Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
hey ljudi zanima me dali imate ove igre za ngage! 1.Fast and Furios 2. Freelancer - galaxy on fire 3. Neki NFS i jos neku dobru igru s nabrijavanjem auta ali ne asphalt... hvala na pomoci!
Zanima me da li se može staviti na mp3 player koji dolazi sam mobom umjesto onih slušalica, npr, slika cd sa kojeg pjesma svira?
hey ljudi! ispricavam se zbog otvaranja teme... imam alarm manager i koristim ngage. zanima me ovo:kako podesiti melodiju alarma??? i zelim ovo pitati... dajte mi preporucite neki dobar mp3 player za ngage koji svira ljepo jer sam probavo neke vec i originalni svira puno bolje...meni je...
Pozdrav svima neki dan sam dobio n70, zvijer od moba. Imam samo jedan problem; agile messenger mi odbija raditi. spajam se preko TM HR WAP GPRS-a i nikako neće također imam opciju i TM HR Internet, ali sam se bojao da je to za onaj web'n'walk, pa se nisam išao preko toga spajati.
hey ljudi, upravo sam si instaliro smart movie, radi mi ali mi pliz recite kako da ucitam isjecke koje imam u njega... koristim ngage :wstupid: btw: dali postoje nekakve teme ili nesto za ngage jer mi je ono bijelo plavo vec dosadno!!!
bok! zelim vas pitati u vezi ngagea i njegovog mp3 playera... dobro se cuje muzika iako malo tiho ali ok... ali moj problem je to sto se on(mp3) ocajno dugo pali...stvarno dugo...nisam jos nigdje tako vidio... e sad dajte mi preporucite neki mp3 player koji se bar malo brze pali, da ima...
HEY LJUDI..molim vas pomoc.. imam nokiu ngage i instalirao sam igru sims bustin out h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=23294&highlight=sims tamo sam ju dobio taj glupi sims je kriv...ugasio mi se mob kada sam ga pokrenuo...neznam kako da izbrisem taj fajl!! sada mi ne zeli uci...
hey ljudi,evo imam par pitanja u vezi n gage 1.Kako zakljucati tipkovnicu? 2.Kako podesiti melodiju alarma,i kako podesiti ponavljajuci alarm??? 3. kako podesiti da mi se fajlovi salju direktno na karticu? jer kada saljem sa necijeg mobitela pjesmu on meni javi da nema dovoljno memorije te se...
Evo trebam ju upravo dobiti.Jel to šta valja?
na nokiji n70 mi se nekad desi da ukucam poruku od 30-ak znakova i kad ju želim poslat mob mi kaže da je poruka prevelika i da će se poslat u 2 stavke...probao sam pratiti broj preostalih znakova prilikom pisanja same poruke i desi se da nakon 10 ukucanih umjesto da imam 150 available, sam se...
Imam jedno veliko sranje! Instalirao sam neku aplikaciju na karticu. Sad mi nesto sere, ne mogu uci u glavni meni ni ista raditi na mobu, a kad izvadim karticu sve je u redu! Sad meni treba da ja formatiram karticu ali ne iz glavnog menia, nesto kao reset telefona sa kombinacijom onih tipki! Da...
Ovako, kupio sam rabljenu nokiu 3650, do sad je radila izvrsno! Danas sam kupio bluetooth i prikljucio ga na pc sve lijepo instalirao i krenuo prebacivati aplikacije na mob. i sve su normalno radile kad sam instalirao, ali jedna nije. mp3 player koji sam prebacio na mob, instalirao sam ga i htio...
Radi se o Nokiji 7610, naime kad sam napravio hardware reset sve je ok. al mi cijelo vrijeme skace na nest u stilu MMS poruka, da se nemogu slat i nest o romingu. Sad me znaima kak to slozit:thumbup:
Di kupit u zagrebu masku za QD ili samo gumice, one od mmc kartice i tam di se punjac spaja? svak pomoc je dobordosla :)....
Kupio sam u T-mobileu N70 i mob je fakat super. Zanima me kaj znaci ona ikonica 3G u lijevom kutu i da li se moze iskljuciti kako? Da li je moguce namjestiti da se tipkovnica automatski zakljucava nakon npr. 20 sec? To se moglo na starijim mobovima, moze li se i na N70 i kako?
Flashao sam u Phoenixu i stalo je negdje na 14% i sad imam dead phone, kako to rijesit? Pokusam sam ovo: Evo procedura u koliko va se nedaj boze nesta desi pa dobijete dead phone.. 1. Kliknite na File -> Manage connection i odaberite No connection, 2. Kliknite na File -> Open product i...
Jel postoji mogućnost ubacivanja te-devet u tu nokiu?
neradi mi quickword na mobu.tj. kad prebacivam fajl sa kompa u word formatu na mob u exploreru pise acces denied!TREBA LI KONVERTIRATI FAJL ILI!! STVARNO JE HITNO TREBA MI DO JUTRA
jel mi može neko stavit link bio bih mu zahvalan Pozdrav
E ak neko ima neki pametan mp3 program za nokiu n-gage nek mi da link :jump: plzz pozz :jump:
Dakle, kako piše u subjectu, koji program ima za te svrhe? probao sam Fly cam ali kad ga pokrenem na PC-u pita me jel želim instalirati taj program na mob. Probao sam i to, ali ništa. Ako se pokrene program na mobitelu, normalno radi sve samo što nema ništa na PC što bi prenosilo sliku
dakle....prebacim si mp3 i kad otvorim poruku ok! svira mi u ultra mp3..ali sad preko explorera iz "inboxa" cut/paste na karticu.....napravio folder sa imenom MP3 jel...i sad pokrenem ono ništa...(sviraju samo tam neke pizdarije od programčića koje ne znam kanut!! ) onda iz tog foldera izvadim...
Zanima me dali se može kako iskemijati da napravim N70 kao modem za komp spajanje preko umts ali da troši pare sa računa na kompu ne na mobu,znači brzina 384 kbps ali skida pare sa računa na kompu(od adsla)?:thumbup:
Kako se radi hardware reset na nokiji 7610? Imao sam prije 6600 i znao sam al sam zaboravio
Nokia je kad je tek kad je izasao n70 stavila na sajt da ima 2.0 verziju bluetooth-a ali se kasnije ispostavilo da je to greska, i u testovima pise da je 1.2, ali ja sam telefon nesto cackao, i onda probao da istovremeno saljem fajlove sa kompjutera i drugog telefona, i radilo je, sto je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma