Posto sam primjetio da dosta clanova otvara nove teme sa zahtjevom za samo jednim ili dva filea (firmware, patch, custom.....), otvorio sam ovu temu u kojoj se mogu zatraziti fileovi. Da se sprijeci otvaranje tema i da bude preglednije dakle, tu trazite sve sto se tice moddanja Sony Ericsson...
Nova verzija My Phone Explorer-a 1.7.5 http://www.fjsoft.at/en/ DOWNLOAD: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1 EDITED: 07.02.2010.
Sa koje stranice mogu da skinem video clipove za SE K700i.
U ovoj temi ce biti svi novi modeli izasli od 2008 godine. UPUTE: Link na Cafe Mobil temu o mobitelu
My Phone Explorer - diskusije i najave novih verzija Spajanje računala na internet preko mobitela (procedura bi trebala raditi za sve modele) Spajanje mobitela na internet preko Bluetootha i internet veze na računalu Spajanje mobitela na internet preko USB kabla i internet veze na računalu...
Sony Ericsson Linkovi (teme, igre, slike...) Zahtjevi za programe, igre, teme i ostalo za SE (isključivo za zahtjeve!) Evo vam flash teme za vase mobace :-) Google Maps (kako sloziti offline mape za koristenje sa gMaps aplikacijom) Razni rječnici (HRV/ENG, NJEM/ENG, ...) TrackID Savršeni...
Općenito Sony Ericsson glasine (mobiteli, dodatna oprema...) Sony Ericsson - novi telefoni 2008/2009 - specifikacije, linkovi Tutorial: kucna izrada raznih kablova za SE Tutoriali za rastavljanje SE mobitela Micro M2 kartice Servisi, iskustva, pritužbe, preporuke Kad mobitel zapliva!
Općenito Ulazak u servisni meni: ▶ * ◀ ◀ * ◀ * . Zahtjevi za firmware, patcheve, drivere, custom.... (isključivo za zahtjeve!) Tutorial: Sony Ericsson Update Service (SEUS) Crossflashing iliti na koji telefon moze ici koji firmware Tutorijal za modanje flash tema Elfpack Sami extractajte...
Budući da nažalost većina članova ne čita i/ili pri otvaranju nove teme ne poštuje pravila o naslovima, evo ovdje najbitnijih točaka. Ako vam je teško pročitati pravila, bilo bi dobro da pročitate barem ovo, jer svaka novootvorena tema čiji se naslov kosi s pravilima vrlo će vjerojatno biti...
Opet koristim gore navedeni mobitel pa mi treba pomoc... Svi linkovi za teme/programe/igre su mrtvi, zedge i sl. online su u slicnom stanju, softver za spajanje sa kompom od Sony-a ne radi, svi torrenti koji u sebi imaju k750 ili w810 si ostali na "connecting to peers" :-) Ali pretpostavljam da...
Original, 24.10.2008., dok još moddanje DB3150 nije bilo besplatno: EDIT: Evo pošto se situacija popavia odlučio sam dodati neke nove stavri za A2, tipa menu ikone i slično: A2 flashenu-i (pronađite za svoj model): http://www.topse.ru/files/cat432.html Menu.ml meniji s ikonama za A2:...
Sony Ericsson marks the launch of its new brand XPERIA™ with the unveiling of the XPERIA™ X1 10 February 2008 The world of our consumers and customers is changing. To meet the growing need for mobile Web communication and multimedia entertainment, Sony Ericsson introduces XPERIA™. With this new...
imam pitanje dali netko zna kako dekodirat sony eriscon C905.
Pozdrav! Dakle, danas sam dobio W20i i moja folija za otkljucavanje moba ne radi. Odnosno, ne pronalazi niti jednu mrezu. Jednom je cak nasao mrezu i normalno sam uspostavio poziv, ali od tada vise nema sanse da se spoji na VIP mSIM mrezu. Zanima me da li netko provjereno zna da li postoji...
već neko vrijeme izbjegavam irješit to i evo dakle kad krenem uletit u programe il igre kaže radnja nije uspjela...ne shvaćam zašto i napravim glavni reset maknem sve iz moba i sada ponovno ništ...može pomoć edit: pročačkao po forumu malo i evo vidim da ljudi samo servis i flash daju kao...
Molim vas,ako netko zna kako dekodirati sony ericsson k700i,pomozite mi.....:-/ Kodiran mi je na t-mobile... Trazila sam po netu stranice sa kodovima,ali ih ne mogu naci...Molim za pomoc...bit cu vam jako zahvalna... Hvala!
Pozdrav, Znam da ovaj dio foruma poprilično mrtav ali možda netko zaluta pa odgovori. Nedavno sam nabavio odlični C510 i sad se malo igram s temama. Sviđaju mi se teme koje imaju veliki sat preko ekrana, po uzoru na današnje smartphone, par primjera:...
UPOZORENJE: zabranjeno je kopirati tutorial, te koristiti slike iz tutoriala na bilo kojem drugom forumu, blogu... bez pitanja autora Ovaj tutorial sluzi i za otkljucavanje ostalih CID53 telefona, ali si fileove morate naci sami ili zatrazite u temi za zahtjeve. Postupak je isti sa odgovarajucim...
Da li bi neko mogao da objasni citav postupak flasovanja K750i cid49 BROWN u W800, bio bi mu jako zahvalan. Vec 5 dana pretrazujem ovaj forum i video sam da je to moguce sa jdflasherom ali nigde nisam nasao postupak. Unapred hvala
Sony Ericsson Spiro http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_spiro-3267.php
Ima li netko Sony Ericsson W100i? Trebale bi mi instrukcije kako prebaciti imenik sa telefona na SIM karticu. Dakle da mi napiše korak po korak što i koliko puta pritisnuti. Znam da treba ući u kontakte i napredne opcije, ali NE VIDIM kako. Naime crkao mi je display, a Sony PC Companion ne...
http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Cedar-phone-p_4730.html
5-megapixel camera auto focus Smile shutter BestPic Smart Contrast Face detection PhotoFix geo-tagging xenon flash instead of a photoflash LED.
Dali je to moguce i kako jer na nokiji n95 radi
Imam sljedeci problem. LCD na k750 mi je pobijelio i takav je kada se upali mob. ali unatoc svemu mob radi i moze primit poziv i javiti se i sve. Naime, dobio sam taj K750 cid 49 i flashao na njega firmware od w800, onaj iz tutoriala tu s foruma. Napravio sve potrebno, stavio karticu i vidio da i...
pozdrav,evo ovako patchiro sam uredaj k770 cid 53 sve po uputama s foruma i sa interneta..koristio sam simlock patchgen,koristio qa patch itd... i sada meni se onaj lokot sto bude u servisnom menu pokraj mreže otključao,prije flashanja i svega je bilo zakljucan..mislio sam da cu time otkljucati...
Stara kanta od prijatelja, ali ipak ako netko zna kako pomoći. Mobitel upalim standardno na crveni gumb, traži mi odabir rada normalno ili zrakoplovni rad. Odaberem normalni rad, traži pin, ubacim pin, prihvati ga i pojavi se početni ekran na kojem piše gore u sredini ''Traženje'' i to je to....
Ovako, uradio sam flashovanje telefona preko A2Uploadera, fw i custom su mi dali u temi na forumu. E sad, naime, problem je posle flashovanja telefon nece da se upali do kraja samo stoji crn ekran i kada stisnem taster za navigaciju u sredini krece neka muzika, i to je to. Evo ovako : VIDEO...
Pozdrav ljudi,danas sam kupio se w100 ali ga moram dekodirati.....E sad pitanje da li ja to mogu sam uraditi ili moram nositi nekome u servis???pozdrav
Sve je radilo normalno godinama i evo jucer izbaci da nece punit bateriju pise da baterija nije original da koristim original se bateriju i nece punit???nit sam mjenjao ikad bateriju nit punjac sve je original sto je doslo uz mob kad je kupljen nov...moze koji savjet kako da to rijesim?
Imam mobitel sony ericsson endo i nikako nemogu da ucitam memorisku karticu niti da stavljam na nju pomoć
Vidio sam ovaj mobitel po cijeni od 699 kn, jel vrijedi tu lovu, vidim po netu da baterija ima malu izdržljivost:confused:
Aerix priča je završena,projekat je ugašen više nema free opcije za unlock DB 3150/3200 OMNIUS nasljednik ako niste sigurni koji je cid,provjerite a2 uploaderom EDIT 11/12/2009
Evo imam ta dva uredaja u naslovi i htjeo bih ih dekodirat(otkljucati).Trenutno su na Vip, Ja imam BonBon karticu i htjeo bih da na tome radi.Pa ako je moguce barem 1 od ova 2 mobitela dekodirati. Mozete meni dati stranice,programe da uradim sam ili mozete i ostavit upute i program dolje xD ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma