Koja je najnovija verzija softvera ? Moja je R2AY004.Ako se ne varam nadogradnja je besplatna pod garancijom?
Ne znam jel smijem tu komentirat, al slike su jako dobre, puno bolje neg na mom K700i. Ima manje šuma i boje su življe i realnije. Također, oštrina je jednaka na cijeloj slici čime se K700i ne može pohvalit. Noćne snimke i snimke uz umjetno osvjetljenje su također solidne.
!!POMOC!! Zdravo, zanima me dali se na k700i moze iskljuciti zvuk na kameri??? Hvala!!! :wstupid:
ljudi pisite malo i o njemu vi koji ga imate. zanima me kakav je i sta se sve dobije uz njega!
Za li netko dijeli li z530 isti display s još kojim modelom sony ericssona i još bolje pod kojom se oznakom taj display može naručiti te kakva su iskustva s njegovom izmjenom, moj je naime razbijen. Unaprijed hvala!
možda je glupo pitanje... ali čemu služi to?
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/mreview/000/000/000/308/pic01.jpg Utisci?
rastavljala sam sinoc mob i skinila cijelu donju maskui vratila i sad upalim bljeksalicu i svijetli upola manje!!! nist se ni ne vidi. jesam shebala nest ?:(((( ili je to istekao onaj ograniceni period flasha kao:) ?
zanima me jel se moze preko bluetootha spojit mob sa kompom i da mogu slusat muziku(sa moba) i ako se moze kako to napravit:zbunj: :zbunj:
Molio bih da mi netko da informaciju gdje bih mogao kupiti sljedeće modele slušalica za K610i: HPM-70 HPM-82 Hvala :wave:
Da li se moze staviti symbian na SE K700i. Mozda zvuci glupo ali me svejedno zanima.:headbang:
Imam problem sa mobitelom se t610, kupljen je u vip paketu i htio bi ubaciti T-mobile karticu, pa me zanima jel ima tko kod za otkljucavanje da mogu korisititi obje mreze? Ili gdje bi mogao pronaci takvo sta. thx na pomoci!!
Evo bas malo prije sam sa update servicom updatao software i kaze da je v. r1ca021 pa dal mi može neko reci kakva je....tj sta je novoga u njoj posto nisam uspio naci na forumu hvala:thumbup:
Slučajno primjetih na stranicama Sony Ericssona da pod specifikacijama za K750 stoji slijedeći tekst: Napomena: Od sredine svibnja nadalje, proizvodnja K750 se postupno mijenja na sljedeći način: Nova inačica PC Suite s poboljšanim korisničkim sučeljem i bržim usklađivanjem Nova inačica...
kupio bi si SE W800i, zanima me dali ima tko problema sa yojstickom
Znam da možda ima negdje objašnjenje..al nisam ga našao pa me zanima dali se može update napravit ako nemam kabel za mob tj. preko IRDA-e?jel ce mi nestat glupi meni id vodafona??
Imam neki Yakumo usb/bt 100 m dometa. Kod downloada sa moba na komp brzina oscilira, od max 35 kb/s, pa čak padne na 5 kb/s :evil: !? Kod uploada sa kompa na mob rastura, 35 kb/s do 45 kb/s !? Prije sam imao usb/bt 10 m dometa, pa sam ga zamijenio mislivši da je u njemu usko grlo, kakva su...
rekose da mob ful glasni zvoni.... ful je tih a pojacan na najace.... hm? to tako je ili ima jos neka opcija to malo poglasnit? ili otic pitat u ducan sta je? bas je full tih!
Ispao mi je K750i i ostetio se na par mjesta, gdje bih mogao kupiti novo kućište/masku za taj telefon (original SE naravno)?
gdje to mogu nabaviti i koliko kosta ?
Zanima me jel bi dotična bljeskalica radila na mom modelu telefona jer ima isti konektor? Na popisu mog modela nema, međutim mislim da bi radilo... VIŠE o bljeskalici Šta vi velite?
sto je HSCSD I zasto V630 to nema a K618 ima ako su to dva jednaka telefona:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: K618 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k618-1660.php V630 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_v630-1569.php
znate li za neki program koji zakljucava tipkovnicu lozinkom i da ga podrzava se w810i. moze zakljucavat i moje stavke ili odredene datoteke:comp: :comp: :comp:
...da ne otvaram novi topic, zanima me jel ima netko sliku ili link na str kak se otvara kučište na k750 jer ja nikak da nađem, hvala!!!
cini mi se da sam to negdje cito ali vise nemogu nac Ovako kad mob stavim punit pise mi "Punjenje nepoznata baterija" sad neznam u cemu je problem u mobu ili bateriji a ono stanje bat mi je nist,pola ili sve STA DA RADIM
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma