Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Pazite ovu situaciju, prije tri dana mi je javio mobitel poruku da je memorija za poruke PUNA, dobro gledam koji k jer brisem poruke svakodnevno, ptiđem u inbox kad tamo 4-5 poruka... Ok, pobrisem ih i sve super... Zatim nakon par sati stigne nova poruke, odem u inbox, a tamo TRISTOTINJAK poruka u...
meni je od svih mp3-ca i ostalog nokia tune ZAKON
Zanima me koje slušalice idu u doticni mob? Probao sam od 6610I i 6630, 6820 i kad ih spojim piše oprema nepodržana, zast? Nekad kad se namjesti svira na jednu slusalica (jer je mono), ali i na zvucniku se cuje glazba također, to mi nije jasno? Zna li tko kak to sloziti i jel ima za kupiti sluske...
Bok svima Baš sam vidio Nokiu N70 u vip-u po 2490 kn. Zanima me je li brandiran sa onim njihovim groznim vodafoneovim softom? Jel se uopće isplati uzimat ga,pošto je na tržištu već godinu dana? Mislim,stariji Symbian i to sve... P.S. Kad sam vidio OfficeSuite,Smartmovie i Gmail na frendovom...
Smocila mi se moja nokia 6630 u džepu od jakne jer je glupa kisa padala cijeli da a ja sam bas taj dan morao radit nesto vani.. poanta je da sam full kasno skuzio da mi se mobitel kupa u jakni. kad sam shvatio after par sati:) bilo je gotovo.. odnio sam ga na servis nakon sto sam ga rastavio,...
postoji li negdje da se moze skinuti software sa Hrvatskim jezikom za nokiu N70 ili moram ici u servis.Jos me interesuje kako mogu da se rjesim mnostva budalastina ubacenih u telefon , posto je vjerovatno telefon skinut sa mreze.Pise na njemu TIM.I kako mogu da gledam tv na njemu , jer vidim da ima...
Dakle... Zanimaju me iskustva, koji su NAJBOLJI programi za NOKIU sa Symbian 60 softwareom, tocnije za 6600, jer po forumu se vrti dosta razlicitih programa, zanimajume konacna iskustva i sta bi vi izdvojili kao naj, naj. Pa u ovoj temi pisite koji je najbolji program u svojem podrucju; a mene...
pozdrav, zna li netko je li moguće na n70 maknuti onu poruku "za danas nema zakazanih sastanaka" (ma tako nešto slično), ali da ostanu one ikonice prečaca koje se nalaze iznad te poruke?
Zanima me da li za 6680 mora memorijska kartica bit dv ili može i onda od 3.3V ,glupo mi je kupovat pa da ne radi ,pozdrav,zahvaljujem na odgovorima
ekipa treba mi pdf preglednik ima na dotsisu jedan al mi je mucho sumnjiv a malo mi je hića ako neko ima neki link bio bih neizmjerno zahvalan
Dal je moguće postaviti Series 60 UI 2.8 na n70 pomoću nekog upgrade-a software-a? Koje su sve prednosti 2.8 UI-a naspram 2 UI-a kojeg ima n70? Nije to neka bitna stvar, ali biram između ova dva mobitela i sad već sitnice prevažu na jednu ili na drugu stranu. :-) Zanima me još dal je netko...
zanima me koja je razlika između ACP-12 i ACP-12E punjača? te koji punjač ide sa N6630? na nokia stranici piše da ide punjač ACP-12 a ja imam ACP-12E? mislim da je u tome fora jer mi baterija drži 1 dan..
Može li mi netko ukratko opisati taj postupak i šta mi sve treba. HVALA!!!
temu zatvorit pleease
jeli ja mogu sam stavit hrv t9 na mob i kako Neznam jeli bila ovakva tema na searchu nisam našao ako je stavite ode link i izbrišote ovo
ljudi dali znate one programe za n gage: 1. ono da si nariktas da ti mobitel bezze zvoni ad se zelis od negdje izvuci...:rolleyes: ;D 2. alarm koji moze mjenjati melodiju 3.1.Fast and Furios 2. Freelancer - galaxy on fire 3. Neki NFS i jos neku dobru igru s nabrijavanjem auta ali...
Pozdrav ljudi! Zanima me da li se može koristiti TomTom bez GPS prijamnika? Kao da imam vrlo detljnu kartu na mobitelu, pa ak npr. trazim mjesto nasffeld u austriji, da mi se na karti pokaže gdje se nalazi. Nadam se da ste me shvatili.
Da li inace steka ova igra na n70 ili to samo meni? Primjetio sam da mi dosta igara šteka, pa mi nije jasno zašto, jesu li tako zahtjevne nove igre, mislim da moj mob i nije tako star.... http://rapidshare.com/files/593465/EA_Fifa_2007_176x208_Fixed_S60_J2me.jar.html
Imam instaliranu aplikaciju Dictaphone na svojoj 6680, i prije neki dan sam izgleda slučajno pritisnuo tipku za početak snimanja, a da nisam znao. Mob je snimio više od 1 sata "nečega". E, sada se javlja problem-snimku (koja je u .amr formatu) ne mogu prevrtiti i nabrzinu preslušati već moram...
trenutno imam 6630, razmisljam da kupim n90.. ima li neko iskustva n90 i dali je kupiti ? unaprijed hvala :thumbup:
Prvo isprika ako sam negdje propustio informacije za istu temu. Ako nisam, zanima me sta je sa GPS programima i kartama za nase podrucje (HR), tocnije ima li tko sto zanimljivo i kakva su iskustva ? Jos jednom isprika ako ponavljam temu i hvala.
Imam n7610 i tio bi s v1.1 unaprjedit na v1.2 pa me zanima jeli to moguće negdje sam (na ovom forumu ) vidio da se može unaprjedit dogradnjom softwarea istina nisam to vidio za 7610 nego za neki drugi mobitel pa ukratko jel to moguće
Dakle izasao je novi softwer za N70... no ima par nedostataka... za sada nema HR meni... naime ne samo da nema HR meni vec ima samo jedan jedini pack a to je : Wind i-mode dakle ako nekome to ne smeta.. navali narode...
1. Jel mogu kako preko nekog programa (FE explorer nece) da prebacim, odnosno da preuredim file Contacts.cdb u c:/system/Data/ Na SX1 sam to mogao bez problema s FE explorerom.. 2. U imeniku kad selektiram vise imena onda mi nestane opcija SEND. Bilo bi dobro.. selektiram imenik i onda samo...
radi se o n80 , kada napisem sms i pritisnem posalji mob zablokira i moram vaditi bateriju.. ima li neko ideju sta bi moglo biti i kako to rijesiti :-/ hvala :spin:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma