Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Kako instalirati neki font na 6630, tj. symbian općenito >> *.gdr:-/
Peace.... Planira se uzeti ovaj N-gage QD, pa sad imam nekih pitanja. Došao sam u nedoumicu nakon što sam na reviewima pročitao da nema radio, usb, mp3 i tako te neke stvari... Nema ni 6600 pa šta..... E sad pitanja: 1. Jel može se na QD instalirati radio i MP3 player koji će raditi??? 2....
jel se može preko nekog programa da se već postojeća tema da se izmjene slova na njoj promjene (npr. da se slova boldaju)?
Prestale mi raditi tipke 4,5,6...Zna možda tko u čemu je problem? Hvala!:)
postoji li mogucnost da se wallpaper postavi preko cijelog ekrana? tj neki programcic jer ovako mi je slika mala i vide se rubovi ... ako je vec bilo ovakvo pitanje isprike unaprijed
Evo za one koji tamo nisu bili,zanimljiva stranica sa full i demo aplikacijama i igrama za većinu nokia modela,uživajte!!! http://www.imserba.com/
Jeli postoje originalna nokijina kucista u drugim bojama? i jeli ih moguce samostalno zamijeniti ili je potrebno ici na servis.... pronasao sam brojna kucista za n70 na netu, ali me strah to upotrijebiti za ovako dobar mobitel :D pzdrv
Da li netko ima ovu aplikaciju SMS Timer v1.4,nigdje je nemogu naći.imam 6630.
Je li netko zna gdje bi se mogla nabavit maska za njoku 6260 i koliko bi koštala
Ne mogu povezati mobilni sa kompom kod kuce ( nedavno sam kupio komp, instalirao win XP sa service pack 2, sve novo i sve radi ), dok na poslu se spaja bez problema ! Ima li ikakve veze sto sam prvo spoio mobilni na komp na poslu, pa tek kasnije na drugi racunar kod kuce. Fora je u sledecem, na...
Imam nekolikp pitanja..sto mi je nekako cudno...pa me zanima jel netko probao to malo gledati.. Imam N70, 2.0536.0.2 znam da je to star softver, ali eto.. e sad s kamerom je sve 5, no kad slikam neki text na papiru, slova su tolko zamucena da se ne mogu pročitati skoro ništa... dok nokija...
Ima li netko cijelu verziju nekog pdf preglednika za N6260
Kako DotSis ne radi, može li mi netko reći gdje mogu nabaviti program za navedenu Nokiju koji otvara formate MP4, MPEG, MPG. Hvala!
imam n6260 odnedavno i instalirao sam f-secure antivirus za probu i kad sam vidio da je demo htio sam ga maknuti ali ne ide.probao sam u upravitelju ali ga tamo nema,probao sam iz Appman-a,ne ide i uvjek mi radi u pozadini i nemogu ga maknuti iz pozadine,help pls!
Sretan prvi April :D :D :D Ugodan vikend Teo
Ima li ko kakav alarm (budilicu) koji moze da se podesi da mi zvoni radnim danima u odredjeno vrijeme? Juce sam zakasnio na posao jer sam zaboravio da ukljucim alarm :( Probao sam ALarm manager 1.0 ali nece da radi na N70...
1.) zasto mi toliko puta sat 'podivlja' pa se vrijeme mijenja kak mu dodje, navije si alarm u 8:30 probudim se ujutro a na satu 22:48 :rolleyes: 2.) kad pisem sms, i gore ima kao onaj brojac koliko je jos ostalo mjesta u poruci, i kad dodje do negdje 6-7 prije kraja prve poruke, prebaci u trecu...
mislim da cu kupiti ovaj mob. Sta kod njega nevalja ???
LINK Video je kratak, više izgleda kao pokušaj obaranja rekorda u otvaranju maske ali valjda će nekom dobro doći.. Size: 4MB
(oprostite na tipfelerima ak ih ima) pazite ovo, to mi se pojavi kad mi stigne sms, kojeg kasnije nemogu procitati jer ga nema u mapi... sta je ovo????? neki virus? imao sam programe mumsms, photosave instalirano koje sam odmah skinuo s telefona, a sad me ovo jebe... ?
Problem je u tome sto sam instalirao Philips Camcoder Pro na Nokia6600 i kad snimam, na displey-u je slika ok i ostra. Pri reprodukciji taj isti snimak mi je zamucen i nema ostrinu. Dali tako teba ili nesto u setings nije u redu? Pozdrav!
Dali ima neka funkcija kao sto kod komp-a ima "Disc Cleanup" da se odradi na Nokia 6600 jer osecam da mi je puna nekih nepotrebnih i zaostalih gluposti, a da pri tom ne formatiram telefon. Pozdrav!
Kaj moze neko preporucit neki dobar MP4 player, probo sam ih 3 i niti jedan mi ne valja (onaj Crystal player,WMA player i ne znam koji je bio treci) . Uglavnom svi su neki cudniu, i kolko sam skuzio kad svakog playera se treba pospremit filmic na mob (karticu) da bi ga player prepozno, to najvise...
'vako: Imam Nokia Mplayer(Music player,kako-god-se-već-zove),isti onaj koji dolazi na N seriji,6630 Music Edition ect.....i zahebava. Naime,neke pjesme svira usporeno i s prekidima.A siguran sam da nije do bitrate-a jer imam par pjesama koje su kodirane u 192 kbps i svira ih OK,dok ove pjesme...
Do sada sam podatke na svoju 6600 slao na najobičniji način Bluetoothom (desni klik send to bluetooth device). Nedavno je frend kupio 6600 i s njime je dobio CD na kojem se nalazi PC Suite. Instaliram ga i kada pokrenem kaže da uređaj nije priključen. Kako povezati 6600 i PC Suite preko...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma