------------------------- ====================================== (A LOT OF PPL STILL...
Primjetia sam da kada recimo ostavim ukljucene imenik, fotoaparat, poruke... da mi se tada brze otvaraju te aplikacije nego kad ih iskljucim iz task manager-a e sad moje pitanje je dali one trose vise bateriju kada su ukljucene?
dali postoji radio za nokiju 6600 i kako se zove taj program??? gde mogu da ga nadjem??
Frendica mi je poslala poruku sa nekog drugog moba, i ispod broja pise "Reply center defined". Kada sam pokusao replayat na njen mob, nije mi htjelo poslati poruku, nego sam morao napisati novu i onda slati. To je zbog tog reply centra. Jel tko zna o cemu se radi?
Ovako, znam da naši ne dozvoljavaju sms via gprs, no znam da ima par dobrih IM alata od kojih ama baš svi podržavaju ICQ... Da li postoji kakav alat s kojim bi se dali slati poruke preko gprs-a, icq-a, kao sms? Koliko se ja sjećam icq podržava slanje sms-ova...
svako toliko mi pise na njoki Memory full koji dolazi sam od sebe, pa ako je tko imao problema s tim neka mi javi. probao sam restartati mob on nestane ali se opet pojavi nakon nekog vremena hvala
Da li postoje nekakve dual mono slusalice il nes slicno za N6600,i da rade kad gledam film u SM-u?? Probao sam bluetooth slusalicu i ona radi u igrama ali u SM i ULTRAMP3-u ne radi,tj zvuk ne izlazi niti iz njih niti iz mob-a!
Kako napraviti hard reset na n-gage-u??!!
Po temama sam vas već tražio da mi pošaljete verziju koja radi pa ništa, dajte bar onda pošaljite stranicu sa koje ste ga skinuli i kratke instrukcije za instalaciju jer sam već nešto pročitao i skužio na prijašnjim temama. Svugdje sam tražio i ništa. need help... symbion64@hotmail.com
da li znate i koristite neki preglednik slika (tipa ACDSee za win platformu) koji je za symbian? ja sam probao SplashPhoto. Mnogo brze ucitava slike od standardnog prikazivaca ali mi je zato svim slikama promenu datum na vreme kad sam ga instalirao tako da su se skroz poremetile..
stalno pricate o nekim verzijama od nokie 6600 pa me zanima sta je to, jer razmisljam jako ubrzo kupiti je. :-/
Prenosim sa #mediaplace kanala Yesterday I had not so pleasent experience with a new virus for symbian phones.. target device is Nokia 7610, but im sure that it would do the same to all other s60 phones... Never ever install 7610.extended.theme.manager.zip (Extended Theme.sis) it will...
Mozda je negdje vec pisalo ali me zanima kako da instaliram taj .app u mobitel. Skinuo sam neki programcic koji je trial i ima u zipu taj app file koji kad prebacujem u mob mi govori da nemoze instalirati zbog sigurnosti ili tako nesto
Probam danas formatirat mmc i fino ispise formatiram, podaci ce biti izbrisani s kartice, formatiranje gotovo a ono labana nista nije obrisano brdo programa i dalje gor i nista izbrisano??!! Iso sam na razno, memorija, formatiranje kartice. Ili postoji drugi nacin??
treba mi key... ima li tko mozda? stavio sam crackiranu verziju, ali svejedno me trazi liscence key!? :)
koje su vam najbolje igre? na net-u ih ima jako puno, a mene stvarno mrzi da ih sve probavam. Ove sam igrao na 6100 stalno: Puzzle Bobble, Red & Blue, Gem Jam za 6600 lista je ovakva (nisam jos puno probao ali ovo je to): ChessGenius v1.0 SkyForce v1.1 Rally Pro Contest v1.1 PuzzleBobble...
Za ko kakav dobar link za download programa i igri za 6600?
:retard: Da li mi moze neko reci koji model bloothota radi na Nokii 7650!? Hvala!
...pokušavajući poslati koju sliku sa moba na mail (sa INFA),vidim da mi te opcije ne rade...pokazuje "Phone:System Error"... ...pomoć...
Ovo mi se danas pojavilo... Kada mi dodje poruka, mob ni ne zavibrira, ni ne svijetli, nit se glasa, nista... Na desktopu mi ne kaze "jedna poruka primljena", nego samo pokazuje ikonicu u gornjem desnom kutu. Da bi vidio poruku, moram ici u poruke, pa u inbox. Ne pali ni restart, ni...
Voleo bih da ovde svako od nas opise po neki program ili igru,temu isl. koju smo imali prilike instalirati u nas mob.Da damo neku svoju ocenu na skali od 1-10,da damo savet,kazemo ako smo uocili neku nepravilnost pri radu ili neki tajni cod,da predlazemo dobre stvari i kritikujemo lose.Najkrace da...
Nedavno sam nabavio N6600 i nabaco dosta aplikacija na MMC. Sve je radilo super. Medjutim, zadnju koju sam"nabacio" je Quickoffice premier for Symbian7 UIQ. Instalirao sam ga preko PCSuita s kompa i prilikom instalacije sam dobio poruku za Quicksheet - Your phone is not compatible with this app...
Svi se nesto mijenjate, trazite, kopate... Jos samo fali da ih pocnete kupovat. irc.efnet.nl #mediaplace Takodjer posjetite i ovaj forum: http://www.mediaplace.nl/forum/ I skidaj sta god hoces. Ako se tko ne zna sluziti IRC-em, neka uzme mobitel i baci ga u zid...
Da li je moguće to napraviti? U podacima o memoriji mi piše da mi je iskorišteno 1,7MB mem.telefona, a tamo nemam skoro ništa, osim kontakata i poruka, ali oni su veličine 800kB maks. Šta je u ostalih 1MB?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma