Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Zanimaju me vaša iskustva-meni trenutno traje baterija 2 dana,ali sad sam počeo koristiti mob samo za pozive i sms,te drži već 4 dana ,a pokazuje da je još napola puna.Koliko drži vama(vlasnici 6680) i to u oba slučaja-korištenjem symbian aplikacija i bez njih?
Prije svega pozdrav svima na forumu. Ja sam novi član ovog foruma i nadam se da sam pronašao pravo mjesto za potražiti pomoć... Naime, koristim N70 (prava zverka), te tek otkrivam čari tog moba, pa me zanima gdje bih mogao naći kakvog korisnog, dobrog softwarea??
Daj recite mi di mogu nabaviti masku za N6680 jer ona Crazyshopova stranica je pala...Thx..!:rotfl:
Zanjima me koje programe da si ubacim u svoj mob. Prvi put imam symbian i prezadovoljan sam mogučnostima. Za sada imam UltraMP3 ProfiExplorer Dok mi dođe bt doma mislim si još poslati Programi GoBoy ( gameboy emulator)
Za modele 6031 6630 6670 6681 6682 N70 N72 N91
kad se želim spojiti na internet izbaci mi grešku "Paketni prijenos podataka nije dostupan". Postavke sam unašao ručno uz pomoć službe za korisnike. U Postavke spajanja->konfiguracije nemam ništa uneseno, dali je u tome problem? i da, otkad sam to sve unio uz pomoć operatera imam stalno uključen...
Dakle htio bi napravit hard reset,a onda se brišu sve poruke,jel ih mogu kako kopirati na karticu ili na komp, a da ih poslije opet mogu vratit u mob.Imam onaj Msgstorer ali kad označim sve poruke idem na send via bluetooth piše mi save messages... i to tako traje i traje,a ništa ne napravi.
Ovako simbijan sa ljepim dizajno na black listi da ne prelazi 1500 kn meni je u oko upao 7610 jer ima super dizajn ali nemam velikog iskustva s nijednim simbijanom(koristio sam ih na kratko sx1(1dan) 6600(par sati) 7610(5min)...) 7610 mi nudi khideg sa najnovijim softwerom ima samo 1 veću...
gdje mogu downloadovati novi firmware za nokiu n70
Molim vas za pomoc, kupio sam novu nokiu 6630 prije nepuna 3mjeseca. sve je bilo bez greske do prije 2/3 dana kad sam primjetio da mi se baterija ispraznila za jedan dan :-/ poslije toga sam ga opet napunio ali bat se opet ispraznila preprebrzo, za manje od jednog dana (prije je trajala puna...
Neznam zašto na pcsuite-u nemam opciju da odaberem bluetooth povezivanje,mogu odabrati samo IRDU i CABEL.Je li to neki problem sa programom ili šta?
Naime prije recimo otvaranja neke igrice mi se pojavi "prozor" : nesto close aplication memory full ili tak nes... Poslije toga ga moram ugasit, upalit i onda je sve oke... Kaj bi moglo bit? :confused:
dakle trebaju mi postavke za profi mail. hvala
trebam nešto vezano za fitness vidio sam jednu zgodnu aplikaciju na dotsisu nešto kao osobni trener na mobu računa kalorije bilježi treninge i slično ali mi je mob poludio kad sam ju instalirao pa sam ju morao maknit..eto ako neko ima neš slično i da radi ,:rotfl: bio bi zahvalan...
Vjerujem da ste primjetili da je nemoguće instalirati Mplayer na C ili E na novoj verziji softa od N70. To znaći da nema skinova i da moramo trpiti ono poduže otvaranje playera (ono obrada koje toliko iritira), a i traži muziku na c:\ (nekima je to prednost, ali ne želim i melodije zvona slušati s...
Molim pomoć, kako natjerati n6600 da se sama zaključava?
Ej ljudi, novi sam ovdje..:thumbup: Kupujem novi mob i sigurno ce biti Nokia samo ne znam koja. Do sada sam imao 3650 (skoro 3 godine)...Imam samo najbolje za reci o tome mobitelu, stvarno je bio ludnica dok je radio.:) Symbian mi je prije bio vazan, skidao sam svasta s neta (ZipMan, Psiloc,...
Sa kompa si preko BT-a pošaljem neke programe i instaliram ih,ali mi se uopće ne prikaže nigdje taj program,a nemogu ga niti izbrisati iz poruka,piše:OPČENITO:VEĆ SE KORISTI. I kad deinstaliram te programe opet ih nemogu izbrisati. Molim za pomoć!!!
treba mi program s kojim mogu kopirati cijeli inbox na komp te kasnije opet vratiti na mob. razlog. prodao 6670 i kupio 6630 pa me zanima s kojim programom to mogu napraviti, znam da mogu al' s cim... ?!?!
Jel postoji tak šta za symbian? Takav način zvonjave su imale i imaju još uvijek one stare Nokie tipa 3310 i sl.
Krenem staviti novu temu na 6600 i ono mi pokaže. Dali netko zna gdje to nači??
Sto je bolje? TakeMS retail je 241.76 kn + 45 kn dostave. SanDisk je 282.68 kn + cca 30 kn dostave. Razlika u cijeni nije velika, pa me zanima koja je kvalitetnija/kompatibilnija?
u isti dan stigao mob sa servisa i skinut mi banner tu (mobby sorry na uletu u oglas) eto i odma pitanje...kako uninstalirat programe koji dolaze sa mobom konkretno imam 3 igre i prilično sam uvjeren da mi je rally i štekao mobitel i sad bi ga ja obrisao s moba a neznam kako jer u upravitelju...
kupio sam 256MB amzor mmc, i radi mi u n70 i mogu fomatriati i sve... ali kad stavim na komp, nista ko da je nema. kad hocu fomratirati na kompu kaze.. unknown format..
BOK!!ovako... Molio bi da mi netko posalje serijiski broj za OFFICE SUITE za Symbian S60. Unaprijed hvala!!! Pozdrav...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma