Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Sve je pocelo ovako.Htjeo sam poslat sa 6680 neku aplikaciju koju sam imao na kartici(jar,midi,sis) i kad odem send via bluetooth izbaci mi UNABLE TO SEND PROTECTED OBJECTS.kako rjesiti taj problem?Stavio sam i FEXPLORER i u njemu isto tak.
Nokia 6670 mi je odjednom pocela prilikom svakog biranja broja davati upozorenje da je aktivna "zatvorena grupa korisnika". Mogu bez problema da biram bilo koji broj ali ne mogu u meniju da nadjem gdje se to iskljucuje. Hvala!
Ljudi imam nokiu 6680i iz Njemacke i nosio sam je na kodiranje ali tamo su mi rekli da se u hrvatskoj jos n emoze dekodirati! Jeli zna nekog servisera da bi to mogao!:chatter:
dakle problem je oko GO TO funkcije na mobu poslijednje san instalira appman 1.4 i kad san ga stavija u GO TO vise mi se GO TO ne palil proba san i sa brisanjem appman-a i nije pomoglo:-/
Gledam na njihovom webu i vidim da se cijena spustila na "samo" 200€ pa me znanima dal TIM jos uvjek ima politiku nezakljucavanja na svoju mrezu? Izgleda mi ko superpovoljna kupnja, pogotovo kad uzmemo u obzir koliko kosta kod nas.
naime, sve mogu s kompa prebaciti na mob, ali kada hoču s moba prebaciti na komp, napiše mi " Nije moguče uspostaviti vezu" ne koristim pc suite nego direkt. probao sam preko pc suitea i isto Pliz help
Mene zanima jer mi se isplati kupiti karticu od 512Mb za Nokiu N-gage(mislim jer ju mobitel podrzava) jer moja 6600 malo steka kad se stavi kartica od 256!!!!:thumbup: :thumbup:
moze netko stavit link od mp3 playera za QD. hvala unaprijed
Pozdrav... Evo imam jedan problem sa Nokiam 6630... Nakon što sam Instalirao Eti Camcoder 2, program mi nije radio... Nakon par pokušaja da pokrenem program, odustao sam i "odinstalirao" program... Nakon toga sam isključio i uključio mob, i smanjio mi se font slova, i više nema "hrvatskih"...
Evo kao sto sam napisao u topicu gdje link pita gluposti lol.. da se moze smanjiti "blockovi" iliti "clusteri" na MMC kartici kako bi se smanjili gubitci.. Postupak je sljedeci, nisam testirao jel nemam MMC card reader.. poukusajte, mozda i radi.. Increase Your MMC Space Your files in MMC...
stara tjedan dana. prva dva dana korištenja tu i tamo bi se restartala. zatim par dana mira. i sad opet... i to često. prečesto. nakrcala sam je programima koje sam danas deinstalirala. imam neku no-name rs mmc karticu od 512 mb (kupljena u kvarku). nisam čak ziher dal je dv (dodatno pitanje -...
Nokia N93; je prvi Nokia Phone sa HW ubrzanom 3D grafikom Vec smo skrenuli paznju na cinjenicu da je Nokia N93 prvi Nokia phone sa hardverski ubrzanom 3D grafikom te OpenGL ES (1.1) podrskom. Naravno ka' prvavi zaljubljenici nismo bili odvec zadovoljni sa tom sturom informacijom te...
zanima me da li se može na ova dva moba napraviti format telefona (ne reset nego baš format kao na npr.6600)?
e ovak počelo je prije dva dana..kada mi stigne poruka bilo sms ili bt uopće mi ne javlja vibracijom,zvukom..ničim..čak se niti svijetlo ne upali..i kako mi onda ono dođe 1nova poruka pa imam za pročitait..to je nestalo nego mi samo dođe ona mala ikona gore di je bt i alarm...vibracija na poruku mi...
da li je kome poznato da se na tome telefonu prilikom pozivanja i primanja poziva zvučnik razglasa sam uljuči i to da ga čak ne mogu iskljućiti?? stvarno razgovaram puno, i sad se to sve više događa, zapravo stalno, rijetko kad da mogu normalno razgovarati.. ako je tko imao ovakav problem, molim...
please i need help i want to change my nokia 6600 os i mean it to flash it i have blutoth on my computer i have heard that i can get bigger memory if if i change my phone operating system.does somebody knows where i can get software for flashing my phone i am asking can i get pocket os in my...
Imali neko asphalt urban gt za s60 ja sam ih bio nekoliko skinio ali ne rade(meni se cini da su za n-gage ) cuo sam da treba neki blaze installer.moze li netko detaljnije objasnit kako ga instalirat i ako moza poslat(link) blaze installer!!
Molim komentare dali se isplati kupit, ima netko iskustva s doticnim uređajem.. Hvala
....od ukupno 264 mil svih prodanih aparata u 2005. http://www.boston.com/business/articles/2006/04/25/nokia_says_has_sold_over_5_mln_n_series_phones/ Planovi za ovu godinu - prodaja 100 mil. "multimedijskih kompića", odnosno N-serije
jel postoji koja aplikacija koja omogucuje da se ulazi u meni tipkom u D-padu? ne kuzim zakej su to tak napravili, to uocpe nije logicno!
Instalirao sam UltraMp3 na 3650, ali neće ih svirati. Vidim, na jednoj je pjesmi bitrate 192, ali na druge dvije je 128. Jedna od tih s BT 128 radi, ali kad iziđem iz programa, svaki put moram nanovo stvarati Playlist. Zašto ne svira?:rolleyes:
Eto kupio ja danas MMC RS DV od 256mb, formatirao je u telefonu i radi sve super bez problema, pokusao na nju sa citacem da prebacim neke fileove sa kompa i nece, pise kao treba formatirati karticu i kad stisnem da je formatira pise kartica ne moze biti formatirana, zna li neko ucemu je stos, da li...
Pozdrav grupi, zanima me ako je netko ovdje isprobao ovu kombinaciju, te gdje ima za nabaviti ovu bateriju? Zahvaljujem na odgovorima
trebam pomoć, koliko bi bio popravak i tko mi to može popraviti na 6600, ne radi crvena tipka i ako je zaključana koliko bi koštalo otkodiravanje.. jako mi je hitno..:cool:
jel postoji koja sis datoteka koja ima mogucnost stvaranja vlastite midi melodije slicno kao na SE T630?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma