Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Dali postoji neki program za nokiu s kojim se mogu pustat flash filmici? Koji je naboji mp3 player koji radi na n-gage?I neki video najboji? I kako da si stavim neku drugu temu na n-gage kao sto se moze stavit na 6600?
http://www.nokia.com/nokia/0,6771,65224,00.html oke dobro pa kaj je ovo iritantno djete jedina extra Nokiina tema za 66xx i ove druge mobitele??!?! Mislim WTF?! imam dvije teme na mobu, onaj glassfirefox il kak se zove i onu defaultnu nokiinu. sve teme koje sam nasao na netu su "Zali boze"...
hej, imam vip-ovu ponudu na vip.club kupiti bilo koji tel po 60% jeftinijoj cijeni. U oko mi je upala nokia 7610 i samsung d500. mislim da cu ipak odabrati 7610, jel to bolji telefon?? Trebao bih par informacija o njemu! 1.Koliko mu uz normalno koristenje traje baterija 2.Kolika je interna...
danas sam malo prčko po mobitelu i idem ja pogledat izvješća kad mi tamo prvo piše ovo: isporučeno: +358414449740. +358 je od finske predbroj, pogleda sam u simensu. uzelo mi je oko 15 kn! dal je to nekakvi virus ili šta jer ja nisam uopće mob diral u 9.33 jer mi onda piše da je isporučeno. 100% ja...
Moj glavni izvor programa je bio na aivanetu,ali posto su oni pukli,vec nekoliko nedelja nisam nista novo instalirao na fon,pa me zanima ima li ko od vas neku novu igru ili program za preporuciti ili poslati???
Ovako.Imam karticu od 32 i 64 mb original oba dvije nokijine na n-gageu.Stavim karticu od 32 u mob i uštekam u komp sa kabelom.Kompjuter ju sve očita i radi.Poslije stavim od 64 ali ju neće očitati ali mi u mobu nestane E:(kartica).Formatiro sam je ali isto neće.Zna li možda neko u čemu je problem?...
instaliro sam sango (12 sis fajlova),igrica je radila,sve fino krasno...i onda sam ju slucajno obriso u system/aps/sango....znaci obriso sam folder gdje je igrica instalirana.....nakon toga sam iso u file menager gdje sam napravio remove svih sango fajlova....sada pokusavam opet instalirat istu...
Pokušao sam prebaciti melodije bluetoothom sa svoje 7610 na frendov SE T630 i nisam uspio. Slike prebacuje, ali audio fileove nikako. Ali, obrnuto sa T630 na 7610 ide. Isto tako i sa prebacivanjem na K700. U čemu je problem?
Nikako da se pokrene,instalirao sam verziju 2.1 i kada ga pokrenem samo se pojavi ikona na 1 sek. i sruši se.Probao sam i restartirati nakon instalacije ali nema koristi. 6600_5.27.00
Jeli neko napokon nasao rjesenje za problem sa zvukom na Doomu v1.2 ( single install file, a ne ono smece rastavljeno na 5 paketa ), kad se igra na 6600? Po forumima kazu da treba instalirat jos nesto od Wildpalma, ali to ne pali. Jeli ko uspio?
Imam n6600 i prije nekoliko sam kupio 512 MB i natrpao karticu mp3 pjesmama. Sve je ok, sve radi, samo poslije 5-6 pjesama izgasi mi program i pise `app. Closed. MP3...` Zna li ko koji je razlog i sta da radim :-/
upalim mobitel i sve funkcionira normalno kartica je tu ,tema s kartice je namjestena ali nakon 10 minuta jednostavno kao da kartica nestane,tema se vrati na defalt, a kad pokrenem file explorer prikazuje kao da kartica ne postoji.u cemu je problem? EDIT:sad sam primjetio da kad udem u gallery...
Dali je bolje u n-gage staviti 512MB mmc ili 1GB mmc. I do koliko se moze najvise megabajta staviti u n-gage i dajte preporucite neke kartice.
Evo samo jedno malo pitanjce di bi mogao skinuti najnoviji firmware za n-gage.Svuda sam tražio po internetu ali nigdje ne mogu nać.Ili ima li tko izravni link za to. Hvala!!
Nasao sam jednu simpaticnu igricu u kojoj vi u ulozi misa bacate koplje... pa mislim da ne bi bilo lose da probamo da organizujemo jednu vrstu takmicenja tj. da ovde vrsimo upload screenshotova sa najboljim rezultatima.Igra je lagana,ali nije zanimljiva,a kada pocnemo ovde objavljivati najbolje...
pomozite sta sad da radim ,cuvajte se programa anti moskito
U velikoj vecini slucajeva kada probam da registrujem neki program na 6600 ispise mi da je aplikacija istekla i da moram da skinem zadnju verziju, zasto !? Verzija softwera u mom tel je v 5.27.0 28-06-04
Zaboravio sam onaj kod koji trazi nakon unosenja *#7370*. Kako da sodem ponovo do tog koda?
Nikad izašla na police trgovina Nokia 7700 dobila je svog nasljednika: 7710. Touch screen, 1.3 MP kamera, 1300 mA baterija, EDGE, mp3 player, radio... a link je ovdje: http://www.slashphone.com/72/961.html
Znam da je ovo fizicki izvodivo, samo mi treba softwer, da li je neko sl. probao !? Poz P.S. edited by zappan: nema veze uz temu, otvori drugu temu u softveru gdje ćeš pitat to pitanje, nemoj to miješat u nokiju
treba mi da si nabacam u goto , nokia6670http://cafe.mobil.hr/newthread.php?do=newthread&f=78#http://cafe.mobil.hr/newthread.php?do=newthread&f=78#
Ispala mi moja Nokia iz džepa na pod i nakon toga pod plastikom koja prekriva display, hrpa prašine i smeća. Od jednog pada s metra visine! Zanima me mogu li kako sam skinuti prednju masku da ju očistim i ako se može - kako?
Moz li mi itko reci kako bi mogao n-gage igre igrati na kompu?
ima li nekakva aplikacija koja radi na 6630 za zabranu poziva???????????????? sve zive sam probao i nijedna mi ne radi
Verzija je 2.43 Problem sljedeci: Uzmem convertujem severinu 80MB bez problema i radi na mobu ko zvijer i onda uzmem Kill Bill pizdariju (ono smjesno sinhronizirano) veliko 50MB i dode do pola i nece dalje izbaci sljedeci error. Machine: 'YY-BWYL5ZVPRIP8', OS ver: 5.1 (build 2600) Memory:...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma