Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Kupio sam N70 od prijatelja po veoma povoljnoj cijeni, sa dva problema, baterija nije htjala da puni sto smo vrlo lako rijesili, mala popravka, dok drugi pokusavam sam da rijesim i ne ide !!!:thumbdown On je instalirao neki program po imenu guardianS60 koji kad se promijeni sim kartica salje sms...
sa real playerom? jer sam ubacio neke .ram video failove u mobitel ali nece reproducirati... kaze da moze samo zvuk??? jel moram konvertirati sve u 3gp?? jel posotji neki univerzalni playe za sve fileove?? hvala
Nikako, non-stop javlja da je već max broj konekcija iskorišten. Pomoziteeeee!!!!
Nadam se da se necete ljutiti ako previse pitam, ali meni nije nista jasno, prelistao sam forum ali... :D prvo, oko samog uredjaja, zasto je toliko spor u galeriji, da bi nakonpola dana bez ikakve prepreke listao sve slike i video isjecke? Mislim, stekao je za poluditi a onda poludio od brzine...
1. KOja je brzina IC porta za medjusobnu komunikaciju PC - Nokia : 38400;57600;115200 ? ili mozda nesto drugo mi niej u redu pa mi se ne moze ostvarirti konstantna veza tel - pc 2. koja je zadnja verzija SW, iam 5.27 pa me interesuje dali vredi (nadam se da da) stavljati visu pod uslovom da ima...
Planiram da kupim spomenutu karticu pa me zanima kako ce raditi u 6600, da li ce je usporavati itd. jel neko imao vec iskustvo? pa eto svi komentari su dobrodosli, ne bih bas bacao novce ako bi telefon usporeno radio sa tom karticom. Do sad sam samo koristio one obicne MMC od 32MB.
Od danas koristim originalnu nokia RS DV MMC karticu u N 70 i moram reći da je Mobis s cijenama dodatne opreme i mogučnostima postao konkurentan jer sam je platio manje od neorginalnih no name kartica i u cijeni od nekih 600 kn prije sam kupio San Disk-ovu karticu od 512 MB ,cca 570 kn vjerovatno...
Da li ima kakve razlike u softwaru n70 zavisno o tome da li je kupljen u vipu ili u mobisu?
kada dolazi?
Imam problem s ekranom s nokiom 3650! Recimo izvadim bateriju onda ekran normalno nema struje pa ne svijetli ali cim stavim bateriju ne trebam ni zapaliti mobitel odmah svijetli i cijelo vrijeme svijetli! Zanima me ako bi mi mogli dati neku shemu mobitela da probam neku sklopkicu staviti da palim i...
Imam problem na jednoj N6600, nakon svakog izlaza iz imenika ili glavnog menia pojavljuje se poruka "sim card registration failed", ali usprkos tome bez ikakvih problema moguće je uspostavljati pozive i slati SMS. Ne znam koji je uzrok te poruke pa bi mi koristilo ako se netko sa tim prije susreo,...
Tu sam citao da vam odprilike prosjecno svima traje baterija oko 1- 1.5 dana.. a primjetio sam kad se mob gasi tijekom noci ful drzi baterija, inace, evo meni npr tijekom noci padnu 2-3 crtice.. mislim da je to neka greska u softweru, jer se ne iskljucuju pozadinski programi tijekom sleeping moda.....
Zdravo, ja sam novi clan, i imam veliki problem sa svojom Nokiom N-Gage, problem se navodno zove W.S.O.D, Bijeli Ekran Smrti, desava se kada se preoptereti unutrasnja memorija, to je veliki bug na symbian mobilnim uredjajima, ali et, ako iko zna kako Flashovati mobilni uredjaj bez kablova koji puno...
GDC: Nokia se obvezuje na razvoj mobilnog trzista igara! Nokia je dans izbacila software development kit (SDK) te novo korisnicko sucelje za njihovu slijedecu generaciju mobilne game platforme. Novi alati kao i korisniscko sucelje su dizajnirani tako da potpomognu te navedu mobilnu game...
Nesto me zeza Smart Movie. Imam verziju 2.43 . Taj program nisam koristio jos od N6600. Na tom mobu je sve radilo ko vurica, a sad na N6630 filmici onak stekuckaju, a sve sam radio ko i prije, nista nisam mjenjao, nacin kompresije i to. Imam 2 programa kaj su u pozadini upaljena, to sam pogasio i...
Sigurno znate svi za onaj tutorial od Apocalypsa kaj se tice toga transparent loga....To sam ja sve super skemijo, ali sad sam mozda naso jedan mukotrpniji nacin za napravit to, ali isto ucinkovit ko i ovaj od Apocalypsovog...Samo kaj ovaj put imam jedan problem...Koju god bitmap sliku da stavim za...
Koji je najbolji program za gasenje tv-a i ostalih uredjaja za Nokia 6600
Zanima me što se sve briše, a što ostaje na mobitelu nakon formatiranja memorije telefona dali je preporučivo istovremeno formatirat i MMC karticu. To me zanima jer jednom kolegi N6600 ne radi kako treba, smrzava se i puna je nepotrebnog software-a
Znaći kako naslov kaže, kako otvoriti *.sis file, recimo temu da izvadim ikone ili wallpaper iz njega?
Imao sam jedan problem kaj se tice tih foldera na N6630... Dok sam bio kupio mob (na crno) formatiro sam MMC karticu i na njoj nije bilo nikakvih programa niti nicega, samo 4-5 slika i mozda koji zvuk ili tak neke...Uglavnom kad sam to napravio i stavio svoje stvari na nju i napravio foldere mob...
Pozdrav... Zanima me koliko dugo traje baterija na 6630, uz, recimo 15minuta razgovora i 2-3 poruke dnevno?? A koliko bi izdržala ako bi razgovarao oko 30-ak minuta dnevno? E sjetih se još: koliko traje baterija ako se samo sluša mp3? Hvala
Dali znate neki drugi program osim Nokia Theme Studio, program je jako zahtjevan i traži minimum od 512MB RAM, a ja sam na 256
Našao sam program za punjenje mobitela direktno preko USB kabla, ali ne radi na mojoj 6630, dali netko ima neki program koji bi mi to omogućio!
Ubacio sam nov SW u 6600 i kad sam instalirao operu mobile trazi mi registration key! Kako da to resim? (nebih zeleo da instaliram operu mini, negu bas ovu verziju) Pozdrav!
Jeste li koristili koji,kako se ponasaju,koji su najbolji,gde ih ima za skinuti isl.:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma