Zanimljivi po tome jer ima ekran osjetljiv na dodir...jos ako bude i povoljna cijena http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-pictures-1723.php
OBAVIJEST: U ovu temu će moderatori dodavati nove modele kako se pojavljuju. Svaka najava (presica) će imati svoj post, uz datum objave, tako da će tema isplivati i dati vam do znanja da ima nešto novo. Tema će biti zatvorena i zaljepljena, a uz svaki najavljen mobitel će stajati link na temu za...
našao sam na netu shemu za konekt k750 na max232. Jel netko ima ispravan pin-out?
Imam jedno pitanje... Možda će vam se učiniti smiješno, no mogu li se na neki način zabraniti pozivi sa "uskraćenog broja"? Ako ne, može li se na K700i nekako postaviti da pozivi sa uskraćenog broja ne aktiviraju zvono, tj. da se tretiraju kao kod "stišanog" načina rada? A, da normalni pozivi...
evo baš sad dođem na vipnet kad se izbezumim ono došli novi mobovi...i k800 i k310i, i nokia e70 i nokia 6131 :thumbup: :thumbup: :thumbup: ...i napokon v630i :licklips: !! nekak sam se zainteresirao za njega jer nije puno 1800 :rolleyes: za takav mob... možda ipak bolje to?! :-/ meni uopće ne...
Da li je moguće staviti firmware od w800 u k750 i kako?
Danas (27.09.2006) sam napravio update software i dobio verziju R1BC002, a vidim da je najnovija verzija R1CA021. Jesam mozda nesto krivo napravio ili ???
Kako ubaciti hrvatski jezik u W800? Mob kupljen u svicarskoj, napravio sam update software ali tijekom postupka nisam vidio opciju za dodavanje jezika. Naime, jezici su ostali kao i na starom softwareu, samo eng, njem, fra i tal. Please help!!!
koliko dođe kuciste za k750, i di ga se može nabavit
Imam K750i sa "R1J002" softverom i kad pokrenem SEUS da ga upgrade-am, dobijem odgovor da nije dostupan novi te da imam najnoviji... Koliko sam skuzio, ovo bi trebao bit najnoviji soft. za K750i R1DB001 - Released on SEUS for the K750 on 14/09/06. - Software versions: LCD 0 Camera 5.3
Evo prvo da kažem da je forum za svaku pohvalu. :klap: Sorry kaj prvi post, i već otvaram new thread, al već dugo tražim ovu igru, i našo sam ju na puno razlićitih stranica, al svaki put je pre velika za moj w810i, tj. sve mi se "zbije" pa vidim samo pola imena igraća, pa ak neko može...
pozdrav ljudi,zna netko kad dolazi ovaj mob kod nas i možda okvirnu cijenu? :spin:
Već dva mjeseca na stranicama piše: Dolazi uskoro :). Ima li tko kakvu informaciju?
Dakle pomoć oko K750i... Ukoliko isključim mobitel, nakon uključivanja, on više ne može naći mrežu... Molim pomoć, ima vip vodafone softver, napravio sam firmware update na noviji i ništa, stavim najnoviju vip sim karticu, ista stvar... Jedino mi je rješenje za sad GLAVNI RESET mobitela, a...
frend ima naviku bacanja moba dok nešto ne radi ili mu se baterija isprazni.. e sad, ima SE D750, baterija mu se ispraznila i on ga normalno u zid... i ode display... gdi se to može promijenit ili kupit, ja mu ga promijenim.. negdje u okolici zagreba ili bliže koprivnici??
uglavnom, sestra je dobila poruku i kraj nje se pojavio znak poderanog pisma (umjesto normalno čitavog). zna li netko u čemu je problem?
Pozdrav svima! Nabavio sam novi K700i. Na njemu je R2CA001 verzija firmwarea. Imam nekoliko pitanja: Koliko je stara ova verzija? Preporucate li mi i zasto nadogradnju na noviju verziju? Hvala!
kamera mi zeza.:angry: :angry: .a mislim da je softwer..jer nekad proradi..može mi ko reči kako se stavlja novi softwer u mob..i s kojim programom?
Evo veceras sam se nest malo pozabavija da vidim u cemu je problem, ipak je do kontakta sta se tice gasenja mobitela i toga... evo slike....odvalija se ovaj mali komad na kojem se naslanjaju + i - od baterija valda.... http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/dstr004.jpg...
Evo ne znam dal je o ovome bilo na forumu ali ja sam našao na nekom drugom forumu ovo, pa ako to netko razumije bolje od mene molim da napravi tutorial na hrvatskom:japan: ok guys... its working! 512 -> 1024! and you dont even need any programs, its working with the Disk Manager from WinXP (I...
molim pomoć tj kako da uključim cookiese na web pregledniku moga k700i. kad idem po poštu na googl to se od mene traži. na 098 1550 mi nisu mogli ili htjeli pomoć.help me please:argue:
Zanima me dali je moguće kosristiti K800i kao GPS uređaj za navigaciju u automobilu, i šta sve treba nabavit za to?
Hi there! Ovako, skinuh si s interneta ovaj fini programčić. Bluesoeil još nemam, ali koliko sam shvatio, on je nešto poput drivera za Bluetooth, right? Ako je tako, onda mi (zasad) još i ne treba, jer mi ovi windowsovi driveri fino rade... Nego, da počnem... Dakle, instalirao sam program,...
Evo nakon flashanja mi se na mobu zna dogodit da se slike ne vide kak da to riješim jer mi se više neda svaki put gasit i palit mobitel
dali netko ima onaj menu.ml file sa origigi ikonama SE K800...jer imam one smece od vodafonovih...pa bi to rado promjenio :D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma