Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Ovako, imam par pitanja 1. Kako gledati *.mp4 na N6630? Skinuo sam par filmova s herros-a, ali ih nikako ne mogu reproducirati. 2. Koje su najbolje postavke kod konvertiranja filmova za 6630 u SmartMovie converteru?
cemu sluzi SMS Accelerator ? evo ako moze netko da prevede This application accelerates the sending of SMS messaging. It is recommended to download this file, even if you have not experienced any problem with SMS sending.
znam da vec postoji tema, no, jeli moze netko izlistati sve programe koji rade na symbianu i pomoguscnosti da imaju hrvatsku kartu... za sada koristim tomtom
Neznam jeli ikada itko pitao nešto u vezi kupovine preko e-baya, ali zanima me jel se to može nekako ostvariti? Našao sam jednu lijepu crnu masku s crnom tipkovnicom za N6630 za bagatelu, oko 3 GBP sa dostavom. Imam registriran račun na e-bayu, sve lijepo piše tko sam i odakle sam, jedino kada...
molim zatvorit temu
Meni osobno najbolji Symbian telefon ikad, ako zanemarimo malo losiju kameru (za danasnje standarde) Dosad sam posjedovao 6600, N-Gage i 3230, koristio pretezno sve S60 Nokije i jednostavno mi je 6630 nenad*ebiva Uglavnom da ne duljim, kupio sam ju od frenda za 1200 kn, doslovno kao nova, bez...
treba mi pc-suite za 6630 skinuo sam sa mobisove stranice za 6630 ali ne radi neznam do cega je ili je mozda novija verzija nego sto ja trebam ili do postavki uglavnom ka spojim mob i pritisnem sincronise nece da se spoji preko kabla.molim pomoc
bok narode ! imam 7650 (v5.06) i dva programa by psiloc za koji mi trebaju reg.kljucebi. Radi se o sljedećim programima extended recorder v. 1.35(0) i Total irRemote v. 1.45(0) imei telefona je 74100276753 puno hvala
Farmatirao bih 6600 ali je tel toliko sje...n da nema sanse da se zakaci pc siute-on i da se uradi backup. Molim da mi neko kaze aplikaciju koja ti isto radi samo na memory card, tako da poslije formata mogu da vratim imenik ? Tarzio sam jer znam da je na forumu bilo rjeci o tome, ali nisam uspio....
Zanima me je li se moze mobitel otljucat preko data kabela, pomocu nekog programa? dali je moguce odkljucat taj mobitel? ako je, kako? hvala
ej ljudi pls help, imam nokiu 7610, al neam slusalice, kontam sebi kupit al me neke stvari interesuju. kada sam sa drugove nokie stavljao slusalice na svoju samo je jedna radila a i zvuk se cuo na zvucniku moba:-/ why??'(on ima drugaciji model java, ne znam tacno koji)
Konačno...nakon mnogo odricanja i mnogo prespavanih noći (umjesto tulumarenja) priuštio nam si Nokiu E70. Lijepa stvarčica. Većinu sitnica i stvari (softvera) koje su me interesirali sam našao ovdje. No ipak mi 2 stvari nisu baš jasne. 1. Prilikom instalacije nekih (ali samo nekih) programa/igara...
Postoji li calculator kodova za 6680, ako da moze link ?!?! thanks
Planiram si ju nabavit ali ju nitko neprodaje po oglasima, pa me zanima kolika je sad realna cijena od 6260? Drugo pitanje je u vezi flat kabela, dakle ja skoro do sad nisam vidio nokiu 6260 u oglasima a da joj nevalja displej ili flat;D , kako to da se toliko kvari zbog onog merhanizma ili...?...
Dvojim dali kupiti crystal jacket ili silikonsko kućište za moju n70.Cristal je za 20 kuna jeftiniji al me zanima klapa li mob u tome ,koliko čvrsto prianja pošto se mora moći otvarati fotić,dok s druge strane silikonska torbica je super jer nema klizanja u autu npr,i neće otfrknit sa stola i...
Da li mi netko može pomoći kako pokrenuti ovo čudo od programa (OggPlay) na Nokiji N70? Imam problem sa verzijom 1.7 (beta verzija), ali i sa svim verzijama prije. Program se uredno instalira, radi, ali ne želi svirati .ogg fajlove. Prepozna ih i sve, ali jednostavno ih neće svirati. Na netu...
Hoila ! Pretrazivao sam stare postove ali nikako naci nesto konkretno... Uglavnom, zanima me: Da li ko ima iskustva s kupnjom mobova u Srbiji jer su neki modeli duplo jeftiniji nego kod nas... Konkretno me zanima E60 koje u oglasniku uopce nema pa si razmisljam da odem prek grane i uzmem mob - i...
Bok! Ne znam je li ovo već objašnjavano, ali već sam 4 sata na forumu i ne mogu naći. Probao sam preko nokia software updatera, no nejde. Postavio sam već pitanje u vezi toga no nitko ne odgovara.Imam v 2.0537.1.7. Probao bi preko tog phoenixa. Pomagajte ljudi!:wall:
ovako, skinuo sam s dotsysa lie detecor i instalirao! e sad, u readme pročitam da moram kliknuti na buy full version for 20 euros i stvar če funkcionirat. i ja stisnem kad ono počne slat poruke, samo mi je pisalo isporučeno +358405742531 ja brzo killam prog, stavim symatec AV i skeniram i piše 0...
Ovako,znam da je o tom bilo govora ali sada nemogu nać,pa ako bi netko bio dobar i objasnio kako preko bluetootha kontrolirati Winamp HVALA!
Eto ovako stoje stvari... Zadnjih jedno 4 god. koristio sam samo sonyericsson-e, i stvarno su mi dosadili pa odlučio preći na nešto potpuno drukčije i bolje... symbian... E sad sam si uzeo N73 i stvarno je predobar mob, samo što baš i ne kužim sve oko tog symbian-a, pa ako ima tko da bi mi malo...
postoji li takvo što? idem u Zg,pa mi treba.hvala
postoji li nacin da se promjeni na brendiranom (TIM) 6630 screen saver?!?
Koje su cijene baterija za navedeni mobitel i koji je najveci kapacitet?
kupio danas polovni 6630 i imam par pitanja jer nikada nisam koristio Symbian... - cemu sluzi ona tipka gdje je naslikana olovka? (nalazi se ispod tipke "c") fora je u tome sto ne reagira kada ju pritisnem?! - na maski (ili masci) mobitela nigdje ne pise "Nokia", radi li se o zamjenskoj...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma