Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Pokrećem ovaj post jer ne znam kako bih sebi predočio besmislicu... Baterija BL-5C se koristi još od Nokie 3650. Na njoj i na 6600 ta baterija ima 850mAh, ista na 6630 i 6680 ima 900mAh, a na N70 nevjerojatnih 970mAh. Što je totalni nonsens, kada sam gledao tu bateriju u Mobisa,na kutijici piše...
Htio si bi kupiti karticu vece memorije za N70 (64MB mi nije dovoljno) i vidio sam u HGspotu ovu: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15713 Sad me zanima dal to pase u N70 (pise da je rs-dv) i dal je to kolko-tolko kvalitetno.
Ujutro ga upalim normalno..sve ok!stigne mi SMS! ja stisnem prikaži! kad ono javi sistemska greška!!;D i idm u meni...neće..idem neš napravit neće..ugasim ga upalim opet isto..samo mi stoji ta poruka kao....:retard: bilo šta da hoću otvorit samo mi se upali i ugasi sam e eto do sma...
Pokušav instalirati Interactive voice call master na 7650 pa mi javlja poruku da moram instalirati prvo "series60productID" Može tko pomoći....
jel mi moze tko reci kakve je kvalitete zvuk-mp3 player na nokiji 6630 (sa slušalicama naravno)
E ovako....jel mi može netko reći! oznaka je bl-c5! to je original baterija i sve to ok! ali jel mogu igdje nabaviti jaču bateriju da nije original od Nokie! jel mislim da sam prije vidio kod jednog frenda jaču bateriju u njegovoj n-gage! može pomoć???
Pozdrav dakle imam 6630 i htio bih obicne slusalice ( sa 3.5mm jackom) , ali Mobis bi za AD-15 adapter htio 150kn, sto mi je puno. Pa me zanima da li znate gdje bih jos mogao to naci, a da je jeftinije? hvala
zanima me kakva je Nokia N90, prednosti me ne zanimaju jedino mane koje mobitel ima, hvala!!!
Evo ovak kako vecina vas zna da imam QD , danas sam preko memo. citaca si poslao negdje oko 5-6 igrica za n-gage i jednu u SIS formatu , i sad prirucnik kaze da odem na upravitelj i tam samo ona u sis formatu , gledam u upravitelj igrica i tam ni rijeci od asphalta, call of duty-a , tony hawka itd....
Da li netko ima iskustva s tim da se ne zebavam s tim previse. Jel to se moze utipkat kod i dekodirati ili da nosim na servis? Sad je na cronetu dekodirana.Vidim da su nokie jednostavnije za otkjucati,ali opet ne zelim pogresit.
Ajd - ak vam se da.... Jel bi mogli nabaciti koji link od ducana koji imaju dobru ponudu mobova na netu al sa cijenom - nokia obavezno - symbian jos i bolje :-) .... To me pogotovo zanima za Srbiju jer sam cuo da su tamo mobovi dosta jeftiniji... I dal imate kakvih iskustava s kupovanjem mobova...
Trebvam pomoć... Kada instaliram program (na memorijsku karticu ili u memoriju telefona) ne pojavi mi se ikona programa u izborniku... Zašto? kako to popravit... Sve do prekjučer sam mogao najnormalnije instalirati programe, a sada ovo... Molim vas pomozite... Inače: programe šaljem putem BT-a,...
Kada sam instalirao FIFU 2006 na Nokiu N-Gage pojavio se problem, uopće neće da ju pokrene, krene, pa prekine i vrati se na standby. Može li netko isprobati instalirati na svoj mobitel pa da mi kaže u čemu je problem. Igru sam skinuo sa ovog linka:...
Skinuo sam igre za N-gage za moju Noki 6630. Nasao sam na ovom forumu i uputstvo kako da probam uy ngage installer da igram igre za N-gage. Ako sam dobroi shvatio otpakovujem N-gage zip file (onaj sa system folderima i slicno), na mobilnom kreiram e:/system/app/new folder <----koji ima nayiv te...
Da li je moguće slati instalirane aplikacije u mobitelu preko bluetootha na drugi mobitel? Probao sam nešto u FExploreru ali neuspješno.
Ljudi, trebam pomoc... Ne mogu slat MMS sa svog moba (N6600)... Kada odem u poruke i izaberem za slanje novog MMS-a, mob ne reagira... Tj vrati me u izbornik di se nalazim. Isto tako ako stisnem da sliku posaljem putem MMS-a. vrati me na sliku... Šta da radim?? PS: Ne mogu otvoriti niti opcije...
ehh .. problem je slijedeci.. imam nokiu 6600, i do sad me dobro slusala.. medjutim, posljednjih par dana mi ne prikazuje propustene pozive :S i kada rucno odem na zapisnik, pa na propustene pozive, ne mogu da ih vidim.. jel mi neko moze pomoci ? hvala unaprijed, pozz:)
F-secure Detected Eight New Cardtrap versions!! F-secure have detected a new batch of Trojans spreading on Symbian Series 60 smartphone devices. Cardtrap.S, Cardtrap.T, Cardtrap.U, Cartdtrap.V, Cardtrap.W, Cardtrap.X, Cardtrap.Y and Cardtrap.Z are Symbian SIS file trojans that disable...
kako podesiti ovaj program da mi slika bude preko cijelog ekrana, tj. kako povezati sliku s tim programom, inaće slike adresara su mi spremljene na telefon, ne na karticu, i svakom kontaktu sam dodao sliku klasično u imenik, uz sve ostale podatke, al nikako da uspijem podesit da mi pokaže sliku kad...
U uputstvima za Nokiu N-Gage piše da podržava samo MMC memorijske kartice od 32, 64 i 128 MB. Je li moguće da podržava i kartice od 256 MB, i više?
imam problem sa n6670 downlodirao sam neke aplikacie i i sad telefon mi je mnogo sporii,koci mi displej baterija mi je haos.pomozite dal je moguce da je neki virus
Imam neke aplikacije Route66 Alpenlaender i Route66 BeNeLux skinuto s aivaneta, dobio sam od frenda i unutar tih .rar fajlova se nalaze neki fajlovi s .prm exstenzijom i nemam pojma ni sta je to ni s cim se otvara. A ovo pise u .nfo fajlu ...
Ovako, imam jedan problem. Naime skinuo sam Profi Mail na savjet prijatelja i odmah ukucao postavke za Gmail i na prvi pogled sve je bilo u redu. Poslao sam sebi e-mail sa računara, uredno primio i zaboravio na to, misleći da imam novi program za e-poštu. Neki dan, dok sam bio vani, otvorio sam...
eto ubo sam i ja n70, mob je ludnica ima par negativnih stvari koji su kolege već napomenili ali sve u svemu razbijačina (posebno kamera). ako netko zna avi player da radi na njoj neka mi kaže pliz da gledam malo spotove. :)
Evo sam pokušao s verzijama v 2.21 i 2.30 i nijedna ne šljaka na n70.Neće je uopće otvoriti. Znate li koja verzija radi? Još jedna stvar- kako sam oslobađao internu memoriju mobitela u FEexploreru sam kliknuo na copy sve sa C: na E: Sad mi ne radi glasovno biranje, javlja Greška u glas. sustavu....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma