Pošto nemam kreditnu karticu niti ijednu drugu bankovnu karticu s kojom bi mogao vršiti on-line plaćanje zanima me da li postoji koja dobra duša koja bi mi u tome pomogla jer mi trebaju 2 kredita na wotanserveru. Ja bi onome tko mi pomogne platio iznos tih kredita na njegov žiro-račun ili već kako...
mislim da je pitanje vrlo jednostavno , jako me zanima misli li vip prodavat w810i u paketu
Dali može SE K750i koristiti Memory Stick Pro Duo High Speed?
evo, zgrožen i šokiran naprasitim crknućem svog trenutnog/bivšeg moba (iz siga) krenuo sam u potragu za novim modelom. pošto sam u zadnjih 6-7 god. imao samo siemense (4 modela) i pošto je siemense više praktički nemoguće nabaviti, odlučio sam uzeti neki SE -> jedan od ova dva iz subjecta. s SE...
Kupio sam k750 prije mjesec dana u simpa paketu. 1.Kako se otkrije CID broj? 2.Dal mogu nekako stavit neki drugi frimware da ne izgubim garanciju, u servisu ak je besplatno, preko SEUS ili nekako drugacije? 3.Koji frimware je najbolji, neradi mi zum na ovom od t-mobile R1CA021
Može li se kako isključit punjenje baterije preko data kabela? Neman bluetooth na pc-u pa mi je mobitel svako malo spojen kabelom na pc. obično po 5-10min. Je li to potencialno štetno za bateriju?
nakon što sam razgovarao sa ovlaštenim servisom rekli su mi da ako je mobitel brandiran i zaključan na mrežu a u mom slučaju je na vodafone , ne smiju mi stavit originalni firmware ni pod koju cijenu.mogu samo flashati noviji ali isti vodafone firmware. Pa da pitam ima li netko u blizini zg...
Nisam mogao pronaći postoji li tema o ovom, odnosno možda postoji, ali ne znam pod kojim imenom. Zanima me šta je to kod SE na podešenja-povezivanje- "Rad s uređajem"? Kaže da moram prije početka rada izraditi račun? Zna li tko o čemu je riječ, i koja je to adresa poslužitelja, username, pass,...
Idite na Glavni izbornik > Podešenja > Općenito > Nadogr. softvera i pritisnite "Odabrati". Odaberite Naći novi softver i pritisnite "Odabrati". Telefon započinje traženje nadogradnji softvera. zato ja to u telefonu ne mogu naci??? "podesenja" pa "opcenito" a nadogrdnje ni traga ni...
Evo ovako. prije dok sam imao K750 cesto sam pravio backup iz Kontakata na SIM. A sad na W810 je malo drugacije :) Npr. imam kontakt imatic.mob, kad idem na "kopirati na SIM", prekopira mi "mob.;imatic". Sad ne znam jel to samo meni ili je svakome pa bih molio one koji imaju W810 da probaju na svom...
Radim uslugu jednom kolegi iz Italije. Copy / Paste ----------------------------------------------------------- * New GOT-SEMC FREE for Testing * Please send request to garch-store@hotmail.com * All testers will receive Software and FREE Server Account...
koj tel. je po vesem bolji? K750i ili Nokia N70? najvise me interesira isto,koj je bolji za multimedia i slike... :comp:
Pozdrav svima:spin: Kao što i naslov kaže,dali je moguće prebaciti file preko usb kabla(mp3,3gp..)s kompa direktno na memory card,a ne u memoriju telefona?pokušavam prebaciti neki film(30mb) na mob i to mi nikako ne uspijeva jer mi stalno javlja da je memorija puna,(u mem. telefona imam...
trazim na sluzb SE stranicama nigdje nema drivera za xp za k600i pa ko netko zna direktan link bio bih zahvalan thx
Treba mi adresa ili broj telefona nekoga iz zg tko mi može otljučati k 700I sa T-mobile mreže.Odgovore možete slati na PM.:licklips:
Kupio sam dotični mob pa evo da kažem par riječi o njemu. Prva zamijerka koja je bila to što se ne dobi ništa u paketu osim najosnovnijeg . Znači punjač + baterija + mob + kartica. ( kupljen je u tele2 paketu). Pevo kada sam ga upalio desilo se nekaj odlično i nešto što sam prvo put vidio. Znate...
Ništa revolucionarno već samo malo osvježenje ili nazovite to kako god hoćete
Gledam na SE stranici da imaju one zvučnike MPS-60 i stalno piše da uskoro dolazi, ali dal netko zna gdje se već sad mogu kupit
modificiranjem jel moguce stavit activity menu sa k750 na w800 ili media player s w800 na k750? link za detaljnije informacije dobrodosao.
pozdrav, zanima me postoji li na w810 brojač poslanih SMSova i kako do njega doći?
spremam se kupiti novi mobitel pa se dvuomim izmedju par modela k610i;k510,samsung sgh x670;benq el71 i ef81 pa bi htio neki savjet u odabiru moba hvala unaprijed na savjetima!:comp: :thumbup:
Koristim ovaj Handy oko Godinu Dana, sada imam problem shto joystic (od pre par dana) dosta tesko ide... moram da pritiskam ko' idiot :( jel ima tu nekog resenja kako to najbolje da se sredi da opet radi normalno. Iz navedenog razloga sam sebi kupio sada k800i, i da ne otvorim novu temu, dali mi...
Radi se o se t610 kao sto stoji u naslovu pa me zanima jel imo ko slicno iskustvo ... u pocetku se slabije culo na mikrofon (onaj koji zove je slabije cuo ) a sada se nista ne cuje i dal je to do zvucnika ili cega:-/ Ja pozivatelja cujem skroz normalno dok on mene uopce ne cuje...
E ovako.....imam problem veliki.....nabavio sam usb kabal za mobitel k700i ali nemogu da nadjem driver.....mislim...nasao sam driver na sony ericsson stranici.....ali ipak mi komp kaze da nije odgovarajuci driver za to.....pa bi vas molio da mi uploadate usb driver koji radi!!!
nakon dugogodisnjeg iskustva s nokiama, sad imam SE k750i, i stvaarno me zivcira nedostatak privatnosti s porukama kod SE! jel moguce da po sred ekrana mora pisat od kog je poruka i to je u najboljem slucaju, moze bit jos gore pa imat u vidu i sto je u poruci.... :evil: jel se to ikako moze...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma