Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Pozdrav. Imam Nokiu 6630 vec skoro 3 god i baterija mi je slaba postala. Trebam kupit novu, a Vas pitam koja je najpovoljnija baterija za 6630 i gdje ju se moze kupiti.
N70,Zapisnik poziva mi izbriše sve zvane,primljene,neodgovorene pozive. Obriše i više ništa ne registrira kao poziv....zelenu tipku stisnem i piše nema odlaznih poziva,,,,.,,,da li netko zna nešto o tome?
Da li postoji mogucnost da u galeriju postavim foldere koji se vide i da u njih stavim pojedine slike? Mozda i postoji neki program koji bi sluzio kao galerija? Znaci, htio bih ubaciti foldere (npr. izlazak, fax, kontakti... ...), i da mi slike budu u njima, a ne sve u galeriji odma na pocetku,...
1.Zanima me gdje mogu kupiti masku (crnu, onu od N70 music edition)? Da nije polovno... 2. Koji mi GPS prijemnik preporučate, neki boljia da nije najskuplji (ne OGLASNIK!) i koliko će mi zauzeti samo Hrvatska mapa na memorici? I dali je TomTom dobar program za navigaciju? ko odgovori ima moj...
Naletio sam na programčić - RAM booster(ili tako slično) koji kontrolira java aplikacije i raspoređuje RAM , rječju ubrzava telefon. E sad mene zanima postoji li neka app kojom bi se 6600 mogla ubrzati općenito (ja baš nemam java programa na telefonu) . Compress memory, npr. je opcija u raznim...
Molio bih da sa navedu koji su najbolji programi za izradu tema za nokie s40, točnije za model 6270. hvala :ontopic:
Ovako, imam nokiu 6680, aktivirao sam wnw, htio bih da se spajam na internet na laptopu preko mobitela i to preko BT-a. E sad, skinuo sam najnoviju verziju PC Suitea,i kad idem pod "Connect your PC to internet" pise da nema ni jednog nokia modema, a kad pogledam pod Control Panel, tamo se vidi i...
Imam problem sa svojom nokijom n-gage: tipka 'c' ne radi i neznam u cemu je problem, zanima me jel mi neko u zagrebu to moze rijesiti ili u koji servis da odem i koje su cijene popravka?
Ajde ekipa ak netko zna za neki dobru softversku nadogradnju nokia nek napise tu par savjeta. Ono sto mene zanima jest, dal postoje kakvi driveri kamere za nokiu 6680, da budu kvalitetnije slike, kao što se to može napravit sa SE K750?
Pozdrav! Da li postoji program takav da mi kamera na n70 sluzi kao kamera na racunalu,evo za primjer,recimo da se dopisujem preko skype pa da mogu ukljucit kameru na n70,da ne moram kupovati posebno kameru! Pretrazivao sam malo po netu,vidio sam da neka postoji ali treba blututh connection,da li...
Ako još neko ima 6680,molim da mi iz Z:\System\skins\ evo slika za lakše snalaženje (ovo je sa N70 sistem folder) iskopira sve foldere sa njihovim sadržajem,digne na rapidshare ili sl. i postavi link ovdje.Ne zanimaju me one pravljene koje se mogu skinuti na zedge i sličnim stranicama jer...
primjetio sam da mi nekada telefon prilikom dolaznog poziva zavija onako zavlaći pjesmu,jel imao netko sličnog iskustva???negdje sam našao da zbog magneta od torbice telefoni znaju podivljati pa da nije od toga.nekada se desi a nekada ne
jel zna tko kak se zove kakav brojač prometa, trebam zbog wnw-a??
Zanima me jel se na Nokiji 6680 mogu mijenjat maske, mislim da sam negdje vidia da se može ali eto da pitam vas neke...pogotovo vas koji ju imate.....
bok! upravo sam dobio n70, instalirao pc suite i nemogu se spojiti na laptop pc suite mi ga ne prepoznaje, ali kaze mi da provjerim jeli mi vidljiv za komp kako to podesiti? jel ima drugog rjesenja?
kako da stavim music soft na svoj n70? trebaju mi detaljni opisi. ako tema već postoji :banme: . tražio sam preko tražilice ali ništa korisno nisam našao.
Evo napokon sam nasao jeftinu Ngage i naravno kupio ju ali malo me zbinjuje meni. Uopce nema nikakav program za slusanje MP3ca, nema galeriju nego samo preglednik za slike. Hocu reci nije kao standardni symbian telefon. Pa ako je netko imao QD i ima kakav savijet za programe neka mi javi na PM...
imam nokiu 6600i. kako da si aktiviram recimo melodiju koju sam si prebaciji sa blututhom.? unaprijed hvala svima koji će mi pomoči
Gdje kupiti original masku za 7610... čito sam na nekom drugom forumu(a možda je to i tu bilo :banme:) da ovi u mobisu nemaju jer da je to kao prestar mobitel...i da neće naručivat... molim vas bilo kakav info...
nije nista novo za one koji ne znaju moguce je (vidio na dotsisu) i isprobano na mojoj 6600 snimac kao mp3 player-takodjer moguce i isprobano -kvaliteta kao na ngageu jako sam zadovoljan tim aplikacijama!!!!!! radi i na verziji fw 3.42.1 100%%% isprobano zvuk za razliku od ostalih playera je...
imam problem,mjenjao sam na svojoj n70 fontove i skinuo neke i instalirao,rade sve super i sad ih želim promijeniti jer su slova pisana i teško se čita al su lijepa.pokušao sam ih sam izbrisati s explorerom al nejde pa našao da trebam nove fontove snimiti i postaviti ih za prve u redu i resetirati...
Prvo me zanima gdje mogu skinuti n Torch full za n70... i ostalo što me zanima što još moram imati, koji su softwarei neophodni za moji mobitel i što je "zabavno", i molim pojašnjenje za FExplorer (zašto treba??)
POstoji li program koji onemogućava sakrivanje broja za dolazne pozive?? I postoji li offline GPS??
Dakle, imam nokijicu n70 (i neću ju još duugo mjenjat, ali ne sad o tome) moj je problem u tomeda sam prije imao staru memorijsku MMC 1.8/3.0v koju koristi n70...kupio sam novu i sad bih na nju sve stavio ali nemogu i teme i aplikacije koje sam dobio s mobitelom (npr. onaj kodak mobile, print i...
Dakle u ovome je problem... imam dual sim adapter, te 2 kartice u njemu, kad je prisutna 3G mreza i zelim prebaciti na drugu karticu jednostavno mi se nece prijaviti na mrezu, sto kad nije 3G prebaci se bez problema... valjda previse struje treba za to. Ili mi preporucite mozda neku bateriju koja...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma