Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Kako Da Povecam Ram Memoriju ....imam Samo 2.7mb Zahvaljujem
Upozorenje: Novi Skulls Trojan koji onemogucuje cak i IR . X-Ray Full byDotSis je nova verzija of skulls virus Dakle novi virus skriven iza x.ray aplikacije koja je i sama po sebi fake tako da je sve ovo skupa fake na kvadrat :) Uglavnom da skratim, ako naidjete na X-Ray Full byDotSis...
Imam problem sa bluetooth-om kada hocu da ga ukljucim pise mi upozoravajuca poruka "Unable to perform bluetooth operation", ali ako sam uporan pa vise puta pritiskam ono posle nekoliko pokusaja uspe da se ukljuci. Ali tu ne prestaju muke, sad kad hocu da posaljem nesto preko bluetooth-a ono kao...
Zanima me da li itko ima koji program tipa Black list, ACM ,black baller a da mu radi na 6630?? Meni ni jedan od tih ne radi. E sad mora da je fora u verzijama,pa mi pomozite i recite koja radi...Malo sam cackao po nekim forumima ali nema nista o tome konkretno. I imam problem sa RAM memorijom....
Evo zanima me dali se može pojačati glasnoća zvučnika sa nekim mp3 playerom,jer je na ogg playeru glasnoća vrlo mala,i s kojim se programom najviše može pojačati? :comp: :thumbup:
Jel zna neko zasto nemogu poslati midi na drugi telefon,jednostavno nece bluetooth da radi,radi se o nokia 6600,i inace nisam zadovoljan nikako sa njom,cesto se desava da uopce nece da otvori galeriju i upravitelj datoteka te stalno zatvara neke aplikacije,a dosta puta totalno zamrzne i samo pomaze...
mjenjao sam siemens c65 za nokiu 7650 i dao jos 70 kuna mislim da sam dobro proso ;D pa sad pitam: kako se stavlja sis tema?svaki puta kada pokusam instalirati kaze mi da se ne moze :( imam smart lancher ali to nepromjeni i prednji izbornik i jos jedno: dali postoje memoriske kartice za...
zanima me opcenito koristite li emulatore,koje,sto igrate,odakle skidate... ja evo koristim SNES (super nintendo) emulator vec 2 dana i dojmio me se poprilicno...imam donky kong,super maria,zeldu,killer instinct,...tako, malo se prisjecam svojeg ranog djetinjstva...takoder koristim super go boy...
Ljudi ovo se samo meni može dogodit!!! evo iz čista mira se resetirao mob kad se palio došao je do onog ekrana na samom početku di piše nokia i nije išao dalje. ja izvadio bateriju jer se nije dao ugasit i kad sam ga upalio totalno je izgubio signal. napravio sam reset i ne pomaže. ovo je kraj...
Uzeo sam je pre par dana. Jos joj nisam formirao bateriju. Medjutim danas kada se baterija ispraznila i pocela da obavestava "low battery", izgubio sam signal??? Baterija je i dalje stojala na jednoj crti, ali se signal potpuno izgubio. Ugasio sam tel i stavio da se puni, onda sam ga uplaio sa...
Napisite neke stranice gdje mogu skinuti neke igrice
Dali mi netko moze reci neki program za nokiu 6600 da mogu slati melodije preko bluetootha i gje ga mogu skinuti
Nabavio sam 9210i i treba neki program, kad hoću installirati s60 aplikaciju ili igru napiše mi sljedeće: Series60 productID not installed, please install di da uzmem taj product id
Koje su postavke u calculatoru (Ultimate CAlculator v.1.0)? to je dct4,jel tak? koji je ASIC code? Koji je key code i ovo iza griffin coda?
. Skulls Trojan puts on antivirus mask Skulls.L is a minor modification of Skulls.C trojan, about the only differences are that Skulls.L is named the same as F-Secure Mobile Anti-Virus installation package, and that the trojan shows dialog text "F-Secure Antivirus protect you against the...
Nokia N90: screenshots gallery The display is awesome! Additional screens...
Da Li Bi Recimo Ja Mogao Kopirati Neke Fajlove Na Mob Sta Ja Znam Koje Pa Da Mi Onda Menu Bude Na Hr Ili Mozda Postoji Neka Instalacija Ili Tako Nesto Ili Mob Moram Bas Nekomu Dat Da Mu Ugradi Hr Meni joj sorry na velikim slovima tek sam skuzio kad sam napisao
Zanima me da li je na svim vrstama slusalica kvaliteta zvuka tako ocajna? Kupio sam neke ULTRA jeftine po 15 kuna, tek toliko da probam. Sve radi ali je kvaliteta zvuka ocajna. Hoce li biti bolje sa skupljima / originalima ? Ili ? Hvala... Pozdrav !
skinuo sam novu verziju koja podrzava igranje preko bluetootha... sad me zanima kako se podesi igra u dvoje... nigdje nisam nasao tu opciju...
Jel ima kakav program za otključavanje dodatnog softwarea ???
trebal bi jednu malu pomoć.imam N6680 i tražin neki teme editor da si napravim sam svoju temu,recimo s najmilijima ili tak,ali ne nemrem naći jel je ima ko? mislim taj editor fala unaprijed
naime, imam problem kad slikam na jakom svjetlu. dok sam u prostoriji sve je u redu ali čim izađem vani dok je dan na kameri se sve zacrni i bude tako dok ju ne ugasim i ponovo ne upalim. ali ako ju upalim vani radi normalno 1 sekundu i opet se zacrni i tako stalno!! stvarno me živcira. jel...
kako to sve napraviti i šta to znači??? ne bi htio da nešto zajeb** pa pitam. ;D ko pita ne skita! ;D unaprijed hvala!!
Probao sam restartirati fon,pa ga ugasit na neko vrijeme i pokušat opet ali ne ide. Sve je počelo danas a nisam ništa mijenjao.Poruke se spremaju na MMC. 6600_5.27 Ima li tko iskustva sa sličnim problemom?
pogledajte na ovoj stranici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nove nokie!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma