Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
ovako.. imam 6680 i ne radi mi "Surprise Lenses.sis". prije sam imao 6600 i radio je savrseno.. dal postoji neki emulator za 6680 da mogu pokrenut taj program? inace, vec sam ga formatirao s *7370# i nis se ne dogada, tj. Lenses svejedno ne radi.. dal postoji neki drugi kod za "hard format"...
moze neko napisati popis programa koje ima na n70
Sllučajno sam izbrisao Antivirusni program Symantec s Nokie N70 , kopam već sat vremena nemogu ga naći , ima li tko da mi pošalje ! Hvala !
dakle sto da uzmem imam, 6670 i mogucnos da prodam i kupim 6630 a sada mi vi recite koji je okvirno bolji mob?
Hy, kakvi su dojmovi o nokiji 3660. TO mislim uzeti, ali me zanima do koliko MB podržava MMC karticu i koristi li Symbian 6, i podržava li aplikacije kao i SX1 ako možda ne i više. Mislim mogu li na njega neke aplikacije od 6600???đ Usput kolko sad kosta, bez ikakvih pretplata i toga, nego nako u...
Ovako glasi pitanje,koliko bi došao novi display za 6600(s ugradnjom/bez ugradnje)?
N6680 konkretno. Molim Vas recite mi ili dajte ponude. Hvala!
Kad prebacim neki clip snimljen Nokijom N90 ili N70 na 6680, ona reproducira samo audio, dok sliku ne može. Sad, nešto sam čitao po stranim forumima, radi se o Real Playeru. Pa zar nije moguće skinuti RP npr. za N70 i zamijeniti ga na 6680? Ili ne može.:rolleyes:
Moje pitanje bi bilo.... Zasto mi n-gage igrice ne rade na 7610? Skinuo sam s vasih linkova i stavio u folder system\apps\ i iz foldera libs u e:system\libs i ne radi. Konkretno radi se o Ashen igrici a procitao sam da za 7610 radi normalno a RAYMAN 3 bez frke radi. O cemu se dakle radi??
ljudi neznam kaj je s mobom, ne želi instalirati java aplikacije, piše kao da nije kompatibilan s programom Htio sam si baciti jbenchmark koji nadi na frendovom dummyju a na mojem smartu neče ??? :mad:
evo molim da mi preporučite neki mob sa simbianom da nije previše k urcu ali i da nije previše skup. hvala
Zna ko koji program za radjenje thema za mobitel n70 pliz :PPPP?
treba mi neki music converter koji radi istu stvar ko i dBpower AMP ali da je besplatan. jer mi je ovaj isteko a kosta 19 dolara pa ako netko ima cijeli crackan ili nesto tipa toga moze poslat na mail: swenbarbaric@yahoo.com ili nek da link! nisam znao gdje da smjestim temu pa nek moderatori...
kupio sam apacer karticu mmc od 512 mb i danas preko bt-a sam s kompa slao neke programcice, igrice, filmice... sve sam skido s dotsisa i s ovog foruma i sve je bilo o.k. dok mi nije riknula baterija. stavim mob na punjac i upalim ga, i sve se uspori, pise nokia na akranu cca 30 sek i onda se...
Htio bi kupiti veću memorijsku karticu za 6600,e sad,našao sam u autronicu nekakvu mmc od 512 na akciji,sad,tu veli da je to pod kamere pa kartice,je ta kartica ide u nokiu ili je to neka druga vrsta pod istim imenom?Hvala Evo link: http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik2.asp?KatID=3248&PodID=9548
da li je slušljiv mp3 na 6600? mobitel je relativno jeftin za sve sto nudi pa me jos taj mp3 zanima?!
Dobi sam ngage pa me zanima: 1. da li je u redu to kad si pošaljem bluetooth-om neki MP3 na ngage,stigne u inbox i odatle ga nigdje nemogu spremiti ni preslušati. Sa slikama i primjerice sis aplikacijama sve u redu kada ih premještam. Memorije na telefonu ima dovoljno za taj MP3. 2. Kad hoću...
da li negdje se moze dekodorati n6630 i koja je cijena?
Imam Nokiu 6630, kupljenu u Italiji i dosad sam ju koristio bez TIM brandinga (desna tipka kod standbya i slicno) i nakon hard reseta se mi se vratila sva smeca... Jel to mogu maknuti uz pomoc kabla i PC-a ili trebam nositi nekome?
najbolje su mi totalno ima ih ovdije : h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=16847&highlight=camera+games>othread ali rijetko koju mogu pokrenit na 3230 ili su za n-gage ili nemam pojma zašto tak da eto ako imate koju da znate da radi na 3230 nabacite...;):thumbup:
Imam NOKIU N70 i htio bih na nju instalirati SMART MUVIE PLAYER i KODEKE. Dali mi netko može napisati link gdje to mogu skinuti ili nesto.
imam problem naime kad preslušavam mp3-ce preko slušalica čuje se šum u pozadini i to poprilično živcira.Kad slušam radio stvar je dosta bolja tako da mislim da nije do sluški (iako baš i ne izgledaju pre kvalitetno,originalne koje dodju s mobom...). Imam instaliran viking mp3 player a dotične...
dakle vidite što je pitanje,pa bih vas molio za pomoć.UNAPRIJED HVALA!!!
MMCPwd allowes you to restore your lost MMC password. Its very small program (only 6kb), and it has guaranteed sucess. Program displayes contents of the mmcstore file where the password is hidden. Program is only for Series 60 smartphones. It has been tested on N7610 and N6600. WARNING! MMC...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma