Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Vjerovarno već svi znate da je galerija u N70/90 debilno napravljena. Vizualno je stani pa gledaj, ali funkcionalno je neupotrebljiva. Nema organizacije po direktorijima nego po albumima. E sad još jedna glupost. Instalirao sam "Papyrus", super agenda program, ali kad sam ušao u galeriju, imao sam...
Je li postoj program koji podrzava mp3 format za budilicu? :thumbup:
Dakle, gdje kupiti RS MMC (osim u Mobisu) za 6680? U originalu je ona 64 Mb 1.8/3.0 V, a vidio sam da postoje i one od 512 Mb 2.7/3.6 V pa me zanima da li je to kompatibilno? Cuo sam da nije. Odnosno, za koje sve (isplative) kombinacije znate? Thx!
Bok, dali zna tko gdje ima za skinuti totalIR remote ili sličan program da mob može biti daljenski ali da radi na nokiji 6630? :spin: do sada sam par skinuo i niti jedan da radi , samo me izbaci..... ima tko link kakav za download hvala :thumbup:
Pozdrav,verzija moga software-a na 6630 je V 4.03.18 Sta se moze reci o ovoj verziji i da li da ubacujem novi software i koju verziju mi preporucujete...plz odgovorite
Bok, kako mogu i gdje mogu izbrisati sve iz memorije mobitela? znači da mi bude 10mb slobodno na mobitelu, znači ne mmc card, nego mobitel memory kako izbrisati ili formatirati? gdje to treba ići u menu? radi se o modelu 6630. hvala
evo za sve koje to zanima i ima vremena, link na download: LINK :thumbup: :thumbup: :thumbup:
1. kad imam propusten poziv i poruku (ili vise poziva i poruka) prikaze se ono X calls missed, x messages received. E, ako tad kliknem na calls missed, on uopste ne prikaze koji su to propusteni pozivi, nego samo to "X calls missed" nestane! I ostane X messages received. Ali ako prvo kliknem na...
Bok, molim vas može mi netko pojasniti kako instalirati na 6630 igre tipa fifa 2006, fifa2006 nema 1 file nego ih ima više pa neznam kaj treba napraviti, trebam li kakav instaler? i kako pokrenuti one go boy igre tipa super mario? hvala :comp:
Eto, kao što rekoh, na Dan Republike ;D stigla nova Njoka. http://www.europe.nokia.com/nokia/0,1522,,00.html?orig=/9300i
Ima neki program koji vrti tekst? Treba mi za ispite ;D
Iako mi se čini da je 6680 prilično brza (da pobijem one koji kažu da je malo sporija), ali zanima me da li postoje neki programi kojima se može izvuči maximum iz nje? Također, zanima me da li postoje neki programi tipa Disk Defragmentera, Scan Diska i sl. za Symbian, jer se baš ne kužim u to?
Zanima me koliko bi došao ovako prosječno kuna servis ekrana na 6630,eran radi,ne razlažu se boje nego samo ono malo se čuje "škripljenje",i di je najbliži servis u mojoj okolici za nokiu,dali ga ima u rijeci ili ga moram u zagreb slat?
Imam problemčić kod jedne N6600, ne prihvaća uopće kodove za Simpu, ni provjeru računa (*100#), ni nadoplatu(*123*14znamenk#), ništa.Jednostavno napiše. Zahtjev nije potpun! Ne kužim u čem je štos, ali kad nazovemo 0981523 sve normalno nadoplaćuje i kaže stanje računa! :dunno:
AKO se telefon popiški i AKO oksidiraju spojevi na matičnoj ,može li se šta napraviti? Ima te li ikakvo rješenje?Može li se matična zamijeniti,imali ih ,uopće,i koliko to košta? Hvala!
ovako...zanima me...VI koji imate nokiu 6600...jel moze sluziti kao mp3 player...jer imam motorolu mpx 200 koja to ima i to mi je postala neka navika na mobu..pa me zanima jel se isplati mjenjati moju mpx-icu za to...opcenito me zanimaju karakteristike te nokie kojer su dobre strane a koje loše?????
Bok, dali je normalno da na dsipleyu nokie 6630 se vidi neka bijela crta u istoj ravnini i gdje je ikona od BT- kada je BT uključen? a kada otvorim meni onda nema crta, sve se vidi normalno, jedino kada je na početku , onda se vidi ta crta, a kada se isključi BT onda i na početku na ekranu je...
trebam savjet. koji videorecorder da stavim na 6600?? imam onaj philipsov camcorder ali snima 7,5fps i zvuk mu je užasan!!!! help:wall:
Zanima me koje programe da stavim na Nokiu 3650. Ono,za ništa određeno,zanima me neki "must have".:thumbup:
Danas je Dan republke i stari je popio malo, na televiziji Lepa Brena.... ;D A sad ozbiljno Dakle, po nekim glasinama 29. 11. bi trebale (opet) biti predstavljene nove Nokije temeljene na Symbianu. I to 9300i ili kako li će se već zvat, onda 6233 (onaj s road map slike) i ako bog da N95. U...
Ovako...dobio sam ponudu da dam Samsung P510 i Sonyjev MP3 player NW-E103 u zamjenu za Nokiu 6630 (od opreme ima punjač i handsfree, nema karticu)...prvo pitanje - da li se isplati? Drugo pitanje...ta 6630 unlockana je na 3g mrežu...sad me zanima jel mi to netko može ovdje otkodirati telefonskim...
dali moze ova kartica MultiMedia Card 512 MB, Reduced size DV na moju nokiu 6630 kupljenu u IT(timova). ili je max 256mb. ?
Bok, dali ima velike razlike u kvaliteti displeya između 6630 ili 3230 i 6680 ? hvala
Hmm, zanimljivo. CZ, 3 MP, 3x optical zoom Edit: Najveća novost je HSDPA
mogu li vasi licni komentari za ova dva dobra symbyana,mislim obadva su dobra ali samo jedan pobjeduje pa zato ko je za 6630 a ko za 6680,i ZASTO!!! P.S-ima li razlika kod kvalitete slika uslikanih sa 6630 i 6680 i ako ima gdje su slike bolje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma