Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Jel se isplati mijenjat 6670 za 7610 (pošto 7610 nikad nisam vidio uživo niti znam koje su mu funkcije). Neka mi korisnici 7610 odgovore koje su prednosti, a koje mane te Nokie. :wstupid:
Imam jedan problem... Neki dan, točnije u Subotu, mi je zvonio alarm i mob 6600 mi je pala na tepis sa nekih 40cm... Podigo sam mob, sve radi, ali nema pozadinsko osvjetljenja ekrana... Ekran radi, nije oštećen, a osvjetljenje tipovnikce isto radi... Jedi mi ne radi osvjetljenje ekrana... Šta da...
Uvijek kada pokušam instalirati neku JAVA (.jar) igru na n-gage, pojavi se sistemska greška. Pokušao sam već sa tri igre: Tony Hawk, Fifa 2006 i Super Real Tennis i uvijek javi sistemsku grešku. Jeli problem u tome što treba neka novija verzija jave ili nešto drugo? :-/ P.S. Ima li netko...
Gdje kupit navedenu karticu za 6680 ova par postova dolje iz HG Šrota ne radi u navedenom telefonu i ne dobije se ona koja je na slici nego nekakva kopija bez imena proizvođača ili bilo kojeg drugog podatka
Pozdrav, da li je moguće staviti masku sa 7610 na 6670 i obratno? Konkretno me zanima jel moguće na 7610 staviti neko kućište koje bi imalo normalan raspored tipaka?:satan:
Ovih dana nasa jedna mreza je pustila u rad uslugu,u kojoj mozete napraviti da kada vas neko zove,njemu na telefonu svira melodija (dok ceka da mu se javite) po vasem izbrou,ali sve se placa (sto me malo nervira ;) ),pa me zanima postoji li neka symbian aplikacija,koja bi odradjivala taj posao i...
Dali postoji jos neki dobar isproban program za PC pomocu kojeg se moze preko bluetotha uc u datoteke mobitela, a da nije predhodno potreban instaliran potreban PC Suit !!?? inace imam PC Mobile Drive 1.0 i po opisu mi se cini izvrsnom alternativom ali uopce mi ne pokaze mape, nego je sve...
Zna netko čemu sluzi tipka pored MMC utora na N70, stiscem ju al nista se ne događa. osim sto se pali svjetlo.
Daklem kad u gallery udjem u Images & Video, mob mi tada prikaze sve slike i video isjecke koji se god nalaze na mobu. A to moram priznati poneka mi i ne pase, dodje li mob u krive ruke :-) Znaci, ja stavim odredjene slike u odredjeni folder i kak sad da mi se ovdje u gallery ne prikazuje ??
Dajte mi molim vas preporuku koju MMC karticu da kupim za 7610,naime mislio sam uzeti 256mb dv no međutim u hgspotu ima samo 128mb dv. Dajte mi molim vas imena dućana........ i zanima me da li je 512mb previše?? mislim staviti 2-3 filma i sve ostalo programe i igrice a kao mp3 playera ga ne mislim...
jel neko ima probijeno taj famozni bb5 kod na 6280.:comp: kako ide procedura molim da mi neko objasni,to je kako se radi sa taj unlocker.:king: :king:
Preporucite mi neku kameru poput CameraFX ali da joj rezolucija ostaje ista prilikom zumiranja I neki program poput Caricature 1.1.1 kod kojeg rezolucija slike takodje ostaje ista posle izmjene slike HVALA
U četvrtak il petak ujutro mi dolazi nokia 6680 , kupujem ju na crno prek jednog frenda , koji zna jednog tipa koji zna drugog tipa..... Uglavnom zanima me kad se kupi taj mobitel u dućanu što sve treba doć u paketu? Molio bih za što brži i toćni odgovor. Pozdrav
Moja nova n70, kupljena na crno od kolege forumaša, odjednom prestane čitati MMC. Ja ništa ne radim, mob ostavim na stand-by,kad ga uzmem i idem slušati muziku, kaže-MMC nije pronađena, bit će korištana memo telefona. O čemu je riječ? Mislim da sam tako i izgubio sve podatke jer je n70 mogla na...
Budući da je ova moja 3650 totalno otkazala poslušnost, a meni treba novi mob,da li mi se isplati kupiti 6630 na crnjaka,kod ovih dilera.(Navuko se na symbian hebi ga) p.s. ako netko zna nekog dobrog(ako takav uopće postoji,jelte) molio bih broj(Na PM,naravno) p.p.s. ako nisam smio tražit...
dobio na mail navodno program koji razbija zastitu na nokia 6630,6680,n70,n90pa kao nekoga zanima neka se javi na PM
jer ima slovoed hrvatski-angliski i obratno,za n3650.recite mi gde da ga downloadiram.:king: :king: :king:
zanima me koristi li itko ovaj program na nokia mobitelu n70 ili n90,nece da mi radi
Ovako, da bih rasteretio memoriju telefona na mojoj n70, preko FEexplorera sam kopirao sve programe na MMC. Tako sada imam slobodnih 20MB, a zauzetih samo 1MB. Problem je što mi je mob obrisao sve aplikacije koje su se koristile iako ih imam u FEexploreru. S njima ne mogu ništa, ikone su...
postoji li program u koji bi mogao da upisem rodjendane i da me on tog dana obavijeti o tome I ako moze link za program
Di mogu sve popraviti n-gage, nosil sam u mobilis ali ta gamad trazi 150kn da samo pogleda kaj mu je. Postoji još koji servis u Zagrebu ili Varaždinu? A problem je da kad ga upalim dođe mi do ekrana za upis pina i restira se ,nekad dođe i dalje ali nikak da ga potpuno upalim. Probana druga...
dali nokia 6680 može raditi sa rs mmc karticom koja nije dv? Pitam pošto mi je htjela raditi sa originalnom rs mmc karticom iz nokie 6260
znate li koji je dobar, ali da dobijem stereo zvuk, da je stabilan i da mogu uređivati playliste? originalni je ok ali nemogu slagati playliste ni prematati pjesme.. a isprobao sam ih desetak i uglavnom je zvuk smeće (ili mono, ili pretih, ili zvuk istodobno daje na slušalice i zvučnik) ili se...
Po ko zna koji put sam napravio hard rest moba *#7370#, ali ovaj put je failao,a ostale su mi postavke od extended profiles pro(one dodatne boje) i vratio se samo djelimično na tvorničke postavke. Dali da ga furam u mobis da mi ga fleshaju, ili da ga zavitlam u zid?mislim,on radi,ali me živcira...
je zna tko za kakav pocket offise za S60?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma