Symbian Nokia mobilni telefoni serije 3XXX, 6XXX, 7XXX, n70/72, N90, N-gage
ima nekih tema koje nemože mobac instalirat nego mi izbaci da trebam series60S cable skin support, dali je to uopće moguće di nabavit ako je gdi?? thanks unapred :wall:
Događa mi se da stavim telefon na bešumno kad sam na predavanjima, ali ga poslije zaboravim vratiti na profil općenito, pa me interesira neki program koji bih mi podešavao tempiranje, odnosno trajanje određenog profila, a da ga nakon toga vrati na profil općenito.
Da li itko zna gdje mogu pronaći SysExplorer za N-Gage. Već sam jedam skino ali neće da mi se instalira.
Kada mi netko pošalje sliku ili video preko BT-a, ne mozže mi stati na mob jer mi se odmah sprema u tel. memoriju,Mogu li nekako naštimati da mi se sprema na MMC.Hvala unaprijed!
dali je moguce skriti broj na porukama, ja sam cuo da mogu nokie sa symbianom putem nekog programa. dali neko zna kako se zove program ili tako nesta.
Znam da sam negdje tu na forum već čito o tome ali nisam mogo nači preko pretraživača, možda sam krive rječi upiso. Sorry. Zanima me što mi je sve potrebno da bi GPS funkcionirao na Panasonicu X700 koji ima Symbian 7.0? Koji program najbolje funkcionira u praksi (pa da ga skinem)? Kakvo je...
Evo vrime je da zaminim n-gage novim mobitelom....koje nokie n serije po vama najbolje da dođu do 350 jura(europske cijene)
http://img301.imageshack.us/my.php?image=1oi9.jpg Ima di ovakav nokiin kabl za kupiti, sa jedne strane ide u mobitel, a sa druge strane ima ženski činč za uključivanje slušalica..
jel mozda zna tko sta o tom jel bude ili ne i ako bude kada, mislim na 3rd edition hvala
Tipkovnica mi se automatski zaključava. Kako to ubiti? Mislim da nemam nikakav program instaliran da mi auto zaključava tipkovnicu, a po defaultu N70 nema automatsko zaključavanje tipkovnice.
Imam N 70 godinu dana i bat mi je na izdisaju,traje jedva dan i pol. Zanima me da li ima kakva kompatibilna baterija većeg kapaciteta ili samo Bl 5C?
Zanima me ako ima tko slicnih problema jer ovo stvarno zivcira... Radi se o pc-suite.u kad spojim mobitel bilo preko bluetootha ili kabla, program mi uopce ne prepoznaje mob dakle pise no phones connected i ikonica je crvena u trayu. ja mogu nac mob u my computer i prebacivat sve na njega ali...
Ovo mi je prvi susret sa symbianom.Kupio sam n80 instaliro neke teme preko pc suita. Kad sam htio maknuti neke teme(deinstalirat) u upravljanje programima ne pokazuje mi sve teme. Dvije koje je pokazo sam uklonio ali ove druge nemogu jer ih u upr. programima nema. kad probam deinstalirat prek pc...
potrebni su vam: 1. Nemesis Service Suite (dalje NSS) koji mozete skinuti sa ove stranice:http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm (odete na dno stranice i pronadjete download file) 2. Nokia Sofware Updater skinite najnoviju verziju sa službene nokijine stranice 3. Product code vaseg telefona...
Dakle, kupio sam n-gage nokiu i htio bi promjeniti firmware gore. Sad me interesira odakle to skinuti, kako ga puknuti gore, koji programi i slično... koristio sam search, ali nisam našao ništ pametno...
Gdje mogu naći noviji PC Suite za N-Gage??Plz pomozite
Koji je zadnji firmware za N-Gage(original,ne QD)??hvala
Evo.nakon najave modela E90,nokia odlučila izbaciti još 5 novih modela.Riječ je o modelu e65, e61i, 6110 navigator, n77 i 3110 classic. Detaljnije o svih 5 modela na http://www.gsmarena.com/nokia_at_the_3gsm_2007-news-252.php.
Pozdrav. Pitanje za znalce i ostale koji se tak osjecaju. Kojih ste sve boja vidli N70? Naravno, podrazumijevam origigi maske. Naime, kupil sam onu srebrnu od t-mobilea i ljepa mi je, no to je bilo do dok nisam videl frendovu nekakvu bijelu, izgleda mrak, mrak. Mislim da ju je kupil u mobisu,...
zanima me dali je moguče kako sve unose iz notesa prekopirat na mmc ili u neki folder bez da saljem bluetoothom na komp? zanima me gdje se nalaze ti .txt fileovi? ne mogu ih nigdje nac
Imam N73 i skinuo sam prog Theme DIY super mi je al nemogu tu temu prebacit u comp, jer bi je htio sačuvati i normalno uploadati dalje pa lijepo molim za pomoć inače sam u svemu ovom nov pa skidam sa neta sve što trebam i netrebam
Imam jedan problem... danas je prosfirao moj punjač za N70... najednom je počeo pištati i više ne puni, vjerojetno proboj TFa ili sklopa u njemu. Punjač za N70 je izlaznog napona 5 V sa strujom 880 mA e sad... ja imam jedan stari nokiin punjač koji je 3,7V te 380 mA uz N70 sam dobio onaj...
Pozz ekipa evo i mog problema.... nakon apgrejda softwera suocio sam se s par problema: naime,kad kresnem sliku,ona se nece sejvat u galeriju....ispiše on "saving image" ali slike NEMA u galeriji.... drugo....nece sejvat poslane poruke(to je manji problem)
Danas sam kupio Nokiu N70 i susreo se sa sljedećim problemom: Naime obje kartice su MMC RS, onu lijevo od 64 MB sam dobio sa mobitelom, dok sam ovu desno koristio već neko vrijeme u N-Gageu. Stvar je u tome da mobitel ne prepoznaje ovu desnu karticu, tj. ne prepoznaje da je uopće u mobitelu....
Da li je moguce u izborniku galerija razvrstati video fajlove od slika i mp3-ca jer mi je to tamo sve zajedno u istom folderu. Hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma