Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Evo popis N-Gage igara koje rade/ne rade na SymbOS 7.0 i 8.0 6600 Rade: Ashen Bomberman Call of Duty
Photographer v2.4 je istekao, te ne radi od 4 mjeseca 2005, zna li tko gdje mogu nabaviti novu verziju? Navodno postoji 2.5, krekirana, znate lh sta o tome?
Skinula sam Imtoompeg encoder i sad mogu na mojoj noki-i gledat i slušat svašta.Jedino neke stvari koje su u rmj formatu nemože .Dali netko zna koji program da "skinem"? :spin:
imam program koji se zove mp3towav i prije sam na nokiji 6600 prebacio pjesmu u wav prek tog programa i preko data suitea prebacio na mob... (data suite je automatski konventirao file i smanjio ga maximalno... a sad imam nokiu 6630 i njegov data suite to ne radi neg prebacuje s istom velicinom...
Smart Movie verzija 2.72 i 2.75 ne rade na 6680 nakon normalne instalacije i restartanja mobitela,u čemu je problem???
Sve je radilo dobro,ali otkako sam promijenio matičnu,friško instalirao XP :comp: ,sve drivere(BT isto) pa PC suite i poslije miliona restarta uparim Njoku sa PC-om,otvorim propertiese mRoutera označim COM4 i COM500 za korištenje i krene on,pojavi se connecting... 5 sek. kasnije disconnecting i...
mozete li molim vas napisati koji su po vasem izboru najbolji programi, tj. najkorisniji za 7610?? i poslati ih ako je ikako moguce na mail kos007@net.hr, mkar samo jedan, dva koja su po vasem misljenju najboilja
Trebam pomoć,nakon što sam formatirao karticu (zbog inih razloga),ponovno sam instalirao programe koje sam imao,službene Nokijine programe i puno igrica s ove stranice i programa s ove stranice što uključuje i neke nove koje nisam prije imao na kartici prije nego što sam je formatirao i primjetio...
je izašao.Nije beta.http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=164159
Evo,da napisem o mobu iz prve ruke Ekran:standard za s60,odlicnog kontrasta Tipkovnica:malo su tipke zbijene,ali se lagano priviknut Kamera:meni ona i nije bas potrebna na mobu,ali je slika odlicna(za mob normalno) Symbian:verzija 8.0,radi savrseno,ne kako sam na netu procito da je usr*n...
N90 http://www.mobilnisvet.com/img/obj/newsmodel/000/000/000/006/newsmodel.jpg Nova N serija mobilnih telefona obuhvata model Nokia N90, sa naprednim mogućnostima za ugrađenu digitalnu kameru. Ovaj model koristi dizajn na preklop uz mogućnost rotiranja gornjeg dela i ima dva ekrana. Spoljašnji...
Imam jedan problem pa trebam savjet,imao sam u Galeriji u Immages oko 20 slika,koje su bile spremljene na kartici i jednostavno su nestale,video clipovi su svi na broju i sound tracks u galeriji i svi ostali programi koji su pohranjeni na karticu su tu i normalno rade osim slika i sve slike su ...
moze li neko da mi objasni... kreiram email akaunt i kad zavrsim nema ga nigdje odnosno zbrise se. posto nemam jos iskustva sa emailom na mobitelu treba mi laicki objasnit. i jel mogu bilo kojeg providera upotrjebit ili mora bit vip? i koliko kosta provjeravanje mejla odn spajanje
Evo posto se na forumu provlacila prica o fixevima i patchevima za ngage igrice, probrao sam malo po svojoj kolekciji i pronasao nekolicinu fixova, patcheva i save game-ova. Imam toga jos pa cu se potruditi da ih u skorije vrijeme uploadam. Neka ovo bude samo download thread pa vas molim...
Kako da promenim tim-ov screensaver,prilikom ukljucenja screensavera prvo se ukljuci svetlo sa screensaverom tim,to traje desetak sekundi pa se onda ukljuci screensaver koji sam ja odabrao.
sta mislite o ovom mobitelu kakve su opcije koliko se moze snimati film ....itd imal blic ....
momci pomozite mi... nemogu da nadem mape za vito smartmap... takode podrzava i mape za ppc, ali ni to nisam naso. ako neko zna gdje se mogu nabaviti neka posalje link...Hvala :thumbup:
ljudi zasto mi nece pisati ime kada me netko zove,, imam njegov brij i ime u imeniku,, samo se pojavi broj,, nokia 6670
Moralo se i to kad tad dogodit. Pojavio se novi virus, koji sam ja naravno pobrao. izgleda da ne radi nikakave probleme, sve opcije i dalje rade ali mi anti-virus stalno priopćuje da imam virus. Dakako da sam ga pokušao izbrisati ali se nalazi na driveu Z:ROM i on se nemože pobrisati, po internetu...
............................................
Nasao sam jedan ispravan fscaller da radi na 6630,aj neka neko ko moze da postuje atachments stavi mail adresu da mu posaljem pa neka uploaduje na forum.
Zanima me koji je najjednostavniji i najbezbolniji način prebacivanja cijelog imenika iz primjerice, N7610 u N6630? Da li preko Nokia Suite ili možda preko BT-a? Ili pak ima neki treći način.
ima ko najnoviju verziju za6630 i conventer.... koji podrzava titlove.... mail.. nkriznic@yahoo.com ili nek sodom stavi na svoju str.... hvala
kupil sam n6630... do sad sam imal 6600 i sad me zanima dal aplikacije od 6600 pasu na 6630... ja sam pokusavao al nemrem nekak instalirat.... i di ima najvise aplikacija posto aiva vise ne radi :) e da ... i nece mi primit mmc karticu staru od 128.. neg sam ovu koju sam dobil uz mob...
Imam Nokiu N-gage QD i zanima me kako da promjenim themu na njemu? Skinuo sam sa neta par thema, i instalirao ih (neke sam instalirao, a na nekima se pojavilo: "Series S60 skin support required") one koja sam instalirao su ostale u Manageru i nisu se pokrenule, uostalom nikako ne rade! Sto da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma