Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
:bunny: Čitam tu :chatter: i tamo da su Nokie N serije zakljucane i da je ih je gotovo nemoguce otkljucati - barem u ZG. :smurf: Je li to istina?:king:
Zanima me gdje se moze najbolje i najkvalitetnije odraditi dekodiranje Nokie 6680. Jer sam cuo da je bio problem sa dekodiranjem N6630, tj. da su samo rijetki imali odgovarajucu opremu za dekodiranje i da je usluga samog dekodiranja bila strasno skupa .
da li netko zna gdje se kod nas moze kupiti ova nokia? na sajtu Mobis electronica je nemaju u ponudi, a bome nema niti jedne u plavom oglasniku ;) unaprijed zahvaljujem
Imam instaliran Viking mp3. Sad, mob njega prepoznaje kao default, tj. kad uđem u galeriju i hoću slušati mjuzu, on aktivira Viking player. Sad, katkad aktivira Viking samo iz izbornika, dok kad uđem u galeriju iz Active desktopa, uključi Nokijin player. Pitanje-može li se nekako "narediti" mobu...
Koliko dođe nova u mobisu? I koliko treba za promjenu na n6681; odnosno koja je procedura skidanja prednje maske da ne slomim nešto.. :wstupid:
Imao sam u svojoj n70 one L´amour theme (inspirirane serijom 73xx); lijepo su izgledale, ali ih nikako više ne mogu naći (osim onih Atlantisovih). Trebaju mi originalne nokijine, znači da nemaju na sebi sig Atlantis(R).. Anyone? :-/
E ovako u ovom pitanju imaju dva podpitanja. 1)Kada spojim mobac s usb kabelom,jednostavno se ugasi i zasteka(ekran ne svijetli a na ekranu pise NOKIA,i jedino pomaze vadjenje baterije) 2)Kad instaliram original sa nokiine stranice Adobe acrobat reader i Quick office,mob mi se stalno restartira,i...
Naime,danas čitav dan sam hvatao 3g signal jer sam boravio u Zagrebu.I,sada, moja 6630 nije htjela provjeriti stanje na računu i bilo koje kodove koji počinju sa *,a završavaju s #. Čim sam uhvatio običan GSM signal,mogao sam provjeravati račun do mile volje. E, kod 3g signala mi je stalno...
pozdrav, kojeg proizvodjaca preporucate a da radi bez problema sa doticnom Nokiom. namjeravam uzeti 512 mb, razmisljam o Kingmaxu? hvala
Na ovoj stranici. Čak su nabrojane novosti koje donosi novi soft u odnosu na stariju verziju. www.symbian-freak.com
Sorry ako je ovo vec bilo pitano a ali mi stvarno treba program za bluetooth chatanje!! Zna li netko mozda sta je najbolje imam dream chat ali nesto hebe kada pocnem search-at tj sve se zamrzne i moram vadit bateriju! :-/ To mi treba za nastavu ;D
Nokia N72 je stigla u HGspot. Cijena je 3762 kn, i to je nepunih 250 kn manje od N70 u istom ducanu. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=21830 P.S. nisam nigdje na forumu nasao ovu vijest, ako je stara ispravite me.
Bok, kako napraviti temu za 3230? Imam nekakvih ideja za izgled teme ali ne znam kako ju napraviti.:-/
Evo, na stranicama mobilnog sveta pojavila se zanimljiva Nokia 6708. Bazirana na UIQ 2.1 Cijena cca 400-450€. Mob mi se sviđa. Vama? http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1050/Nokia/6708
Imam N70, Vip mrežu i trebaju mi postavke za internet. probao sam više varijanti ali mi stalno javlja: Paketni prijenos podataka nije dostupan... Hvala
Koliko se sad moze dobit za nokiu 3650, zelin je prodat pa me zanima.
vlasnici n gage-a,naročito sa verzijom softa v4.03 mogu skinuti ovaj fix koji navodno riješava probleme pri paljenju "app. closed main - please contact retailer" nžalost više nemam n gage pa ne mogu isprobati. fix možete skinuti sa ove stranice...
pozdrav! ovak, jučer sam si htio napraviti backup podataka na svojoj 6600, i ja lepo pokrenem postupak u Suiteu, međutim, žuril sam se nekam i prekinuo sam! i od onda mi telefon zvoni samo onom oriđiđi melodijom, makar sam odabrao custum melodiju u profilima! kaj mislite bi format pomogao? jedino...
Trebao bih neki dobar program za 6681 koji snima u .mp4. Postoji li što dobro? Zaboravio sam kako je loš 3gp sad nakon n70 :( I naravno, ako netko ima da mi pošalje na mail / da link.. :)
Bok ljudi... Da li možda netko ima nekakvu aplikaciju za mijenjanje ikona u temi. Odma na mobitelu da se promjeni, kao recimo što je to imala 6600. Kod 6600 si mogao otići u teme, izabrati koju hoćeš, i onda staviš ikone u izborniku od neke druge teme. Da li postoji, ili netko ima neki sličan...
Dakle novi firmware za N70 je izašao. v5.0609.2.0.1 Koliko sam vidio ima dosta poboljšanja. http://www.symbian-freak.com/news/006/03/n70firmware.htm
Pozdrav svim... Evo imam jedno pitanje. Imam neku sliku na mobitelu, rezolucije 176x144 pix (a toliko je i "polje" u koje se može staviti slika), i kada ju stavim kao pozadinu, slika mi je nekako mutan, nije oštra kao kad ju gledate u "Galeriji", i sa lijeve i desne strane se pojavljuje tanka...
Pozdrav. Ima li kakav programcic kojim bi mogao za razlicite kontakte postavit drugacije tonove za poruke(nesto kao grupe za melodije zvona ali samo za sms). Hvala
Kako prepoznati koji je jezik u flashu za N70?
Bok ljudi, Novi sam (povratnik :) ) korisnik Nokie i zanima me da li postoji nekakva aplikacija s kojom se može alarm ponavljati bez svakodnevnog postavljanja (dan, tjedan...). Imao sam Panasonic GD87 i on je to imao super riješeno. Postaviš alarm i odabereš da li da zvoni svaki dan ili samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma