Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Evo ovak : 1. mogu se na QD spojiti bilo koje vrste slusalica , kao na obicnom N_gageu? 2. Koju vrstu mmc-a podrzava QD? 3. Dal je stvarno istina da i po cemu QD ima bolji zaslon (pix) od obicnog? 4. Dal podrzava 3gp? 5. Vidio sam neku glupost na n-gage ascesories kao neka kvaka da postoji neki...
Ne znam jel ovo vec neko postavljao,ali ja u zivotu nisam vadio MMC karticu iz svoje Njoke niti sam tel. kada vracao na fabricko podesavanje isl.,pa me zanima.... ako imam brdo programa i igara instaliranih na MMC,a poznato je da deo svega toga ide i u memoriju fona.... sta se desava kad izvadim...
eto kupio si ja n-gage! bas sam dijete znam lol! e al hebo te rekao bi neke stvari mi nisu jasne ali hebo te! meni kompletno nis nije jasno u vezi spajanja na komp! za sad sam ga spoio na USB i nekom djidjom prebacio par mp3ica i tako..aj vi koji imate tu tavu da mi objansite neke stvari!!! Što...
Pozdrav svima, zanime me ( ne mogu nigde da nadjem) dali ima neki program koji preko bluetotha mogu da kontrolisem moj PC. Znaci nesto kao remote desktop ali ne preko interneta, nego preko bluetotha. Pozdrav
Imam kingxtonovu rs dv od 256 mb,već sam ju dvaput u rijeci zamjenio za novu jer oni nemaju druge,i svaki put kad mob palim nemože je očitati,a kada mob bootam bez mmc i onda je naknadno stavim ju očita.Neznam što je problem,nemam card readera,probo sam sa mcfix i formatirat je u mobu ali se ono...
Pozdrav... Zanima me da li možda netko ima (ili zna za neki) program za Nokiu 6600, pomoću kojeg bi mogao kao screensaver, umjesto sata, mogao koristit bilo koju sliku koju imam na mobitelu.. Unaprijed hvala...
Poludila Nokia N70 ili sam polud ja !!!!! Ovako m8!!!! Jucesam dobio sms u kome je pisalo novi file da ubreirate vas sinbijan mobilni telefon stasam uradio otvoriosam taj sms i otisao na obijekt kao stomije i pisalo i instalirao taj file kojimije poslat bio Pisalomije da je od nepoznatog...
eto vlasnici ove nokie nek mi nešto kažu o njoj, izgleda mi baš lijepa. ;D
gdje kupiti karticu mmc rs dv 1.8/3.0 512mb ili 1gb
Okay. Napravio sam glupost skinuo sam mobile speeck sa neta, unzipo sam ga i stavio na mob, i ko zadnji debil stisno instal. Nako kojih 10 sec instalacije mi se mob ugasio. Nisam ga uspio upalit, sve dok nisam MMC stavio u komp i ručno izbriso system\apps\mobilespeeck sa njega. Okay kad sam vratio...
postoji li, gdje ju se može nabaviti i po kojoj cijeni?
Imam jedno prilicno glupo pitanje , naime na netu stranice za mmc od n-gage pisu samo do 128 mb , posto je kod vecine Symbiana ograniceno do 1GB da li je tako kod N-Gagea?:thumbup:
evo moj prvi post pa da odmah pitam za savjet... jel n70 valja štogod, koje su negativne strane (posebno mislim na tipkovnicu) i jel može ko nabaviti na crno i za koliko para???
Ak znate ovaj odgovor hitno odgovarajte , naime vezano je uz software N-Gage QD , posto sam zakljucio da necu imat uspjeha u N-Gage obicnoj , odlucio sam uzet QD , al imam neku presudnu misao , posto QD nema "uroden" mp3 naravno lako je skinuti neki program al zanima me hoce li kad skidam pjesme ,...
Menjao sam karticu... i ne znam kako je fizicki moguce da mu se nesto desilo.. ali prvo se manifestovalo jaku tupkanje kada pritisnem dole, a uskoro zatim i totalna blokada donjeg smera dzojstika. Od tada kao da je stalno pritisnuto da ide dole... i kao da u tupo pritiskam. UZas... E sada me...
Pozdrav! Da li se moze upgradati OS Series 60 7.0s na Nokiji 6600, na Series 60 8.1a kakav ima Nokia N70? Ako moze, kako? THNX
Možda je malo off topic, ali mi je važno. Koja je najnovija verzija firmware-a za N3650, gdje se može stavit i koliko košta? Trenutna mi je verzija v 2.50 ako to išta znači. Thanks :deal:
Dali netko zna kad ce doci u u prodaju u Hrvatskoj??
Da li neko zna neki dobar mp3 player za Nokiju 7610, a da je besplatan? I da pušta pjesme malo glasnije, jer je onaj Nokijin integrisani previše tih. Hvala!
Pokušao sam sve al' ne mogu snimit video dulje od 10 sec. tj. dok video ne zauzme cca. 95kb! Isto se događa ako snima na memoriju telefona ili na mem. karticu. Može li se ovaj problem riješiti? Thankz:comp:
Do koliko je proširiva memorija na N90! Našao sam mnogo informacija o njoj ali čini se da mi je to promaklo!
Ljudi, treba mi pomoć... Nabavio sam mobitel 6600, ali prijašnji vlasnik nije valjda izbrisao sve podatke, i nije vratio sve "šifre" na tvorničke... Kada želim vratiti brojač trajanja poziva na 0, traži me "ključ" a upravo njega neznam (a nazna ga niti prijašnji vlasnik), pa me zanima kako da...
Koji telefon je bolji i zasto.:confused: :confused:
Evo moj frend si želi kupiti novi mobitel. On bi sebi najradje kupio neku smartphone nokiu, ali mu je jako važno da ima (dobar) mp3 player sa dobrim slušalicama. I jos traži neku koja nije preskupa (do 3500kn). Hvala
E ovako, verzija softa je V 3.42.1 16-10-03 NHL-10 Radio je Pioneer DEH-P70BT, dakle radio ima BT prijamnik preko kojeg se mob spoji i koristi ko handsfree. I sad, ja spojim svoju Nokiu i uredno ju prepozna, ispiše ko me zove kad me neko zove, kad ja zovem, ispiše se na radiju koga zovem,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma