Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Siguran sam da vam ide na živce loša kvaliteta maskice na 6680, i rado bi da vam izgleda ovako : Od jucer, tako izgleda moj mob, i mogu vam reći da sam jako zadovoljan...maskica izgleda uvjerljivije( iako ima par nespretnosti u izradi i lose obrade pojedinih dijelova), boja je kao matirana...
Da li postoji neki program koji bi sa racunara omogucio pristup sakrivenim folderima na symbianu (recimo "c:\system") ???
Bez rijeci sam... U zivotu nisam naletio na ovako dobru i korisnu aplikaciju vezanu za mob... Preko bluetootha ili GPRS-a (net) imate potpunu kontrolu nad kompom. Znaci negdje si vani, pustis internet, pustis aplikaciju da ceka konekciju, i samo se spojis kada hoces, pogledas sta trebas, upalis...
Imam neki problem sa alarmom.Uopste se ne cuje kad zvoni,a kad hocu da biram zvono za alarm sve se cuje kako treba. Sve je podeseno na maximum(zvono,video,audio. . .) Zna li neko kako da to popravim,postoji li mogucnost da ga neki program ometa Nokia 6600
Kako poslati midi fajlove prek bluetooth-a, probao sam instalirati par verzija ringtone studia al niti jedna ne uspije poslati. Ako netko zna provjerenu verziju istog ili nekog drugog programa koji radi kako treba na tom mobitelu molim da napiše.
Hteo bih da ubacim neki video klip od 20mb na 6630 preko PC Suite,ali kad pocnem slanje fajla(stigne do 10mb) program zablokira i ukoci se. Pokasao sam ponovo da pokrenem program i opet isto,zablokira. A kad prebacujem mp3 melodiju,ili neku sliku onda je sve ok,bez problema salje jer su ti fajlovi...
Evo link na članak s jutarnjeg.hr, presmiješno. link
Ima li netko nokiu N70? Zanima me da li taj aparat vrijedi cca 3k kuna? Lomim se između N6280 i N70, moram odlučiti kojega kupiti pa bi svako iskustvo, sugestija, savjet ili naputak dobrodošlo:dunno:
Eo da da sklepam par pitanja za taj telefon, jer ak šljaka to uzo bi ga od ćaleta! 1) Jel on može poslužit kao mp3 player? 2) Ima li ono kad ti zvoni mobitel da ti neki filmić ide? 3) Može li mu se staviti mp3 kao zvonjava? thx
Di ima kupit i koliko košta display za 7650?
dal se isplati kupit, kolko kosta, ima koja stranica za skinut igrice programe itd. dal QD ima radio i mp3
ovako, neki dan pisem poruku i hocu uci u imenik, kad pise system error. i ja krenuo obrisati cijeli imenik, mob je zablokirao, i nece se vise upaliti. tj upali se, ali se vidi samo nokijin logo, ali i on nakon nekog vremena nestane, pa je samo bijeli ekran... inace, prije sam imao problema...
Ljudi imam Ultra Mp3 player i trazi mi registracijski kod na netu sam probao ali traze mi kreditnu karticu i ta sranja jer misle da cu im platiti! Jeli ima kakva caka da se dodje do tog kod-a bez placanja!
Da li je moguce namestiti da na Symbianu prvi ekran izgleda ovako i pomocu cega??? http://img85.imageshack.us/my.php?image=pitanje6ya.jpg
jel mogu kako ubaciti i gdje ga skinuti???
Pozdrav Instalirao sam novi skin sa net-a i mob se zblesirao. Izbrisao mi se hrvatski jezik (bilo je podeseno da je engleski jezik izbornika, a hrv jezik kojim se pise), instalirao mi se neki novi font, sitniji od defaulta. Vise nije moguce vratiti hrv jezik i sva imena u adresaru su ostala bez...
Imam nokiu 6630, i jedno pitanjce, naime kada otvorim kontakte, telefon po defaultu cita kontakte iz memorije telefona, pa me interesuje da li nekako moze da se namesti da cita sa SIM kartice
Nokia objavila prve primjernke slijedece generacije mobilnih igara Nokia showcases its first range of next generation mobile games at the 2006 Electronic Entertainment Expo (E3). Visitors to the Nokia N-Gage booth are the first to experience demos of the new games coming to a range of...
Napokon je moja kolekcija mobilno-mrežnih tema upotpunjena. Neka vas ove plave ikone ne zbune,ovo su teme bez ikona jer sam samo takve originalne resurse za njih uspio naći :-/ (da je bilo T-Mobile ikona bile bi u temama).Ali ako ih nađem jednog dana bit će update :) Ikone možete postaviti od...
I još jedna tema iz "moje radionice",Uskrsni poklon svim forumašima. Uspio sam pronaći dio resursa iz Vodafone firmwarea za N70 i sve ikone koje su bile dostupne u paketu iskoristio u temi a one koje su nedostajale nadomjestio sam sa N90 defaultnim ikonama. Dali se ova tema može koristiti na...
Ima par dana, Mobis je ponudio specijalnu ponudu-uz svaku kupljenu Nokiju 3230 daju BT slušalice HS-36W (kojih BTW nemaju u slobodnoj prodaji:rolleyes: :rolleyes: ). Sve za manje od 2700 kuna. http://www.mobis.hr/news.asp?I=276
E pozdrav Nekako ja nisam u toku s ovim novim životinjskim (u dobrom smislu životinjski) N modelima Evo razmatram između Siemens P50 i nekog mobitela iz N serije Najvjerovatnije ću uzeti N neki jer su ipak momci symbianeri :D:D E sad kako idu oni, gledao sam nešto po forumima i to, pa ovo pa...
Imam nokiu N-Gage QD,mislim da je symbian 6.0,i problem je u tome sto ne mogu niti jednu temu staviti na njega.Na nokiji 6600 moze se staviti bilo koja za symbiant,mislim da nokija 6600 ima symbiant 7.0,pa bi mi trebala pomoc oko flashanja moga symbianta 6.0 na symbiant 7.0 tj. da imam sustav kao...
Pozdrav... Zanima me koje je rezolucije kran na N70? E da, zanima me da li se uslikana slika može staviti kao bacground preko cijelog ekrana? Da li se bilo koja slika može staviti da bude preko cijelog ekrana (ali da nije tema)? Na 6600, se to nije moglo, tj slika bi bila samo do onih pokazivača...
htio sam i prije staviti temu za ovaj mob ali nisam stigao, dakle baš mi je mob simpa, mislim po funkcijama a izgled onak, iako meni izgled ne igra toliku veliku ulogu kod pametnih mobitela.... što vi mislite o mobu i jel bi se mogao nabavit, evo link: http://www.gsmarena.com/nokia_6708-1518.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma