Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
NoviSymbian trojan kljuca MMC card Recently, F-SECURE je pronasao novi tip mobile trojankoji generira random password I tako disablira MMC karticu, problemi sa accesom iste poslje takve akcije su neminovni :D SymbOS/Cardblock.A je u principu prvi Symbian trojan koji napada MMC...
Moze li mi netko reci kolika je cijena te baterije? Moram kupiti kao poklon, a uzeo bih ju u NOKIJINOJ ovlastenoj trgovini u Osijeku. Hvala!
Club Nokia present: Nokia concept lounge Nokia je postavila flash site optimiziram za high speed bandwidth. Odlicno dizajniran site sa veoma zanimljivim sadrzajem. So take a tour trough Nokia concept future or save your time and bandwidth and take a look at awarded concept phones...
pitanje: jel zna netko jel su izasle mmc kartice za n6630 od 128mb i di ih ima 7za kupit i kolko kostaju
eto zanima me jel moguće neki s60 telefon (konkretno moj 6260) koristit kao web kameru. znam da za UIQ postoji takav program a šta je sa s60? jel netko zna???
Jel ikako moguce, jel postoji neka kamera koja se ukopca u mob i onda mozes slikati s ngage-om??? Malo sam po netu tražio ali svatko kaže nema integriranu kameru, nisam nigdje pronašao ništa za neku kameru da se usteka u mob.
Ljudi di da kupim u Zagrebu ovu karticu..s dual voltazom..vidim ima u Mobisu samo od 128 Mb i dosta je skupa ko vrag..ja bi od 64 Mb dovoljno...jel zna neko ..hvala puno:)
Da li vam na vasim S60 telefonima,sat na (nokia) skrinsejveru i sat na standby rezimu pokazuju isto vreme +-koja sekunda??? Meni se cini da kod mene ima mozda i nekoliko desetina sekundi razlike.... I jos jedno pitanje... da li vam skrinsejver menja vreme svakih 60 secundi ili neko vreme stoji...
Upravo sam sa ortakom igrao: EXPLODE ARENA putem bluetoota i prezadovoljan sam. Ovde bi mogli postaviti spisak svih bluetooth igara za koje znamo!? Ja za sada imam ovu,cuo sam da postoji i pikado... ima li kakav fudbal?
Expanding its music offerings, Nokia today announced the 6630 Music Edition, a version of the company's very first 3G smartphone bundled with audio-oriented accessories. Arriving just ahead of the company's N91 music smartphone, which is to sport a 4 GB hard drive, the 6630 Music Edition appears to...
Koji je zadnji softvare za nokiu 7610? i dal tko zna ima li gdje u splitu gdje ga se moze snimit? te koje su novosti u novijim softverima? sadasnja verzija je meni v 4.0437.4
Nadam se da je sad ok .... Znči stalno mi javlja da nemam mjesta na kartici za poruke a imam . Ne znam šta da napravim tako da ako netko za u čemu je problem molim nek mi napiše
imam 3650 i irremote. zanima me kako optimizirati neki uređaj,tj.moju lg liniju.imam u popisu lg ali nemam hi-fi.mogu li kako ustimat da s 3650 "saltam" svoju liniju ? hvala
dečki cure imam problem kad probam otvoriti galeriju ili dat.upravljač javlja miap.zatvorena apparcserverth read! pomozite mi da to riješim
Tražim program za 6600 koji može slati čitav folder sa mobitela na kompjutor... Zna li tko možda?
Pitanje je u vezi amr filova kako ih postaviti na Nokiji 3650 kao tonove dolazne pozive, te da li mogu staviti vecu karticu od 128 mb.....?hvala unaprijed
koji ima theme editor za s60 telefone osim onog glupog što je u javi napisan? ovaj je pun bugova i spor je do bola!!! evo napravio sam neke teme al u ovom programu uvijek nešto fali. aj ako mi nađete napravim vam temu!
Zanima me koje kartice idu u 6630 i kupio bi jednu od 256 mb i trebaju li baš samo biti dv ili mogu one obične rs??:thumbup:
jucer popodne je mojoj sestri sama od sebe prestala radit tipka C. kazeda joj nije pao, niti ga je zalila, niti je nesto instalirala na njega, ja sam napravio reset sustava, i tipka i dalje ne radi!da li netko zna u cemu je problem ili sta bi jos mogao napravit u vezi toga?
eto ljudi postao sam ponosan vlasnik nokie 6260 i mogu reć da sam zadovoljan. mob je odličan što se tiče svega! lijepo izgleda i naravno symb mu daje funkcionalnost! ako vas nešto zanima o mobitelu slobodno pitajte i drage volje ću odgovorit! mob ima dva nedostatka, nema stereo izlaz i ima ove...
Snimio sam Nokia PC suite 6.3 na kompjuter i spojio sam mobitel preko usb-a.. al mi ga kompjuter ne prepoznaje.. sta sad? i moze li mi ko objasnit kako prebacit slike i melodije? i kako kad imam neku midi melodiju kako ju izrezat da samo imam npr. refren, tj. neki odredjeni dio pssme. kojim...
Dali ovaj mob ima stereo mp3,i što misliteo njemu??
Ovo je za sve koji imaju problema sa psiloc aplikacijama, na engleskom je,pa nadam se da znate engleski How To Install PSILOC Application The list Psiloc Application that working without trouble with license : 1. Psiloc eFileManager ver 1.7.5 2. Psiloc eProfiles Pro 2.0.6 3. Psiloc Extended...
Prvi put je koristin, pa me zanima moze li mi ko objasnit za sad ove dvi stvari: 1. kako ukljucit izvjesce o poruci ? ne mogu nigdi ga nac.. 2. i kako se kad slikam aparatom podesava svjetlost? udjen prije slikanja u izbor i nigdi nema za osvjetlit , tipke na jojsticku prema gorre i dole su...
Alo ekipa. Ima bi jedno pitanje u vezi doticnog mobitela. Kupija san ga prije jedno mjesec dana ali mob je kodiran i nigdje ga denogu dekodirat, pa bi vas molija ako bi mi netko moga rec di ga se moze odkodirat bija bi mu masu zahvalan. Sad koriston siemens c65 i puna mi ga je kapa i iman ovu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma