Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
problem sa 6600 - aplikacija Eden (java igra) nakon instalacije igra radi ali je na kineskom , instalirao sam ju na karticu. Uglavnom nemogu zatvoriti aplikaciju , a samim time ni deinstalirati ... javlja mi stalno da je program otvoren. Kako mogu appmanom prepoznati gdje je , ugasiti ju i onda...
Evo imam jedan problem,a to je:na mobitelu mogu snimati najviše 9 sekundi (koristim real one player),neznam šta trebam napraviti kako bih to produžio ili možda koristim program na kojem je to nemoguće,mislim da npr. koliko imam memorije na mobitelu da mi snima,dok mi se memorija ne popuni video...
kada gledam filmove u landscape modu i kada gledam u ekran ravno (90 stupnjeva) boje su mi cudne pogotovo crna. moram ga "nagnuti" na cca 75 stupnjeva da bi izgledao normalno (to je kut koji je najprirodniji kad mob drzimo normalno u ruci)... ima li kakav trik za rjesavanje tog problema? znam...
jel radi? mislim naravno na MMC DV RS...ima li kakvih problema? Uglavnom bi vecinu prostora na 2GB koristio za mp3ice
treba mi stići 6600 ovih dana , napokon ponovo symbian u mojim rukama :respect: Pošto je dotsis down molio bih ako ima neko link ili ako može uploadat na rapidshare par najosnovnijih programa koji mi trebaju , ili barem da znam kako se zovu točno programi koji rade na 6600 a služe za : A)...
tek je iman 1 dan pa eto 1.di mogu vidit onaj popis koji programi nisu zatvoreni(to san ima na n-gage)pa da se memorija ne napuni 2.Mogu li ikako maknit ono trazenje dopustenja za spajanje na internet neke aplikacije. Fala i nadam se da ce mi neko pomoc.
Kupio sam Sandiskov RS-MMC od 128 Mb za Nokiu 6630, i mob mi ju ne ocitava. Probam istu karticu na frendovoj Nokii 7610, i radi mu bez problema, a onda probam njegovu originalnu Nokiinu RS-MMC od 256 Mb na svom mobu, i radi mi.Malo sam se raspitao i ispada da na Nokiama 6630 rade samo Nokiine...
bok ljudi,da li netko zna kako poslati preko bt-a neke fajlove sa programima ili teme za mob.imam n70 i u exploreru pokušavam poslati neki programčić na drugi mob i kaže da nemože zaštićene fajlove slati.jel to štima ili se to nekako može riješiti,hvala
ima instaliran smart movie na kompu i na mobu (n70) verzija na mobu je 3.12. kada na kompu hoću convertat neki file on me pita koji codec da koristim, isprobao sam par al nikako da pogodim koji treba da bi mi mob htio pročitat tu datoteku. odem tam na configure i ponuđeno mi je: cinepak codec by...
nista nisam radio na mobu, sjedio je na stolu, odjednom mi se javi poruka nesto kao. "Super SIM card" pa nekakav loading pa "sim card rejected" ugasim ga i ponovo upalim unesem pin pin je ok opet poruka "SIM card rejected" i sve to tako odjednom, do tada je radio ok...
zdravo svima imam jedna nokija 8310 koja radi sve ok ima verziju 06.12 nhm-7 ali problem je u tome sto ova verzija nema automatsko zakljucavanje tastature mozno li je da se ubaci druga verzija na softver i ako ima neko ili gde mogu da je nagjem hvala svima ...pozzz
Evo dugo me mucio jedan problem,a to je bio da recimo ja instaliram codec za mp3 i nakon toga instaliram camcoder pro,ali nakon instalacije camcoder pro-a makne mi se mp3 codec.Isti problem je i pri instalaciji worms world party(sa mophun loaderom),ako recimo imam instaliram camcoder pro kad...
Imam N70 u koju cu staviti svoju staru karticu od Tmobilea... Prije je u njoj bila vipova kartica...brendirano je na vodafone, al kolko sam skuzio nije zakljucano na mrezu... kupljeno u vipu, sa garancijom pretpostavljam da su sve postavke u telefonu za VIP mrezu... koje su postavke za rad u...
Kupio sam 6630 bez kartice i sad posudim od frenda da sprobam (frend koristi karticu u C81) i mob opce ne reagira, ko da je nema??? Jel to zbog onog DV ili kaj? Il je mob sjebani?
Zakljucan mi je mobitel na t-mobile mrezu jer sam ga tamo i kupio u nekoj wnw xl ponudi. Htio bih ga otkljucati na sve mreze. Sto tocno znaci otkljucati mobitel i sto treba backupirati i kako?
Evo ovako....kupio sam Nokiu 6630 i sve super radi osim jednoga....kada ubacim bilo koji program ili temu na karticu ne želi pokrenuti install, isto tako je i kada pošaljem aplikaciju bluetoothom, kada stisnem na "Otvori"....ekran zatrepta i ništa se ne dogodi....zato mi je palo na pamet da...
Ovako, dobio sam Nokiu N70, i imam par pitanja: 1) Može li se nekako prebaciti na full screen tijekom fotografiranja, tj da ekran bude bočn okrenut? 2) Kako se deinstaliraju programi i igre? 3) Gdje mogu kupiti memorijsku karticu za njega i koliko cca dođe, a da nije u mobisu? Hvala...
Kod za zaključavanje, 5 znamenkasti, tvornički je bio 12345 kod nokie n72. Sad imam problem, jel sam ja njega bio promijenio, u neki drugi tipa 22222, i sad evo tipkam i na kraju sam zaboravio koji sam novi kod utipko. Što da radim, kako da otkrijem kod svog telefona, trebam resetirat telefon,...
http://www.youtube.com/watch?v=CEymeyOCfyc zanima me znali itko kako ovo stavit na mob i di to naci ili ako itko ima da mi posalje. unaprid zahvaljujem :respect:
Molim pomoć jel netko zna kako spojiti 6600 sa bluetoth slušalicom mislim da je hama bth-100?
Radi se o Voipbusteru. Nikako mu ne mogu dopustiti pristup net-u. Odnosno, svaki put kad izađem iz programa on mobitel zaboravi da sam mu dao pristup. Postavke su na pitaj prvi put.
Sada sam malo bio na Aivinom forumu,i vidim da i njih muce isti problemi.Posto sam slab sa eng. nisam bas najbolje razumeo neke od predloga tipa: get fexplorer or seleq go to c:\system\bootdata,then delete the file called"firstboot.dat", then restart the phone you will have to re enter the date...
Zanima me dali je neko koristio adriaroute na symbian telefonima. Čuo sam da ta mogućnost postiji pa ako netko zna nešto o tome neka javi.
Mozda malo blesavo pitanje, ali imam problem kod n70 kak zamjenit masku?! nije mi jasno, nigdje šarafa, a sve čvrsto se drži i nikako odvojit masku?!
već par dana imam problem s punjačem..valjda je neka žićica puknula kada mi ga je teško naštelati da mi puni mob.. sad dođem doma vidim ugashen valjda prazan opchu ga upaliti upali se zaslon upali se tipkovnica(mislim svijetlo) i rikne..ushtekam ga an punjač opet isto..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma