Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
hocv na mobu gledat HRT, ali kad se Real player spoji, izbaci pouku 'cant play media clip'. Dakle postoji li jos neki player ili neka druga verzija real playera, a da vrti Hrt stream? Na 6600 je radilo, ana n70 nece.
Još od modela (mog prvog) 6600, pa preko 6630 i konačno 6680, događa mi se da tijekom razgovora s vremena na vrijeme čujem jak pisak u zvučniku moba. Pisak je najbolje usporediti sa zviždaljkom nogometnoga suca. Traje jako kratko, možda pola sekunde, ali je jako prodoran i mišljenja sam da kad bi...
Pozdrav! Kupio sam rabljenu Nokiu 6600, ima dosta aplikacija, a zelim ih se svih rijesiti, napravio sam back-up preko pc-suita, potrebnije programe bi instalirao. Zanima me kako formatirati da se svi podaci i aplikacije izbrisu osim onih standardnih koje se dobiju s novim mobitelom....
Imam jedan problem oko nokie 3650, naime prije nekih mjesec dana isao sam instalirat MobiLuck koji sam skinuo sa neta i dok mi se instalirao, mob mi se zaledio. Od onda ga nemogu vise upalit, mob mi samo prikazuje "NOKIA" splash screen zna li tko mozda kako da popravim mob? p.s aplikacija...
ima li za symbian 40 nekih fora programčića kao što za 60 npr. ima onaj za korištenje moba kao daljinskog upravljača preko irda i sl.? :comp:
evo probao sam naći a nigdje nema (ni mobis ni hg spot....)
Pričam o Nokijama do ove nove serije N, odn. N80, N91, a primjetio sam da ima i N90 ako je se ostavi rasklopljenu. Dakle, ona traka koja se pojavi, bar za mene je polukorisna. U većini slučajeva oči treba jako dobro napregnuti da bi se vidio datum i sat, a ona sitna ikona poruke ili propuštenog...
Javio mi se jedan neobican problem, naime kada mi je mobitel u stanju cekanja, odnosno kada nista ne diram sam od sebe pocinje palit osvjetljenje zaslona. To se dogadja nekoliko sekundi nakon gasenja svjetla i samo kada tipkovnica nije zakljucana. Zna li netko rjesenje tog problema?
instaliram pc suite , sve radi 10ak dana , jednom ga spojim , cuje se onaj zvuk na kompu, na displayu ima onaj znak usb, ali nepise 6630 konekted.. to mi se bas desilo sinoc, uninstalirao sam suite, i ponovo instalirao i opet neradi :rolleyes: sta da raadim ljudi pomagajte :-/ unaprijed, hvala...
kopao sam po threadovima pol sata ali niš mi ne pomaže....kad sam kupio prvi symbian 3230 kupio sam i rs-mmc od 512 marke siliconpower,bacio omot i sad nemam pojma jel kartica dv ili nije formatiram ju na kompu i kad ju stavim u novu n70 kaže mi da mem. kartica nije umetnuta,odnosno niš se ne desi...
Ovako,imam 6600 i imam ponudu da se mjenjam za P800,pa bih vas molio za mišljenje. Unaprijed hvala!
Čuo sam najnovije da postoji jača i deblja baterija za n6600 koja se da u nju ugurati od ove standardne BL 5C, ili ako to nije tako dal postoji Li-Po verzija za njoku? Molim za pomoć, i di bi se to u ZG-u dalo nabavit...
Postoji Nokia N70 RM-84 i N70 RM-99. Zanima me koja je razlika među njima?
pa jel ima igdje crackirana verzija FEplorera 16???? izvinte mal sam smotan..preko pretraživača na forumu ne nađem ništa...a na kompu imam beta verziju(ako se ne varam jer je istekla) uglavnom imam zahebanciju sa FExplorerom! neće mi slati recimo cijeli folder slika sa moba na komp već...
trebam savjet koji je po vašem mišljenju najbolji (čitaj:najbrži najljepši itd.) program od navedenih - fs caller - migital smart com - skyestream skye caller
ovako stavio sam na mobitel najnoviju verziju softvera (u mobisu) i sve radi super ali dešava mi se nešto neobično sa kontaktima...naime ako imam kontakt sa brojem bez međunarodnog prefiksa odnosno ako sam ga ručno uneo i spremio kada me taj broj zove mobitel ga ne prepozna odnosno ne piše mi ime...
poštovanje! imam nokiu n70 i sada me mući internet tj normalno je radio a sada više neće. spojim se prego gprs start(vip) te mi se neće otvori, u čemu je problem.? naravno ni mms mi ne radi te sam probao ponovno instalirati postavke (vip) ali neće. molim odgovor hvala
Bio sam odnio mobitel na servis jer nije radio bluetooth, trebalo je trajati 2 dana popravak. Došla je prva odgoda, da nije još čeka neki kabel bla bla. Došla i druga odgoda i treća. Prošlo je ukupno 2 tjedna. Meni jutros dopizdilo i došao u servis i pitao dal je popravio, kaže nije. Uzeo sam...
Evo, malo prčkao po netu...i vidio da ove novije N nokie imaju poprilično visok SAR... N70 ima recimo 0,95 W/kg N73 ima čak 1,12 W/kg Dobro, to je uzeto kao sa najvećim signalom dok razgovaramo na uho... Ima i negdje navedeno podijeljeno na ear i body, različiti SAR-ovi npr N73: Head:...
do neki dan sam bio u rovinju na moru, i mobitel mi je konstantno pokazivao lokaciju npr. ROVINJ - LUKA, VALDIBORA.... i to mi je stvarno bilo kul, mislim si, nemozhesh se izgubit sa ovim mobom :) i sad, konachno dodje vrijeme kad moram u svoj rodni zavichaj (Zagreb), i bash se ponadam kako chu...
dok sam prodavao mob dosta me ljudi pitalo gdje se ovaj konverter može nabavit a i ja sam se dost namučio i zbilja slučajno naletio na njega....dakle http://www.crazy-shop.com/artikl.asp?Sifra=000514 povoljni su i vrlo brzi u isporuci (što je rijetkos danas...hehe) dakle nije reklama nego eto...
E ovak da krenem ispočetka...prije 2 mjeseca sam dobio nokiu 3230 i ušao u svijet symbiana i ful sam zadovoljan dapače nebi opet uzeo obični mob ni pod razno... Nokia je koštala malo više od 2000 kn u hg spotu.Pošto sam godinama pretplatnik na t-mobileu tarifa 150 imam priliku produžiti ugovor na...
Da li se mogu kako zbrisati onih par igara šta se dobije sa mobom... ili samo sakriti sa nekim programom?
Evo kupio ja N70, stvarno odličan mobitel, ali nije preveden na Hrvatski, bili ga ja mogao nekako prevest na Hrvatski, sam kući, stavio sam najnoviju verziju softa ali nisam dobio hrvatski Unaprijed hvala
Već mi se par puta dogodilo da kad pišem sms i ako napišem u poruci bar jedno hrvatsko slovo (ona: čćžšđ) onda mi oće poslati poruku kao dvije :-/ Eto baš jučer , pišem porukicu i oču napisat sesvete i slučajno napišem sešvete :lmao: i ono još mi ostaje 48 znakova , idem poslati poruku i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma