Pozdrav! Pa dobro, postoji li način za ljude koji više ne vide tako dobro za povečajnje slova, eventualno da budu i nešto podebljanija, ali trajno, odnosno da se prilikom pisanja poruke, ne mora obaviti prije toga 100 radnji, kao npr. 1. najprije ulaz u područje NApisati novu, pa 2. Nudi najprije...
:-/ Evo me opet,imam moj K750 4.dana,i vec je nova stvar....dao sam ga danas dekodierati i novi jezik/soft metnuti i sada joystick "prema gore" mi pokaziva stalno broj.50 i "prema desno" ide odma u internet.......gledao sam u meni,ali tamo nisu uopce te stvari pogramirani?????? ima veze sa...
Mislim si kupiti w300i pa jel netko može da kaze jel dobar to mobač,zapravo mogu ga dobiti u t-mobilu za jednu kunu pa neznam jel se isplati uzeti w300 :spin: ili možda neki dr.mobitel
zna li netko može li se preimenovati slike u albumu kamere? meni se čini da ne mogu.....
svi smo vec culi o akcije t-mobil`a<:thumbup: hteo bi znati,imali K750 "simlock" od t-mobil`a? ako da,kako ga otvotiti??...software od kuda? ili zna netko nekog iz zagreba ko to radi?koliko kosta?? hvala na pomoc..
pozdrav svima! mene zanima di se moze kupiti k790 jer mi netreba umts i video telefonija koju ima k800. isao sam na stranicu SE-a i lijepo stranicu po stranicu trazio koja od susjednih zemalja ima k790. nasao sam da imaju slovenci. e sada zanima me da li ko ima k790. ima li nekih mana u odnosu...
Pozdrav svima! Imam Z520i tek 6 mjeseci i neželi mi puniti bateriju preko punjača. Isprobao sam i bateriju i punjač sa drugim telefonom i funkcijoniraju kako treba... Mobitel se može puniti sa data kabelom, ali mi je to malo ne praktično... Želio sam vas pitati za mišljenje: - dali je...
pitanje ?? iskustva , da li se isplati uzimat, mislim jer dobijam nešto bolje il....
imao tj jos imam stari sony ericsson f500i, ali mi je nesrecom pukao ekran, pa razmisljam opravak tog mobitela, meni osobno netreba ali mladem bratu... posto garanciju nemam, otisao sam u radnju gdje sam ga kupio i pitao koliko bi dosao opravak mobitela tj zamjena ekrana, oni su mi rekli da...
Kako se skida poklopac kod ekrana.Naime uspio sam odvojiti dio kod tipkovnice,ali kod ekrana mi neide . Molim za pomoć:-/
Dobio sam ovaj fon i ocito ga treba dekodirati jer nece da proihvati karticu(BHMobile), ima li neki program za to il kako se to vec radi, ako mi neko moze pomoci unaprijed hvala. Sorry ako ima vec otvorena tema.
dakle imao sam k700 ali mi je crkoneki procesor mikrofona pa se ne isplati popravljati, isto tako imam i t610 na k700 koristim simpabroj kojega imam već 5-6godina i ne mislim ga mijenjati a na t610 simam tele, međutim sada koristim simpa u t610 kad mi je k700 crko razmišljam uzeti novi mob...
Pozdrav Zanima me ako netko tko ima k800i ili k750i kupljen u t-mobile-u. Da li su zamrljani njihovim softwareom i da li im je kao kod t630i desna soft-tipka zakljucana da poziva fucking t-zones (isto je na svim nokijama kupljenim u t-mobilu). Jer k750 mogu dobiti za 100kn, a k800 za 1100kn. I...
Danas mi je k800 uputio interesantnu poruku: "Please register your mobile phone with sony ericsson. An SMS will be automatically sent through your operator and you will be charged the usual fee for the message" - nije doslovan citat već se otprilike sjećam :) Koji je to vrag? Trenutno...
imam pitanje,kad radim update za k750i od SE.stranice,jer mogu drugi jezik telefona promjeniti??? trebao mi njemacki,ali je samo hr,sl,en...na njemu :-/
jel imao tko problema s njim kao na t630 da nakon mjesec dana ne radi ili zapinje.... tnx
Molim da mi savjetujete koji model SE ima najbolje podešeno funkcioniranje BT tehnologije! želim kupiti novi mob, ali cijene do 700 kn. Hvala
moze preporuka koji SE do 1000kn-1500kn ( rabljeni )
Koju je bolje uzet memorijsku karticu? SanDisk Memory stick Pro Duo 2GB ili SONY Memory Stick PRO DUO 2GB, za k750i
pozdrav svima!!! jedno pitanje a mozda i dva,tri :) kupio sam gore navedeni telefon,,dali mi netko zan reci dali je moguce taj telefon dekodirati bilo gdje osim u vip-u,,lik mi ga je spojio i pokusao dekodirati preko servera ali nema sanse uopce ga server neprepoznaje,,da bi poslije dosao do...
Imam k800 i nemogu nikak prebaciti slike i video sa telefona na komp.Kad ga spojim sa my phone explorer ocita mi sve sa telefona osim toga djela kaze mi eror obex protocol could not be initialized?A sa fma ista stvar dio gdje su fajlovi ne zeli otvoriti u cemu je problem i kako da prebacim na komp??
zasto ako dobijem poruku od nekoga, procitam ju i odmah stisnem pozivanje doticne osobe, nakon razgovora tu poruku ne mogu izbirsati? kaze "poruka se koristi" tako bude neko vrijeme dan, dva i onda ju uspijem obrisati bez problema?? cemu to, zasto to?? hvala..
Malo sam pretrazivao i nisam nigdje nasao na temu posvecenu bas dodatcima za SE mobitele... Dakle isprike ako je vec bilo, a ako nije dajte malo napisite koji vam je najbolji dodatak za SE koji ste ikad kupili. Blic, zvucnici, bluetooth slusalica, obicna handsfree slusalica ili nesto trece... ...
Koji SE ima dobar a da je klizni ili preklopni???
Pozdrav svima. Moj prvi post na forumu... Pa da propitam. Kupio K750i u vipu, normalni, ne vodafone live! i sve super. Ali ne mogu updateat fw... I jednog dana riknu slusalice, odem u servis, imam garanciju, kazem im da mi usput i srede fw... dodjem za dva dana, slusalice trebam dobit nove koje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma