Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Jel normalno da kada iz PC-a ne mobitel putem BT prenosim neku datoteku da je brzina oko 5 kb u sekundi a kada iz moba prenosim u PC onda je 10 puta brži prenos. I kada primam od nekog drugog moba prenos je isto puno brži nego iz PC-a. U čemu je KVAKA?
ovak trenutno imam 6600 i sad u mobu imam miljon brojeva, a nisam nikad nigdje supio nac rjesenje...pa me zanima da li ja mogu kako imenik prebacit na komp, ne ko backup, nego da ga mogu otvorit na kompu kasnije bilo kako i eventualno ga isprintat, jer imam namjeru mob prodat i uzet neki MDA, a ne...
Ima li tko kakvai aplikacija, tema, igara i sl.?
Pozdrav... Samo jedno kratko pitanje: da li nokia 6600 koristi obične MMC kartice ili one RS MMC?? I kolika im je otprilike cijena, i gdje ih ima za uzet? Zanima me zato što ću uskoro zamjenit mob za 6600 ali bez kartice... Hvala svima
Ljudi, vi koji ste bar jednu pjesmu skinuli s portala Vodafon Livea!,tj. s WAPa.Kažite mi u kakvim su ono formatima pjesme koje nas koštaju 14kn? Kad pjesmu prebacim na PC, Winamp mi je neće svirati.Kad prebacim u drugi Nokia smartphone konkretno sa 6630 na N90, ova je morala ponovo skidati nekakav...
Zanima me jel mogu koristit koje druge melodije od serijskih na N7610? Kako bi prebacio melodije iz inboxa u folder u kojem su serijske tako da ih mogu onda birati u profiles??
Dali ima ko ovaj mobitel, cini mi se skroz OK? Misljenja, iskustva dobrodosla...
Preporučujem svima da koriste ovaj software za skidanje mailova na svog mobilnog ljubimca kad nisu u blizini kompa. Uz njega ide i profiexplorer koji je po meni najbolji i ima super pregledno i lijepo sučelje.
Zanima me da li postoji mogućnost da se slika pozivatelja postavi preko cijelog ekrana (kao što je to slučaj kod SE), a ne samo da bude onako mala slika u kutu kad netko zove?? Da li se mora neki program instalirat ili? Jer sam gledao na N6600, slika je uvijek mala...
:cry: Nakon 2 godine ispravnog rada. N3650 mi se odjednom počela gasit sama od sebe. I to nakon par minuta od uključenja. To mi se dešava i dok pišem poruku. Neznam o čemu se radi pa bih molio neke koji znaju da mi pomognu. Hitno mi treba pomoć jer želim prodati mobitel, a ne želim ga prodat...
dakle, mob je n3230 prije pocetka zvonjave mobitela (bilo poziv ili poruka) cuje se 'piiiip' iz mobitela..neki dosta glasan ton..samo 'piiiiip' i onda tek pocne zvonit.. jel to normalno..? zivcira me, voljela bi maknut ak je moguce.. unaprijed hvala!! :)
ljudi imam nokiu 6630 i jako mi je spora,znaci imam oko 40-tak slika 5 programa,30-tak melodija 10-tak videa,8 tem,7 mp3 pjesama.....i naravno karticu od 64mb,memorija telefona mi je 5mb,znaci pola te memorije mi je u upotrebi,imam problem kada ulazim u galeriju jako mi je spor,slika od videa malo...
Imam nokiju 3650 i bluethoota i sad el moguće se spojiti na net da mi novci idu s SIM kartice i da mi uopće nije potrebna telefonska veza??? Npr. kad odem nekam v gorice s kompom onda bi ja malo na net pa signala imam i sad el moguće na net da se spojim preko mobitela i novci mi idu s sim...
NOKIA 3230 Nokia je najavila novi model namenjen mladima, Nokia 3230. Ovaj tri-band telefon je baziran na Series 60 platformi i Symbian operativnom sistemu. Upakovan u zanimljivi dizajn, Nokia 3230 ima kolor ekran rezolucije 176 x 220 piksela koji može da prikaže 65.536 boja. U ovaj telefon...
Bas me zanima koliko kod nas pjeva ta pila? Ah, da li ikog to uopće dira!!!!
Evo sam jutros od našeg uvaženog kolege s Foruma, kupio Nokiu N90. Mob je odličan,sve radi za pet.Primjetio sam,ostaju packe od prstiju na rubovima,ali opet manje nego na 6680. Kažite mi jednu stvar-kad idem na WAP od VIPa,ne otvaraju mi se ikonice,nego je sve poredano tekstualno,i da stvar bude...
...slike - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12389 ...
Pozdrav svima,ovako, imam nokiu 3230 i unutra mi je memorijska kartica,traži me neki kod memorijske kartice da bi ušo na memorijsku karticu a ja neznam taj kod,zna možda ko kako bi se to moglo riješit,ja sam zvao par lokalnih popravljača mobitela međutim nemaju pojma kako to sanirat.Nije valjda da...
Pretrazio sam pola grada, nigdje nema. Cak sam bio kupio jednu nevjerojatno jeftinu u Hg Spotu (170kn) ali se ispostavilo da je to samo RS MMC, pa sam dobio povrat novca. Hvala unaprijed
Molio bih da mi netko kaže kako se mogu uninstall programi koje sam naknadno instalirao u mob? (Notepad, Pdf+ i sl...) Inače, koji antivirusni program preporučate za Nokiju 6600 i gdje ga mogu download? Hvala!
Zna li netko gdje se moze kupiti ta Nokia? Vidim da ju Vip i T-mobile vise nemaju u ponudi. Kolika joj je cijena u NOKIJI? (Mislim na trgovinu) Je li to dobar uredjaj? Hvala!
jel postoji kakav program s kojim mogu slat podatke s nokije 6600 na pc? a da nije pc suite (ima 25mb a to mi je puno za dowload):jesus:
Pomoć!!!! Resetirala sam mob,( *#7370# ) i sve bi bilo ok,da me sad mob ne pita neki "password za karticu"!!!!! Dali sam ja to negdje ukucala,a da neznam?Dali je neko prije mene(mob je kupljen iz druge ruke) Ili postoji neki tvornički password za karticu ?!?! POMOĆ!!!! Ili...Postoji li nešto za...
Bok ljudi , imam veliki problem , naime ne znam gdje kupiti Nokiu N-Gage . ako igdje naidem na Nokiu to je N-Gage QD ! jako me zacudilo da na www.mobis.hr N-Gage nema ! zato vas molim recite web stranicu ili broj telefona gdje mogu naruciti Nokiu N-Gage! hitno mi treba ! hvala unprijed
koliko košta na crno i bijelo i da li se isplati uzeti polovni oko 1500 kn?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma