Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
pozdrav. kupio sam si nokiu n70 neki dan. sad imam par problema. kad ju ugasim i upalim onda moram pričekat oko 2 minute i ne prčkat po njemu jer mi zašteka uvjek. a onda moram vaditi bateriju i opet uključitavati i tak... sad jel to problem u softu možda? imam verziju 5.0705.3.0.1 jel to...
Hellouuu! Vrlo jednostavno pitanje.. Frend ima Nokiu 7610. Ako mu je broj u imeniku memoriran u formatu "091xxxxxx" i kad ga netko zove sa tog broja ne prikazuje mu ime, vec samo broj. Ako mu je broj memoriran u formatu "+38591xxxxxx", kad ga netko zove sa tog broja onda mu lijepo prikaze...
Ovako: nakon SE sam presao na nokiu. Kupio sam MMC od 1GB i flashao na zadnji FW. I sada su se javili slijedeci problemi: prvo sam isao na NSS i ubacio phone code od MEA2 regije, ali kad sam pritisnuo na write pisalo je error, a nakon update fw-a nisam siguran da je ME. Dobio sam one dvije teme,...
Po vama, koji je najbolji GPS navigator (bez obzira na cijenu,, jel komercijalan ili free)?? Usput ja imam trenutno TomTom i zanima me jer on uredu za navigaciju po Hrvatskoj? I meni treba SAMO karta Hrvatske za TomTOm...ako nema uzet ću program koji je po vašem mišljenju najbolji, ali zato mora...
Koje programe mozete preporuciti kao zamjenu za PC Suite? Oxygen Phone Manager II? Nesto drugo? Jos akomoze i koji link :respect:
imam tu nokijicu već godinama. i služi me svaka čast, i još uvijek mi je lijepa bez obzira što je već laganini bakica. razmišljala sam da si kupim novi mobitel ali zapravo i nije mi potreban. ovaj mi je sasvim ok. e sad ja bi ovu svoju nokiju malo updejtala, pomladila je ako je moguće?!?! ono...
Evo pokusao sam da stavim novi firm za N70 ME na ovaj obicni N70,slijedio upute sa raznih tutorijala(ugl se svi svode na isto),a zapnem kod one tacke kad treba da pritisnem write(nakon sto ukucam product key).Kad idem na write pise mi dole Error,isto mi se javlja kad idem na Scan....ne znam do cega...
gdje ga naći besplatno...i mape pretpostavljam da trebam... dali ima netko da uploada na rapid... i instrukcije kako ga instalirati i ubacit mape jer nisam to nikad radio... fala...
da li ima n70 onaj bijeli papirić pa prilikom pada u vodu promijeni boju. da li se moze kako priznat garancija?
Na jednoj 6600 pukla je ona "kvacica" koja drzi straznju masku. pretpostavljam da ce trebat mjenjat ono srednje kuciste od moba, jel znate di to mogu nabavit i za koju cijenu? jel ima mozda koji drugi nacin? fala unaprijed :respect: EDIT: evo slike tog dijela koji je puko (slikano sa 6680)
Mozel mi neko upload Firmware za N7610 RS please
Dakle, Dobio sam Nokiu 3650 . E,sad ima 1 problem: Kad se umetne baterija,autoimatski se upali i svjetli bijeli ekran,ali tipke ne svjetle. Nemoguće ga je ručno upaliti ili ugasiti jer ne reagira na niti jednu tipku niti na tipku za paljenje. Možete mi pomoći i reći mi koji je kvar i kolika je...
Gdje ima za kupiti zamjenska maska za n70 u Zagrebu? (crna ili srebrna)? U crazy shopu nazalost nemaju, na stranici od mobisa ne pise nista pametno, a i sigurno bi naplatili previse tako da oni otpadaju. I usput ako netko zna gdje otici to zamjeniti, posto nije xpress on, a nije mi bas do...
Espoo, Finland – Današnji dan označava globalno lansiranje Nokia N-Gage usluge mobilnih igara, s više igara, dodatnim kompatibilnim uređajima i proširenom on-line ponudom. Milijuni vlasnika Nokia uređaja od sada mogu naći, isprobati i kupiti visokokvalitetne igre napravljene za mobilne uređaje...
imam nokiu n-gage i neki dan sam instalirao neku aplikaciju ali ne na memory karticu nego u mobitel... kada sam restartao mobitel pokazao mi se system error... pokusao sam sa kodovima za formatiranje ali nije uspjelo ako ima neki savjet...
trenutno koristim 6630 a ovih dana bih trebao uzeti N73; kako da spasim imenik i poruke sa svoje 6630 i kasnije ih vratim na N73? i da li je moguce da te poruke budu ponovo u inboxu?
Bok imam jedno pitanje, nedavno sm dobio nokia n70, i gledao sam po internetu i svugdje piše da je 262kboja ekran, a kad ga pogledam izgleda kao 65k, tj. i kad ga idem uspoređivat s 6234, onda se ono fullll, vidi razlika, a s 6120 neću uspoređivat mada je 16 mil, al to oko nit ne razlikuje...
ne kuzim zasto ali od nedavno mi se mob poceo ponasat da kad posaljem poruku i kad dobijem izvjesce on svira kao da je poruka (beep i zavibrira) ali ne pise nista na ekranu, ono : "delivered: xxxxxx) zanima me moze li se vratit u normalu to ?
1.)Je li bolje instalirati aplikacije na memoriju mobitela ili na karticu? Da li ce sporije raditi ili se otvarati ako ju stavim na karticu? 2.)Prek USB kabla sam prebacio jedan file na mobitel tj tocnije na karticu, zatim sam na faksu isao slati taj fajl na mob prek bluetootha i nije htio...
pozdrav, novi kolac:) instalirao sam symms (symantec?)i nakod sto sam download-ovo update i instalirao trebao sam restartovat mob i sad ga nemogu upalit,pojavi se samo ono NOKIA i nista vise... mozel se kako rijesit ovaj problem?
Pao mi je mobitel sa 8. kata na beton direkt :( Puko displej, mobitel se kojim cudom nije razbio, samo se rastavio, ali NE RADI :((( displej sam probo drugi od frenda, upali se mob, ali je bijeli ekran. Sto da radim, kako spasiti kontakte i druge podatke, neku pomoc molim, hvala.
imama nokiu 6680 i jucer sam nadogradivo software preko nokia pc suite i onda kada sam nadogradio(btw imo sam verziju 2.04.14 a nadogradio sam na 5.01.00) nije mi radilo svjetlo na tipkovnici i onda sam ga iso unistalirat i sad vise nemogu upalit mob...uopce ne reagira,koda da je nesto crklo...ajde...
Pozdrav,... Imam, recimo to tako, jedan problemcic ... naime, Nokia mi je postala full spora u zadnje vrijeme. Ne znam jel problem u tome kaj sam se igrao proteklih dana s N95 i E51 pa sam skuzio koliko je moja tek spora i "zaostala" ... Pa me zanima nekaj,... Dal' se da nekak updejtat taj...
Prije par dana iz cista mira kompletno osvijetljenje(tipkovnice i ekrana) na mobu mi ne radi probao sam sa hard resetom ali ne pomaže.Šta predlažete?koliko bi mogao koštat popravak?
Evo ovako, imam nokiu 6600 i na MMC kartici sam imao puno poruka u inboxu od koje mi je vecina VEOMA vazno, ali, sinoc mi se desilo dok sam pisao SMS, posto je mob lagano trokirao, 2 puta sam slucajno stisnuo lijevi softkey, i pisalo je da se poruka salje, ali posto nisam zavrsio poruku, izvadio...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma