Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Jel postoji kakav program za N6630 koji bi se oglasio s nekim zvukom nakon određenog vremena ako ne pročitaš odmah poruku koja ti stigne, npr. kao nekakav podsjetnik? Hvala!
evo dva pitanjca pa pomozite :) koje slusalice idu na 6600??? i jel u nju idu obicne MMC ili MMC RS
Znači zanima me koliko bi mogao dobiti za 6600, stara 2 tjedna, zadnja iz mobisa, koštala je 2100 kn, garancija, sve....
moze li mi neko objasnit sta je to i cemu sluzi taj kod nokia master code????????
postoji li program koji podatke prima direktno na memorijsku karticu za N7610??ako ga tko ima molim pošaljite na tocc69@gmail.com
Rekoše da bi neko od vas dvojice mogao znati kako popraviti kvar koji je nastao nakon pada mobitela u vodu, a tiče se punjenja baterije. Bio je u "kadi" i oživio nakon tretmana, ali kad se stavi punit, stalno pokazuje da se baterija puni čak i kada se izvadi utikač punjača. Kako da to riješim?
Ljudi sta mislite o Nokiji N-gage, neko vice da je sranje, neko kaze da je super pa da vidimo misljenja!:thumbup: :chatter:
Danas sam se spotaknuo sam se i pljusnio u dječji bazen s telefonom u džepu. Odmah sam izašao van i odvojio masku i bateriju te osušio mobitel s fenom. Sad ako stisnem power on, ekran svijetli i vidi se neka fleka prozirna ispod ekrana (vjerovatno voda), nema ništa drugo na ekranu i ne reagira na...
ovako, unaprijed sorry ako je bila tema, nisam našel ništ slično putem searcha znači, kupil bi MMC za 6600, u kvarku sam našel relativno jeftine http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=35 , 256 je po 90kn, 512 je 107kn (ove zelene)...mene zanima jel netko ima tu A-data karticu i kako...
primijetio sam na svojoj 6630 u dnu ekrana nesto sto izgleda otprilike kao kad recimo zalijepis selotejp trakom nesto pa ispod na jednom dijelu ostane malo zraka; e tako kod mene u dnu ekrana, otprilike 3mmx3cm. koliko znam nije mi nesto ispadao u zadnje vrijeme tako da ne znam sta bi moglo biti....
Pozdrav svima koji mob. preporučate za kupiti 6630 ili 6681? Hvala
-Je li netko pokušao staviti u N70 karticu od 2GB? -Postoji li nacin za koristenje ugrađene bljeskalice kao lampadine?
Naime; u telefonu je instalirano podosta programa (Camera FX, FhotoFix, PhotoRite, NFS underground, EArth Explorer, Factbook, mape Rijeke i Zagreba, SlovoED, imageSpy itd..), tako da je memorija sa onih 9 MB pala na - 1.5 :( Kako da prebacim te programe na karticu, na koji način, a da ih ne moram...
Kada se pali onda izbaci onu grešku da je Main app closed, Probao izbrisati onaj file, vaditi karticu i te fore... ne pomaže. Restarta se kada uđem u galeriju i ruši se smart movie. Nisam još resetirao sam mob, ne znam koja je šifra za to i da li može pomoći. Ne da mi se sada ići po novi...
Dali netko ima PPM fajl sa hrvatskim jezikom za flashanje nokie 6680 ?
oprostite zna li možda neko neki program da ubacim preko USB-a u n-gage npr.: mp3 programe, neka govna za video i te ostale stvari :bat: pozz :bat:
Pozdrav... Evo instalirao sam ETI camcoreder 2, i kada snimam filmiće sve je dobro... Filmić spremim na memo karticu, i kada odem u galeriju -> video isječci i pokrenem filmić, otvori mi se neki ETI Player i imam samo crni ekran... Ako ga otvorim preko SmartMovie-a, počne mi blijediti ekran, i...
kako spojit nokiu N70 sa PC SUITOM da se spaja na comp preiko BT-a????
Dakle, nećemo samo pjevat hvalospjeve, moramo malo i kuditi. Ajmo pljujte do mile volje ;D Meni najvše smeta: - Organiziranje foldera - Nemogućnost stavljanjaa prečica fajlova na desktop - Potpuno beskoristan GoTo - Galerija na N seriji - Loše napravljen Manager, instalirane aplikacije bi...
:cool: da li neko moze da objasni sta je to push to talk i kako funkcionishe u praksi?
Kako je moguce postaviti spot ili filmić neki kada me neko zove da tako zvoni kao one furke na mtv-u itd rijec je o nokiji 6680??? Unaprijed hvala
eto, ja imam "dummy" 6280 i želim uvidjeti prednosti symbiana u praktičnom smislu (ne zabavnom)... naslov bi zapravo trebao biti : programi koje svaki dan koristim i bez kojih ne mogu (a nekima i zarađujem) i samo su svojstveni za symbian... molim vas za suradnju :thumbup:
Ja se ispricavam kaj sam ponovo otvorio temu o tome, ali nemrem nikak intalirat onaj Phoenix 2004, tj. onaj crack.... Gledam u tutorial i sve si ja fino pripremim i skinem sve kaj mi treba i pocnje ja instaliravat prvo onaj Diego i to je sve O.K. i kad sam doso do onog djela kad treba kakti...
Dali znate kakve stranice na kojima se nalaze novi firmware upgreadovi za nokiu?
h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=12976 od druge stranice krece... sad, ak sam dobro skuzio, pomocu njega se može otkljucati npr. tim-ova 6630?!?!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma