Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
odjednom mi veza komp-mob ne funkcionira.. radilo je sve normalno i sljedeci put kad sam je spojio preko usb 2.0 komp mi je nije prepoznao.. je imao tko slicna iskustva ili zna rjesenje ....bilo bi odlicno
Bas sam si gleda sada nove mmc kartice i zanima me koliko MB zapravo nokia 3650 moze adresirati? Planiram si uzeti 256MB ali zanima me dali moze i vise. Unaprijed hvala! Pozdrav!
E ovako, ja bi trebo neč snimat, al mi je mikrofon slabe kvalitete, programi nevaljaju... bla,bla,bla Moje pitanje: Jel neko zna/ima program sa kojim se preko bluetootha može koristiti mikrofon od moba(N-Gage), tj. se može direktno na komp snimat zvuk??? Ako neko tako nešto, makar slično zna...
Evo i prva symbian inačica 6630 za američko tržište. Malo drugačija, bolja, ali i sa veeelikom antenom. U svakom slučaju veći + je jer ima blic. I koristi SD memorijske kartice. Evo nekih slika: Što kažete??
:spin: Zanima me dali mogu poslati sliku koja je "obrađena" 3D FX space ball. ;D
Na n-gage sam stavio igru xanadu next ali mi javlja pogreske odmah na pocetku (memorijska kartica ostecena) i ugasi mi se mob ili ako je uspijem pokrenuti nakon nekog vremena igra "zasteka" i zatvori se aplikacija. P.S. na mob sam samo stavio apps datoteku i zanima me moram li staviti i libs, ali...
Evo ovako, standardni kod za symbian nokie koliko znam je *#7370# kaj ne?? E kad to ukucam pita me dali zelis formatirati i da ukucam kod moba...sve to napravim i on ode onak u restart malo nesto radi i pita me pin...ukucam pin i sistem se digne normalno i na njemu se nista ne izformatira osim sata...
Kako sto se vidi i iz naslova imam taj mob te da li mi mozete napistai sto sve treba upisati da bih mogao primati mailove na mob. ja sam na simpi. Unaprijed puno hvala :comp:
Našao sam na jednom forumu link za ovu besplatnu aplikaciju koju Nokia nudi na svojim službenim stranicama. O čemu je točno riječ, kliknite ovdje.
kao prvo pozdrav svima.... (prvi post) Bacio sam oko na nokiu 6630 pa imam par pitanja... znam da je mob zakon i sve ali dali se mogu u hr kupiti te dv kartice koju ona koristi i koja im je otprilike cijena...i mislim uzet u It onu timovu pa me takodjer zanima ako je netko imao neka negativna...
Ap. zatvorena Main E32USER - CBase 21 Ovo mi izbacuje svaki put kad upalim telefon i onda mi jos izbaci par izvjesca od poruka poslanih prije recimo dva tri dana. :-/ :rolleyes: :-/
Trebam neki organizer slika, preglednik, nešto kao acdsee, samo ime trebam. Za symbian ofkors
Videl sam da na nekim novijim nokijama postoji nekakva aplikacija redatelj ili tak nešt. uređuju se videi i tak. pa dal ima ta aplikacija za 3650? ak neko ima mobitel s tim programom nek ga proba izvuć i apps-a, pa nek uplovda
Juce me je napao kum, da mu na 3660 stavim neku temu!....preko bt-a... Posto to nisam uspio, valjda i ne moze, (najdalje je stigao SMART LAUNCHER)...rekoh mu da ne moze,jer telefon ne podrzava teme......?! Otkud znam!.... Zna li neko kako mogu dam mu promijenim Wallpaper.....valjda sa nekim...
zna netko algoritam za nokiu 6630?
Htjela bi si ovaj mjesec uzeti tu Nokiu, pa ako ju je vec netko kupio zanima me kvaliteta kamere,slike,da li je prevelika Nokia... itd. Uglavnom kako vam se cini? :bunny:
Ovako...zanima me jeli moguće da na mojoj nokiji 3650 mp3 pjesma bude postavljena kao ton zvona i da to radi??? kod nekog sam to vidio na nokiji 3650,ali sam zaboravio kod koga...:-/
ima li neko krack sa kojim mogu da igram igru sims na 6600 skinuo sam sa foruma i ne radi ako neko ima neki drugi neka posalje faki85@yahoo.com
Evo puno pozdrava, ja sam tu i prije bio registriran pod drugim Usernameom, ali sam zaboravio password pa se javljam pod novim nickom. Moje pitanje u vezi ove teme je. Koja je najnovija verzija firmwarea za N7610, tko je isprobao izmjenu i dali je došlo do kakvih promjena. Ja sam poslao mail...
-zanima me zasto mi nece radit control freak... mislim jel ima neka posebna procedura kako se spojiti ili... -cuo sam da ima neki prog s kojim se preko bluetootha mogu krast podatci s drugih uredjaja kojima je bt upaljen... -za kaj sluzi prog blue jack
It seems that Mabir.A is based on Cabir source code. The Mabir.A spreads using bluetooth using the same routine as early variants of Cabir, when Mabir.A activates it will search for the first bluetooth phone it finds, and start sending copies of itself to that phone. If the phone Mabir finds goes...
Jeli iko to podesio ... ja jos nisam skontao kako da ga spojim ... imam N-GAGE skino sam crackovanu verziju instalirao na comp i na mobitel ... puknem na mobitelu CONNECT i on se laf CONNECTING ali nikako da se konektuje ??? Znali iko ??? Unaprijed hvala !!!
Ovako...imam USB data kabel za Nokiu 6670 koji sam s njih dobio i CD sa softwareom...hoću spojiti s PC-om mob prek USB kabela, ali mi komp ne može naći mob...u čemu je štos? Jel fale kakvi driveri za kabel? I drugo...kad želim razmijenjivati podatke putem BT donglea, File Transfer mi na kompu...
Za sve one koji imaju taj mob.... Dajte napisite + i - o mobu,dojmov(ocu iz prve ruke),jer cu kpit 100%,i ak neko zna cijenu staroga n-gagea? hvala
Trebam si formatirat mob, a neznam si kod telefona... e onda sam probal ono: zelena sluđalica+zvjezdica+3 ali uvijek mi dođe da ukucam pin... nikad ne dođe natpis formating... POMOZITE!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma