Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Eto posto sam usao u Nokia club (ponovno) malo mog doprinosa. TheAmazing World game gives you the possibility to test your ability to solve ingenious puzzles. The task of the game puzzles is to build a "domino chain" of objects that performs a particular action from a selection of items already...
Pozdrav svima, zna li netko kako metnuti Hrvatski ili bilo koji drugi jezik na nokiu N Gage ako je to uopće moguće??Thnx ;D
Instalirao sam stvarcicu na komp i na mob i mogu reci da je svarcica i vise nego li odlicna. http://mobileways.de/ Naime bukvalno imate sliku telefona na monitoru i s misem klikate na meni, pomicete palicu, dizete aplikacije ma sve zivo a telefon spojen preko BT stoji tamo negdje, I sve sto...
Incredible !! Now u can send sms, file ... through your phone camera without IR port, BT , cable or Card reader. Just camera ! It's free software allows you to send any type of file (including software, images, text and audio) to your phone using nothing but the monitor in front of you. You do...
Osla maska u bananu pa me zanima da li se moze ona zamjeniti i kolika bi cijena bila za promjenu
Codec koji vam je potreban za gledanje filmova na vasem symbian telefoncicu. Prvi se instalira u telefon a drugi na racunalo. Ko zna cemu ovo sluzi znat ce to iskoristit. Ko ne nek pita :thumbup:
Bemused is a system which allows you to control Winamp and several other programs using your Nokia 7650 or 3650, or Sony Ericsson P800. It consists of two parts: a server program which runs on your PC, and a client program which runs on your phone. It allows you to do the following things: -...
Nisam nasao mnogo toga o 7610, a interesuju me iskustva i misljenja o ovom fonu. Imao sam 6600 ( i bio zadovoljan) , pa me zanima vredi li uzimati 7610. mogucnosti mu deluju super, ali kakav je za koriscenje, kako lezi u ruci, kakva je tastatura..itd
¸za sve obožavatelje NOKIE 6630 tek toliko da se zna da je ona službeno izašla! možete provjeriti na nokia.com! imate i tutorial u phone suppertu!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nokia 6630 ROCX!!
Koji je zadnji firmware i sta je popravljeno u odnosu na stari?!(ja trenutno imam cini mi se 3.30 il tako nes slicno.)Radi se o obicnom n-gageu a ne QD!
nikako nemogu poslati melodije breko bluetootha,samo mi javlja copy protection na svaku melodiju ili java igru,ima li pomoci???????????
Pozdrav svima i moje isprike ako je ovo pitanje vec bilo postavljeno vec prije jer ne pratim bas ovaj forum :( Dakle, zanima me da li najnovija inacica Nokie N-Gage, Nokia N-Gage QD ima mogucnost reproduciranja video zapisa? Znam da su izbacili podrsku za mp3, pa bih to htio nadoknaditi...
bok drustvo ! Molim da ako netko ima posalje na moj mail 7221028@vip.hr (jel mi se prvih 160 slova prosljedjuje na mob) operu za nk 7650 po mog sa subjectom opera. Puno hvala ! p.s. molim vas ako nije problem da poslajete sto prije jos jednom hvala!
Da li se može aktivirati budilica(alarm) da cijeli tjedan budi u određeni sat, jer za sada je moram svaki dan ponovno aktivirati?? :confused: :dunno:
Complete car navigation solution on your smartphone Smallest lightest Bluetooth GPS on the market Hassle free installation - everything is preloaded on a plug-in memory card Brilliant 3D maps and clear spoken instructions guide you from door to door Extra information with 1000s of...
Evo zamolio bih kada bi ovdje malo dali pokoji savjet pri kupnji mmc-a , koju odabrati, kako se ponašaju...Thnx
Pošto imam dva moba,a ne zelim ih istovremeno nosit jer su malo veci:-),ja bi jednoga stavio sastrane na neko vrjeme,e sad me zanima sta s bat da napravim ako je ne mislim koristit duze vrjeme,dali da je napunim i izvadim iz moba i napunim npr 2 put mjesecno ili mi predlazete nes drugo?
Da li se moze staviti jaci zvucnik u 6600 npr. od 6230 ili tako nesto???
Zna li netko kako programe ili mp3ce koje dobijem bluetoothom prebacim na mmc karticu a ne da mi se one automatski spreme u mob u inboxu?? :)
Koliko GPRS trosi bateriju? Jel to kao da je poziv ili puno manje? naime da baterija izdrzi 3h razgovora jel to znaci 3h GPRS ili puno puno vise,koliko vise? Hvala.
Ima li neko zivaca da mi objasni kako da instaliram .jar igrice u telefon. Imam N6600 koju povezujem sa LapTopom preko IR. Hvala i izvinjavam se ako je nesto slicno vec bilo na forumu
Ponekad programe na 6600 prebacujem s PC Suitom a ponekad samo desni klik, send to, nokia 6600. I kao sto znamo program dolazi na telefon kao poruka i pojavljuje se u ulaznom spremniku odakle klikom na palicu obavljamo instalaciju. Tako je bilo ovaj put i sta se desilo Steel Warrior.sis se zove...
Evo i ja sam konacno kupio Symbian mobitel i eto pun pogodak odusevljen sam mobitelom i sustavom :thumbup: E sad moje pitanje, koji je zadnji firmware za Nokiu 7610? Moja verzija je: V 4.0421.4 22-05-04 RH-51
Vjerujem da svi znate da Futuremark je dobro poznata firma. Njihov alat 3DMark je veoma cijenjen sto se tice mjerenja brzine compa. Ovo je prvi pravi alat za benchmark Symbiana. Kako god bilo, dopustaju limitirani besplatni download alata. Ima oko 650kb, i toplo preporucam da ga skinete, i...
hello, imam problem s baterijom tj.baterijama za nokiu 6600.naime prije nekoliko tjedana primjetila sam da mi se baterija isprazni za pola dana al ajde to mi je bilo razumljivo jer ko bila je stara jer je kupljena u cetvrtom mjesecu ove godine,i originalna je.ali finta je kaj nis puno ne radim na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma