Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
da li je moguce na toj nokiji gledati videozapise i kako (mislim jel se moze upgradat software)ako moze molim recite gdje i kako (neki link il nesto)
Koji je najzadnji softver za n6600?I gdje ga upgrejdati(osim u mobisu)... e sad moj drugi problem je zvuk...naime kad palim mob onaj zvuk kod uključivanja prekida...ustvari svi sistemski zvukovi blokiraju,dok mp3 i midi melodije rade normalno...what`s the problem?
...kao što naslov kaže,i to nakon što sam probao promijenit fontove...jednostavno,nakon paljenja pojavi se onaj logo Nokia i zatim se mob resetira te tako 2-3 puta i ugasi se,uopće se ne pokaže onaj dio di se upisuje PIN...ako je itko imao sličnih problema,neka pomogne...
eto nabavih 3650 i imam problem sa povezivanje sa pc-om. moj irda dongle je ispravan, sa samsungom sljaka ali sa nokiom ne, odnosno ovako ide nekako: veza biva ostvarena i windowsi prepoznaju mobitel, no onda nakon 10ak sekundi kaze 'your link is either blocked or a device has moveded out of...
Molim pomoć, dali netko zna dali kartica Super Talent 512 MB (normalno MMC) ima kakvih problema u 6600 ili radi na tom telefonu. U planu sam uzeti tu karticu koja košta 333 kn, ako netko ima neki bolji prijedlog samo pišite ili ako znate neku bolju ili jeftiniju karticu. Hvala
Mjenjat 6600 za SE k700? Znam da je 6600 symbian al imam n-gage i to mi je dovoljno,zanima me cisto financijski dali se isplati dat 6600 za k700 bez ikakve nadoplate?
jel mi moze netko tko ima 6600 rec kakva mu je kvaliteta zvuka u slusalici dok prica? ja sam ga danas kupio i nesto me pocelo zafrkavat... jel postoji na njemu mozda riktanje kvalitete zvuka, kao kod starijih nokija ( half rate) ?
Kakti postoji verzija koja ima sve mogućnosti... jel itko zna išta o tome?
pitanje: da li ngage podrzava 1 gb ili 512 mb mmc.
Pa, kvragu, postoje li neki poteni Wormsi za 6600, da ih se moe peglat preko bt-a? Oni od engeja ne rade na 6600, a ona java verzija je za quratz! Ima ko rjeenje? I offtopic - jeli ko naao crack za colina 2005 za 6600?
Jeste culi sta o ovome?? Ako ce bit kako slika prikazuje onda ce biti "mrak" medju mobitelima... ;D
Eto da li nekome radi? Ja sam isprobao sve moguće verzije (najvažniji mi je Word) i ništa. Ajde ako nekome radi, da mi pošalje na mejl- darkovsky@vip.hr. Uglavnom, normalno ga instaliram (na karticu), uredno se digne, ali ne očitava ni jedan file. Čak ni preko FExplorera..
Što mislite o tom mobu? dal je dobar? dal mi se isplati ga uzet za cv65(garancija još 11mj.) i 500 kn nadoplate i još dobim bluetooth adapter uz mobitel (grancija još 11mj.) i koji vam je mobi bolji: simens cx65 ili nokia 3650?
može neko uplovdati taj program ovdje ili mi ga poslat na: ivan.pavlina(et)kr.htnet.hr? ajde ljudi molim vas :)
Pozdrav svima, zanima me jeli netko prokuzio ovaj program jer se ja bas nisam snasao! Jeli to za chat preko bluetooth-a ili sta?? ;D
Ne znam di da pitam ovo,al jel neko zna di u Rijeci mogu kupit N-gage QD jer ju nisam vidio nigdje!! I kolka joj je cjena?!
nokia 3650... evo pitanja: 1. koje formate videa podržava 2. koje formate glazbe podržava 3. kak se instaliravaju i kak se brišu instalacije od neke sis igrice ili aplikacije 4. kakva je kvaliteta zaslona 5. kolko košta uplovdanje firmware-a u nekom servisu 6. što se sve može prebaciti na...
Evo samo za informaciju. Ako nemate garanciju nemojte ni update-ati software jel ništa specijalno/korisno nije napravljeno. Ja sam ga update-ao jel mi sutra ističe garancija
Znam da ovo baš i nije pravo mjesto ali ne znam gdje bi to pitao. Zanima me gdje mogu nabaviti neki auto stalak za Nokiju 6600
Imam instaliran Camcorder pro 3.7.4 (probao sam i sa 3.7.5). U pocetku je snimao i ton i posle jedno mesec dana je prestao. Probao sam formatirati i telefon i MMC ali nema sanse da vise snima i ton. Ima li neko resenje??????? Pomagajte!!!!! Izgleda da cu morati da se naviknem na neme filmove!...
Svi mi smo po ko zna koliko aplikacija i programa instalirali na svoje telefone.Zanima me,sta se desava kada nam se instalirani softver ne svidja i kada ga izbrisemo?Koliko znam iz svakog tog softvera na telefonu ostaje dosta fajlova koji verovatno (kao i kod racunara) usporavaju telefon.Kako ih se...
Zakljucao sam memorijsku karticu i zaboravio sifru, sta cu sad? Moze se to nekako otkljucat?
Ma evo samo sam htio rec da ne kupujete Kingmax MMC kartice jer su sranje...Platio sam je 250kn (256mb) kao poznata marka skuplja je i to,i formatiram je i sve super i napunim je preko citaca sa igrama slikama....140mb je treajalo 1h!!!!Ubacim je u mob i na sta god kliknem ''writting failed'' il...
Jučer je izašla 3d zmija za N-gage i moze se besplatno downloadati na sluzbenim stranicama h**p//www.snakesoutbreak.com,ali se morate logirati na N-gage Arenu! Igra je odlicna!!
kako da postavim neku sliku za AVARTAR na ovom forumu? imam pitanj,apa ko netko zna.. zasto slike na 7610, na jednom dijelu budu super ostre i fine,a na drugom onako mutne.. to mozete vidjeti ako pogledate slike snimljene 7610 tiu na forumu. nema niti jedna slika ja je potpuno cita i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma