Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Ne znam kako bih započeo. Pisao sam već u topicu o Operaterima, ali nitko da odgovori. Pokušao sam sam sebi poslati MMS, čisto da provjerim šljaka li to i kako na 6680. Ovdje, u Mrduši Donjoj, kad si pošaljem MMS, dođe mi na mob uvijek za 15 minuta. To više nije iznimka nego pravilo. Sad, Nered...
:-/ ovako! ovo me već iritira da mi dođe da ga spizdim ali imam filinga da s enebi raspao..no da prjkeđem na stvar! sve je super sve je za pet ali zaBoga! primim SMS! i u spremniku mi nepiše ime već samo broj! iako imm taj broj spremljen u mob pa i na sim..... a katkada ispiše ime..katkada ne......
Pozdrav Ljudi,molim vašu pomoć Imam 6680,Ne mogu nikako uključiti funkciju Bluetootha,probao sam reset cijelog sistema tel.memorijske kartice,ali bez uspiješno.Dali mozda netko zna na koji način da ga uključim.Kad ga pokusam staviti na on na mobu bude ova poruka Unable to perform Bluetooth...
Evo napokon nabavio data kabel za svoju nokijicu:licklips: , model kabla je CA - 53 i koštao me 77,78kn:thumbup: Dok isti u mobisu dodje preko 200kn (tak sam barem čuo) Bio sam u jednoj temi pitao dal se može nokia 6680 spojiti preko kabla od nokie 3100? Pa odgovorio sam sam sebi da se to NE...
Gdje bih mogao naći dali znate ????hvala Inače mob je super
jedan poznanik mi nudi N 6600 za 750 kn. Mobitel je bez ogrebotina i sl. Nema kabel. Do sada nisam "vozio" nikakovog Symbijanera. Kažite jel traži on puno para za to?
Kad stavim sličicu 96x25 pixela za logo operatera sa fe explorerom neće da mi pokaže sliku na mjestu mreže.kad formatiram tel i postavim onda je ok ali čim prvi put koristim gprs logo nestane.ja nemam pojma šta mu je više.
Ej ekipa jeli moze tko pomoci probao sam spojiti N-gage na komp preko USB na mobitelu mi pokaze ikonu da je spojeno ali komp. ne reagira, zanima me dali mozda za to ide bas neki poseban USB kabal za N-gage, jer jedino u tome moze biti problem! Ovo je kabal preko kojeg sam spajao od Mp3 playera! I...
Izvinjavam se ako sam mozda ponovio temu,kosristio sam serach ali taj problem sam nasao samo za 6600. Dakle,problem je sto ne mogu da postavim mp3 kao zvono na 6630. Ubacio sam i Mp3OggWMA_Codec 6600.sis ali nece ni sa njim. Dakle,da li postoji neki program preko koga se moze postaviti melodija? ...
pozdrav! e ekipa, jel postoji možda u PC Suiteu opcija s kojom bi moga napraviti backup samo Imenika na PC, recimo u .txt formatu, ili pak treba neka aplikacija za s60? tražim i tražim po suiteu ali nemam sreče :rolleyes:
ovaj znak mi vec dva dana pojavljuje ipod bateriskog indikatora (citaj signal ali od batrije) ne razumin sta je ovo a upustva su na slovenski jer san mob uzeja na crno i usput ima li di za skinit upustva na netu???
Bok ljudi , kao sto vidite imam veliki problem , naime nemam gdje kupiti Nokiu N-Gage samo Nokia N-Gage QD kao da je ova losija, naime zacudilo me da na www.mobis.hr N-gage nije bilo. zato vas molim recite mi web stranicu ili br. telefona neke tvrtke gdje mogu naruciti Nokiu N-Gage? Hvala unaprijed
Pokušavam koristiti Agile messenger na N70, ali bezuspješno. Već sam par puta instalirao razne verzije i nikako se nisam uspio conektirati. Ima li tko provjerenu verziju ovog programa i može li mi pojasniti kako da je porenem. Unaprijed zahvaljujem
može li mi tko reći kako doći do zvukova u galeriji na nokiji 7650,jer se na ekranu ništa ne vidi (pukao flat-kabel koji spaja matičnu i tipke,i kako uključiti ton da kad te netko zove da zvoni,kad bi mi netko mogao reći,bio bih mu jako jako zahvalan !!!Treba mi jako hitno ,odgovor do 21:45,pa me...
Da li je neko probao da koristi ICQ na Symbianu, ja probao, i nesto nece da se zakaci na server, da li je neko uspeo?
Dakle, gdje da pronadjem zadnju verziju sw-a za 6630 i sto mi sve treba da ga sam promijenim? Neka da misljenje i netko tko je to vec sam izvodio. Sta mi treba od opreme? Ako to moze napravit u servisu netko tko ima 50 godina, mogu i ja, samo trebam znat sta mi je potrebno od kablova i gdje da...
Juce sam uklonio virus sa mobitela i jedva mi je ostao u zivotu. Tako da nesmijem nista vise instalirati bey antivirusa. Pa bi zamolio nekog ako ima da mi posalje antivirus. A ako nekome treba imam programa i igrica za 6600. Hvala.
moze li mi neko pomoci?Imam Nokiu N Gage mogu da slusam Mp3,al ne mogu da ih stavim da mi bu melodija za zvonjenje (Mp3)
koji bi mi MP3 player preporucili za N70 i postoji li program da snima odlazne i dolazne pozive po zelji??? stavija san antivirus symantec vridi li on sta i kako se on aktivira kad sinja virus dali je sve automtsko ili triban sam radit scann??? zahvaljujem
Imam jedan problem što se tiče N-Gage-a original modela (ne QD-a) pa da pitam vas mobilne znalce za pomoć. Kada sam dobio mobitel nije mi pravio probleme kada pokrenem 'Music Player' ili ti 'Svirač' na hrvatskom, nego je počeo otkada sam instalirao FExplorer prikazivati poruku 'Music Player:...
mozda se varam ali nikako ne mogu naci nokijin symbian koji bi zadovoljio sve moje zahtjeve... treba mi: bluethooth, irda, stereo mp3, stereo fm radio, bar megapixel camera. koliko vidim nijedna symbian nokia nema sve to. valjda nisam prezahtjevan?:crazy:
Dakle, kako da rijesim da mi 6630 ne mijenja svako malo izmedju UMTSa i GMS signala? Ne mogu to nigdje u mobitelu podesit. Thx u naprijed!
zanima me dali se sa neta mogu skinut igrice za n-gage, ili morash bash kupovat (ko za komp)... mislim si to nabavit jer volim igrat igrice na mobu kad sam negdje i nemam kaj radit.... isto me zanima dali igrice sa n-gage mogu na bilo koj drugi symbian ili samo na n-gage?? jer je ngage sam po...
ima li di za kupit od 1 gb i kolika je cijena ja danasa trazija u hgspota i ne nema nego 512mb ??? radi se o dv rs mmc memoriskoj kartici??? vidija san u mobisa ali mi je malo skupo davat nakih 600kn:)
kupujem nokiu n70 pa me zanima u kojim sve bojama dolaze, ako ko zna.. moze i link ili slika, ja sam naso samo srebrnu i zelenu
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma