Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
cuo sam da se ti mobiteli sa os-om "zaprljaju" kao i windowsi, a i kada instaliras neki program moze ti zastopati mog... Uglavnom hocu da pitajm kako da reinstaliram os na 6600!!
postoji li neka aplikacia koja bi u mobitelu napravila nešto slično što reg.mechanic radi u windowsima jer novopečeni sam vlasnik symbiana pa stalno nešto instaliram i brišem - postoji li nešto čime bi pobrisao ostatke tih programa prazne foldere i slično??
Jel ima itko dobih fontova??? ovo što ja imam na mobu mi je nekak jadno tanko niš mi se ne vidi dobro.... a valjda sam ovaj drugi dobro stavio.... znači samo pejstam u system pa u font...???:o al najprije..kako delitirat stari font kad mi se on koristi????????!!!!! preko explorera...
Prebacivao sam programe na 6600 (oggplayer,psiloc stools,i jednu temu) i to sam sve instaliro na telefon tak da kada mjenjam karticu nemoram opet instaliravat tu temu i da mi oggplayer bude stalno na telefonu.I sad ja sam to instalirao ali nevidim nigdje niti oggplayer niti stools,temu vidim ali je...
Sta bih mogo zanimljivo instalirat na n93, dajte neki prijedlog. Neki interesantni programi a da nisu igrice. Neki mp3 player, nesto za video, zastitu podataka, bilo sto interesantno! Zahvaljujem unaprijed?!
nekad mi se zbrejka primijetio sam kad igram igru ili neš slično...telefon radi ali mi se zacrni ekran a osvijetljenje tipki i dalje radi i niš nemogu otvorit baš black out...nego gasi na tipku gore pali ručno...to mi se desilo jedno 3-4 puta dosad, telefon imam jedno mjesec dana neznam jeli to...
Namjeravam nabaviti mobitel koji bi mogao najavljivati dolazni poziv uvijek drugom (slucajnom) MP3 melodijom iz nekog foldera. Nemojte me samo pitati sto ce mi to. Svako ima svojih "bubica". Na internetu sam pronasao da je to moguce ostvariti pomocu programa OggPlay na mobitelu Nokia 6600, pri cemu...
dobar dan...imam mali problem, dakle imam nokih ngage, i sad problem je ovdje, recimo netko mi s bluetutom pošalje neki mp3, mobitel ispiše nepoznat format, a i ne postoji opcija spremanja te pjesme na mmc, instaliral sam mp3 player, al sad samo mogu poslušat pjesmu i to jednu koja stane u...
vakoc. zadnjih par dana mi se dotična nokia počela smrzavat u razgovorima, sama gasit, i ponekad sama po sebi u stand by-u izbacit problem sa registracijom SIM kartice. to se događa već zadnjih 2 tjedna, a danas je doseglo vrhunac. konkretno, kao da sam znao jučer sam napravio backup svega, i...
e znam da je malo nooobasto pitanje ali jucer sam dobio n70 mob je super sam kak se mice onaj brzi izbornik na ekranu
Nakon što sam na svojoj mpxici 200 stavil mp3-e i updetal library sve je bilo ok par dana i nakon tog kad idem otvorit pjesmu u library pise mi '' AN unknown OX800300FD has occurred'' sad me zanima kak to ispravit. Pjesme mogu otvarat sa fileova ali hoću sa libraray jel je preglednije. Ima li...
Dakle! imam 6600 i danas idem nekih 30tak slikica prebacit na komp! ulkjučim recive prek BTa.... označim sve slike u exploreru! i reko ajd u par sekundi da ih prebacim!!kad pogodite!!!!morao sam prebacvat jednu po jednu!!Unatoč tomu što su bile sve označene! onda sam probao preko galerije!...
olla ovako kupio sam jučer nokiu 3230 i to mi je prvi symbian telefon dosad sam se igrao sa v3 ali ovo je nešto sasvim drukčije trebao bih neki tutorial (na ne-geek hrvatskom) i koji link za aplikacije java igre i teme (osim zedgea njega obožavam jer da teme downloadat na komp) i možda poneki...
imam problem! instalirao sam neku igricu i od tada mi mob kad se upali više ne reagira na ništa! čak ne će uči u meni! kako da formatiram mmc a da ne uđem u meni? hvala
Evo još jedne teme iz moje radionice.Nisam htio stavljat preview i beta verzije tako da je sad imate gotovu i spremnu. Sve bugove ili primjedbe/prijedloge mi javite da ispravim. dodatni sadržaj: Promijenjena instalacija.Dodana verzija bez pozadine u meniju i imeniku.(vidi sliku iznad ^...
dakle molio bih pomoć....kako da ga koristim???? namjestio ja lijepo samsung(taj TV imam) ali ništa se ne dešava...dakle! molim pomoć! Bemused! na serveru od bemuseda moram stavit koji CM?? output ili incoming?????(onaj na koji sam instaliro mob) na n-gage mi je radio bemused ali sad na...
Pokušavam deinstalirati irRemote i još neke programe s moba, ali ne ide. Krene nešto radit i onda na kraju pita da zatvori sve aplikacije. Stisnem Yes i baci ga u stand by ekran. Vratim se u manager aplikacija držeći tipku za meni, vidim da i dalje nešt radi i onda jednostavno prekine bez ikakve...
Nabavih N6630, ali me muči jedna stvar: osvjetljenje zalona. Kad stavim u postavkama da se isključi 5 sekundi nakon zadnje aktivnosti, jačina osvjetljenja se nakon 5 sekundi smanj na cca 50% i tako osvjetljen ostane svjetliti idućih cca pola minute. I tako svaki put. Ne znam da li zbog toga ili...
Interesira me nekoliko stvari: 1. Ima li radio? 2. Ima li infra crveno? 3. jel se ekran razlikuje po cemu od ekrana u N6600, N7610..?
Ovako imam Nokiu 6630 i zanima me kolku mogu najvise stavit karticu u nju i gdje ih ima jeftinih!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Neznam je li bilo. Emulator za GameBoy za symbian mobitele. Download + GameBoy igre LINK
Joj nisam vec dugo pisala o mom mobacu.Neznam kaj mu je zadnje vrijeme.Samo se ugasi i to vecinom kad ju ostavim na miru tj. ono nije u upotrebi recimo par sati. Jel neko zna kaj se desava???fala
evo imam vec neko vrijeme taj model nokie i citajuci po forumima vidio sam da dosta ljudi javlja da ima problem da im se moby iz cista mira resetira. to se i meni desava i to sa najcesce primjetio ako je npr. tipkovnica zakljucana i idem je odkljucati, ili ako se ide pisati sms a prethodno treba...
zanima me jer sam cuo da je na ovim modelima tj starijim symbianima kvaliteta mp3 losija, tj mono, da li je to uopce slusljivo?
Bok, ne znam da li je vec bilo postavljeno ovo pitanje, pretazivao sam ali nisam nista nasao, naime, problem je u glasnoci mp3-ce koju sam skinuo i postavio za zvono. Nasao sam viking mp3 player v.2.5, pojacao melodiju na equalizeru i bila je glasnija, ali ne i kao zvono. Navodno ju je to trebalo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma