Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
Imam N70, i primjetio sam da mi na mobitelu kad ga god palim pokaže da imam 5 novih poruka, a ustvari nemam ni jednu, i onda ako jednu izbrišem u Inboxu sve se vrati u normalu, ili ako pošaljem nekom poruku isto se vrati u normalu. U čemu je problem? Unaprijed hvala
Imam problema sa nokiom 3650, ne znam kaj joj je uglavnom ispisuje sljedecu poruku: Danas pitao kod jednog lika kolko košta fleshanje i reko mi 100kn :freakout: :thumbdown Tolko nema sanse da mu dam. Zanima me da li je moguce to doma rjesiti i kako, te koja je realna cijena fleshanja?...
:jehon: Čitao sam u arhivi ima par rasprava o izradi tema za symbian, no nigdje konkretno ne pise koji su najbolji programi i uopce koji programi sluze tome... Našao sam na googleu jedan ODLICAN :guitar: program no trial verzija ): Nikako ne mogu nač neki crack ili serial pa vas molim za pomoč ako...
Znaci, zanima me gdje mogu kupiti masku za doticni mobitel, te cijena??!!!
Čuo sam da lik stavlja noviju verziju simbiana u 6600... Recimo stavio je novu verziju koja ima hr lang pack!?! Help? Kako to da napravim? Hvala.:kiss:
Prije mjesec dana sam kupio navedeni phone. Sve je funkcioniralo oke donedavno, počeo se blokirat svako malo, usporavat. Pretpostavljam da je problem u softwareu. Za početak bih pokušao sa promjenom softwarea, ako nebude šljakalo kako treba, onda ću ga zamjenit. Od znalaca neka netko veli koja je...
pazi ovo!!!! TEXT-TO-SPEECH cini mi se super program samo sto ocito nece na moj n70 ): aj neka javi neko kad proba
Prijatelj me zamolio da pitam gdje bi mogao kupiti novu masku i bateriju za ovaj mobitel? prodaje li se to vise u ducanima:confused: i koliko para naravno, hvala
...npr kako je bilo za one prastare Eriksone tipkovnica koja se od ispod prikopcala ili možda cak neka tipkovnica na bluetooth... za nokie.. tocnije N70
e ako mi neko moze rec key da mi prog bude full verzija bio bi zahvalan.. IMEI-353383001622722 e-mail: psuskic@hotmail.com key: ?????? ako je moguce..hvala...
Zanima me kvaliteta tipki na N70, jer su moje u komi. Mob sam kupio polovan. Tip je tvrdio da je korišten oko mjesec dana, što mi je odmah bilo sumljivo, a life timer je pokazivao oko 45 sati razgovora i imao je virus kojim se zarazio u prvom mjesecu (to je bilo negdje u 5 mjesecu). Znači mob je...
na ovoj stranici h**p://www.gosu.ru/Treo650/ se moze skinut mapa istocne europe samo sto je problem sto su svi failovi koji se skinu sa te stranice u zipu ali pod sifrom... pa me zanima jel mozda ko naiso na to vec ili dali neko mozda zna koji je pass....??? skino sam 170 Mb za nist jer nemogu...
dobio sam nokiu 3250 i imal ikakav nacin da je dekodiram a da nenosim u servis? i znal ko kakav je to telefon, jer imam ga a neznam sta imam.:confused: i imal igdje slucajno kakav progran za pravljenje tema za nokiu 6630. hvala...
znaci novi model na N-gage nokia pise samo demo ,moze li da se flesuje da se slozi softver kako bi mogla da radi normalno,zasto u ovaj slucaj kad slozim sim pise offline moze li neko da mi pomogne,hvala
Evo ako se neko zeli ili jos bolje ako neko zna i ume i hoce da se zabavlja s .sis fajlovima. Program bez kojeg se nemoze. Sadrzi read me tako da se lako mozete snac.
imam N6630 i u PC suiteu ima ona opcija connect to internet... ja odaberem vip croatia i komp mi se spoji na net ali nema nikakvog prometa (trenutno nemam na racunu, zato..:D).. e sad me zanim koja je najjeftinija opcija da stavim na mobu? pod tim mislim gprs start, VIP gprs ili koje drugo? kod...
Ovako imam slušalice Nokia HDS-3,pa me zanima dali se biklokako ,moće prepraviti da za mogu spojiti na 3650?
nadam se da neko za ovo ima nekomplikovano rjesenje.. stavio sam LOCK CODE prije par mjeseci i iskljucio ga, sada kada hocu da ga ukljucim trazi code ali nema sanse da se sjetim.. :D kao da je bilo prije 5godina :notooth: (trava) hih nadam se da neko ima rjesenje... iskreno hvala na svakoj...
Jel ima tko tu karticu i jel ima problema sa njom na nekom od mobitela 3rd generacije, npr. N73 i N93
imao sam priliku malo raditi sa ''golim'' n70 (bez instaliranih prog.) i nije on tako ni spor :) e sad....zanimam me kako se ponasa kada se instalira recimo cca 15ak programa s tim da bi mi trebali biti aktivni: ext. profile manager sms face alarm manager minute beep sms counter oggplay i...
naime kada mi netko zove frenda na N90, piše mu uopozorenje, nema slobodne memorije, ugasite aplikacije. Pogasio je sve što je imao, pobrisao sve programe ,sve teme, ništa od programa ne radi u pozadini...kaj bi mogao biti problem?
Pokušavam spojiti N70 sa laptopom, ali kad god spojim na kabel piše: One of the USB devices attached to your computer has malfunctioned and windows does not recognize it. Zvao sam servis, rekli su ta je problem u softwareu, odnio sam u servis i kad sam došao po njega rekli su da su stavili...
Primijetio sam da mi zvučnik u slušalici konstantno proizvodi neki zvuk a također isti zvuk je prisutan i za vrijeme razgovora. Budući da sad ne mogu nazvati servis tj. ništa do poslije nove godine(jer da ga i zaprime ukoliko je neki kvar ne bih ga sigurno dobio u roku dan dva) ako netko zna da...
Zelim kupiti Nokia Smartphone pa bi vas zamolio po vasim saznanjima da mi preporucite koji je najbolji za neku pristojnu cijenu 2000-3000 kn.
Pozdrav Imam nadam se mali problemčić.Stavio sam u N70 karticu većeg kapaciteta ali sad nemam aplikacije iz office foldera.Vjerovatno je ostalo na kartici koja je išla uz uređaj.Kak to prebaciti odnosno prekopirati
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma