Ovako imam jedan problem: Uključim update service pa ide i ona muzika i sve i odaberem jezik i sve radim dok dođem do onih uputa kak treba prikopčat mobitel i to dobro napravim i tada se on upali zašto prije se to nije događalo HELP
Sad imam verziju R4CJ001, mob je kupljen u vip-u, naravno kodiran, primjetio sam neki bug na ikoni kad me netko ili ja nekog zovem, kao da se slika smrzava. Ne pojavljuje se uvijek ali lagano nervira. Inače sve ostalo na mobu je ok, vrijedi para. Koji je soft zadnji službeni i gdje ga skinuti....
Bok!Dobio Sony Ericsoon Z530i iz Tele2 i već velik problem.Sve u redu do danas.Išao kod frenda prebaciti pjesme(mp3) i sve u redu do kad se zaštekalo.Naravno Poništi stisnem kod sebe i kod frenda.Ali kod mene neće ali kod njega hoće.No onda restart moba i sve u redu(on se sam restartirao) i pojavi...
Sony Ericsson je 2. listopada proslavio petu godišnjicu postojanja. Tvrtka je zajedničko ulaganje tvrtki Sony i Ericsson u omjeru 50:50. Presudni trenutak u postojanju tvrtke bilo je predstavljanje telefona Sony Ericsson T610 2003. godine. Radi se o prvom uspješno modelu Sony Ericssona, koji je...
pitanje kako skinut vodafone sa novog k310i evo kupio sam novi k310i jučer i već me ovaj vodafone izživcirao
jeli neko uzea taj mob.kod njih na pretplati, (to je onaj software koji na desnoj tipki po defaultu ima t-internet),vidija sam ga kod prijatelja, i nakon duzeg koristenja, pocme pustat neki bolesno-piskutavi zvuk (zapiskuta sa svaki pritisak tipke), i onda kad ga malo pustis, to...
Valjda netko nije napravio ovaj thread... na novoj N95 Nokia je uvela 5 MP kameru s Zeissovom optikom, cijena ce vjerojatno biti prava sitnica ;D Da li se samo meni cini da Nokia u dosadasnjim modelima prilicno zaostaje u kvaliteti fotografija za SE? Nesto starije modele bez autofocusa ne treba...
zanima me kakava su vaša iskustva s ovim dodatkom za SE. ja ih sam jutros vidio na djelu i zaprepašten sam edit: » Multimedia Portable speakers MPS-60 - Malen kako bi stao u džep, ali s kvalitetom zvuka koja će dati dodatnu energiju glazbi koju ste spremili u svoj telefon, ove prijenosne...
slucajno mi je ispala bateriaj i kada upalim mobitelč samo se restartuje nemogui ga ni isljuciti bez da ponovo izvadim bateriju
vidim da vecina ima problema sa joystickom pa me zanima kakva je situacija sa softwareom i ostalim dijelovim. dali mozda netko ima mob duze od godine dana i da nije imao nikakvih problema?
Dakle, igrom slucaja neznam vise svoj glavni (master) reset kod na mobu, pa me zanima kak to promijeniti?! Hvala
nazovite me ludjakom, kako hocete, ali mene interesuje jedno, mozel se sony ericsson k700 moddat tako da se na njega stave dva trepereca svjetla ko na cx70
Ovako , nabavio sam opet jedan ali ovaj put kodirani , i cini mi se da nesto ne stima , a to je stanje memorije . onaj prvi je imao oko 40mb kad je bio prazan , a ovaj ima jedva 30 , zar je moguce da 10mb krade mi t-mobile?
kupio sam neki dan bluetooth dongle za k700 za prijenos bluetooth. moj problem je sto je aplikacija koja dolazi uz dongle (bluesoleil) ogranicena na 5mb prometa. eh znal ko sad postoji li jos kakav program koji nije ogranicen ili gdje cu naci full verziju (neogranicenu) navedenog programa:japan:
W830 Specifikacije: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w830-1721.php
Pozdrav shtovanim chlanovima foruma. Rookie sam, pa se nadam da nechete zamjeriti ako uchinim pokoju greshkicu. Oukej, da ne duljim, zanima me jedna konkretna sitnica: Gdje se na podruchu grada Rijeke mogu kupiti/nabaviti nove maskice za SE K510i?? Eto, kratko i jasno. Drzhim fige da che se...
Evo jučer sam stavljao novi software od SE i na kraju mi je pisalo da updatanje nije uspjelo da pokušam ponovno.Tako sam išao ponovno ali mi ga komp poslije nije prepoznavao i nije se htio upaliti poslije toga.Pobriso sam sve one njegove drivere u kompu i ponovno ih stavio ali opet ništa.Molim...
molim vas, ako netko zna kak se moze povecati memorija za sms-ove na K750i... unaprijed hvala...
Jel može neko napisat koji sve programi tj.šta sve treba skinut da bi se mogo promijenit meni i ostavit linkove?? :beer:
Mozete mi pomoci ,kako da skinem brandirani software s moba i staviti cisti software,gdje mogu naci potrebne stvari i programe za tu obradu,zelim to napraviti kod kuce ? molim vas pomognite mi jer sam ocajan,moram taj vodafone maknuti s moba i staviti pravi . Hvala unaprijed !
U "SanctaDomenici" imaju popust na opremu za mobove i fotiće. Na neke stvari i po 60%. Nisam bio , al sam čuo.
dakle imam se d750 i zanima me koliko je rizicno staviti novi firmwire. Dakle sto se moze desit ako postupak ne uspije?
Ne razumijem ovo, kada pišem bez hrv. slova sve je ok. Ali kada koristim hrvatska slova dešava je jedan problem. Npr. pišem: "Automatically parse links in text, Powered by: vBulletin Version 3.5.1 Copyright" i sad kad bih dodao ovoj rečenici neko hrv. slovo. npr. đ. na zaslonu mi ispiše da je SMS...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k320_z558_and_more-news-224.php ovaj sat mi se posebno svida. :) i Sony Ericsson W830 mi se cini odlican, samo ne znam koja je razlika izmedu njega i w850 :)
Koliko vam drzi baterija na k800? Meni je na počrtku drzala dva dana, a sada drzi 3 , mob je star 10-ak dana pa mozda baterija nije dosegla puni kapacitet.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma