Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Pa,ljudi,gdje je moj post o jeki u mobitelu??????????????Zar ga je netko obrisao? Zašto mi je netko prebacio u Forum u koji nitko ne zalazi?Tiče se Nokie 6630 (i ostalih mobitela). Ovaj post ne spada ovdje,ali moram se žaliti.Samo da se zna. Gospodo Administratori,mislim da ste malo pretjerali s...
uhhh Ovako...imam N 3650 i jako sam zadovoljan s njom-stvarno sam ju iskoristio do kosti-probao brdo aplikacija, igrica cega sve ne...ovo kazem jer znam brdo ljudi koji nemaju pojma sta drze u ruci samo da je mob bio skup...chobani! Ovdje dolazimo do dileme... Kolega koji se takodjer...
jel ima neko ili jel zna gdje se moze nac na netu taj quick office hvala
Gledan malo na netu i vidim da je sada aktualan firmware v 5.0509.0 na 7610 i zanima me sta ima novoga na njemu. Da li se isplati staviti novi firmware ako imam v 4.0437.4 sa 15.09.04 i koliko se puta moze besplatno mijenjati firmware u nokia centru?
Isplati li se i po cijeni, a i po mogucnostima, prijeci sa Nokie 7610 na 6630/6680 ili na N70 kada dodje...?
Prebacila sam s BT mp3 sa samsunga d500 "zvoni ti telefon"na moju Nokiu.Zanima me kako da (ako može)to kod mene "zvoni".Problem je u tome da taj mp3 neznam kako da prebacim na komp .Hvala :rolleyes:
Dosta loša kvaliteta, ali vjerojatno što nije bilo mirno nego se kamera pomicala. Probaj nešto da bude fotografirano što mirnijom rukom.
Može li mi netko reći GPRS postavke od tmobile za ovaj mobitel. Bio bih veoma zahvalan.
Ja sam kupio negdje u Mostaru slušalice koje pašu na 6600. E sad jedno pitanje: je li mono samo kad ti se čuje na jednoj slušalici, zato jer se meni sve što radim čuje na obje slušalice. Je li to stereo ili nije.
Na mobitelima pošto imaju mono zvučnike, i ne čitaju više od 16000 Hz, postoji način da se MP3 čuje puno glasnije. Rješenje je program MP3Gain koji povisuje dB na pjesmama. Na pjesmama je 89dB normala, no ako stavite na 105dB čuti će se duplo jače. Probajte i recite vidite li razliku!
nedavno sam dobila nokiu 6600.. i zanima me kako da prebacim igrice s kompa na mob ? jel mi neko mozhe detaljno sve objasnit.. pregledala sam malo forum i nisam mogla naci nigdje odgovor.. valjda se podrazumijeva da to svako zna :creep:
Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4 Slika 5, modificirani N-Gage 3
htio sam restartati mobitel sa (*#7780# )i na nekoj stranici sam procito da je pasvord 12345 i ja to ukuco a ono mob se restarta i kad sam ga upalio ono pise(phone start-up failed.contact the retailer)sta da sad napravim MOLIM VAS POMOZITE HVALA
Postoji li kakav crack za onaj default program na njoki 6600, tako da snima više od 10 sekundi. Ovi drugi programi su mi glupi i nemaju dobru sliku, ili ne rade. Još jedno pitanje: ima li kakav foto program kojim se može slikati pod nekim kutom? Naprimjer gledate nešto, a slika nešto drugo. To sam...
Instaliro si ja aklikaciju Photographer - neradi! Išo ja opet deinstalirat, uđe u deinstalaciju, pa me pita:Isključiti sve aplikacije? DA ili NE Ako DA izađe i iz upravitelja, a NE ne dovršuje instalaciju! Sad je meni ta aplikacije u meniju, al u system nema njene mape! Jel ko zna kako cu...
Imam jedan problem. Od kad sam instalirao tj. obrisao jednu aplikaciju ekran mi se, kada tipkovnica nije zaključana, svako malo pali i gasi. Ne sječam se točno kako se zove aplikacija a netko ju je ovdje stavio. Onak kad se pokrene, kada je mobitel u standby-u, na ekranu se vide neke ikonice....
Sada cu detaljno opisati sta sam uradio. Kad sam dobio N-Gage, ja sam lijepo pregledao ga, to znaci kakav je, koji je serisjski broj i to tako. Onda sam porcitao uputstva i radio sve kako kazu. Instalirao sam PC-Suite, htjeo sam da prebacim igru Red-Faction, ali PC-Suite mi kaze da nisam prikljucio...
Evo ovako. Nokia PC suit sam koristio i sve znam koristit već više od pola godine, ali sad sam nabavio bluetooth adapter i sve drivere lijepo instaliram i sve on prihvati, nekako sa tim programom se uspijem povezat sa mobom i uspijevam slat podatke ali samo slat sa PC-a tako da se nemože odabrat...
Skinuo sam si program BarcodeReade.Samo je sada pitanje kako to funkcionira! Jel iko skužio???
Zašto mi ne radi Photographer na njoki 6600. Upalim ga i odmah mi se ugasi i ode na izbornik.
SAMSUNG je krenuo u proizvodnju ultra brzih MMC-ova Samsung Electronics Co., Ltd., lider u poluvodickoj industriji je objavio da kapitalne novitete na MMC trzistu sa zapocinjanjem masovne produkcije 2 nove ultra-high-speed ultiMediaCards: MMC plus™ and MMC mobile™. Novi, ultra-fast...
Ljudi mene zanima ako neko zna sta da napravim naime preko blotootha sam ubacivao neke programe na mob i sada kada te prog. hocu deinstalirati nemogu doci do glavnog menija nemogu uci ni u imenik stalno mi pokazuje system error.Sto da radim dali postoji nekako rijesenje za to.Molim pomozite svaka...
ekipa, neznam za vas, ali meni je mobač ludilo. jeli tko zna kad bi mogao doći kod nas i po kojoj cijeni?
is it just me :retard: ponekad uopće nemogu backupirati podatke sa mobitela! stavio sam i novu verziju ps suite-a (6.6) i pokušao opet, ali svaki put mi ne želi backupirati kontakte! ostalo spremi, samo kontakte ne! ali ako izvadim mmc (original nokia 64 mb), onda uspijem spremiti i...
Ka sta title kaze veoma zanimljiv par trojana se pojavio na series 60 sceni SymbOS/Onehop.A and SymbOS/Bootton.A ja ih dobih neki dana a danas je I F-secure objavio da je dobio I analizirao iste SymbOS/Onehop.A and SymbOS/Bootton.A. Onehop.A je trojan koji disabliar vecinu built in...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma