zanima me kojim se to programom radi ako mi netko moze rec i poslati direktni link da ga mogu skinit e da kako preko kabla prebacit igrice na mobitel W810i
Dakle, molim korisne savjete , prednosti i nedostatke oviha dva moba,, mislilm prijeći sa simpe na t-mobile pretplatu (flex 60 , 24 mjeseci)...thx
..strucnjaci imam problem..nakon sto sam se docepao malo slob. vremena rekoh da spojim fma i moj w180 ..i skinuo sam fma2.0 instalirao,pokrenuo..i kliknem na connect i ucitava..sve je u potpunom redu sve dok ne dodje da ucitava sms..ucita inbox,outbox,i tu najednom sve stane i javlja neku gresku.....
ima sad nova ponuda SE k750 za 1191kn, ali piše još nešto za postoječe korisnike vipa za 1091kn, neznam jel se to odnosi na prepaid ili ? ali mislim da je za prepaid i piše još dobivaš 30kn svaki mjesec 2 godine. To mi zvuči jako dobra ponuda, mislim da je to sad za božic ponuda. I dobiješ neki...
ne znam piše li to negdje ali eto da podjelim sa vama stisnite lijevo,*,desno,desno,*,desno,*. slobodno zbrišite temu ako to negdje već piše
http://www.erstebank.hr/gr_elektro_mbanking.asp poslije flashanja mobitela K608i ne mogu se spojiti, javi pogreška u komunikaciji pokušajte kasnije. Postavke sam si poslao sa SE stranice kao i uvijek, normalno se spajam na Wap i internet preko kompa (BT). Jedino ona stavka JAVA verzije MIDP 2.0...
Zanima me koje aplikacije imate instalirane u svojim telefonima. Ja trenutno imam samo gmail na svom w800. Iskreno, niti ne znam kakve sve postoje. Pa da vidimo, možda se nađe nekaj korisno.
neznam da li ko ima isti problem ali ponekad mi svjetiljka blica kad trebam slikat/snimat/za vrijeme slikanja/snimanja ili samo dok je upaljena kao svjetiljka... please help!
Jos odavno san mislia uzet K750i i vidin dosla sad akcija u Vipa. Iden ja pogledat cjenik na internetu kad vidin da je na njemu vodafone, pa mi je odmah doslo rigat jer neman bas dobra iskustva s njin (brzina pogotovo). Sad, zanima me dali se vodafone moze potpuno izbrisat s moba i stavit...
dali postoji neka stvar koja se stavi na se w800i pa da se u to stave normalne slušalice, nešto kao što se dobije i sa w810i mislim na ovo: http://img329.imageshack.us/my.php?image=gpd15862high5304000rd5.jpg
evo jos malo pa ovo ce doci ....> http://www.xonio.com/artikel/x_artikelunterseite_grossbilder_22516502.html?pic=1&r2tc=018009006&r2ti=7499&r2tp=7086,7486&r2tn=Handy :thumbup:
Nisam našao ovu temu na forumu pa mislim da nije dupla, ispričavam se ako je već bilo. Dakle, pitao me frend da li se može na k700 staviti firmware ili software (koje god je točno) od k750. Ja mislim da nije zbog hardverske razlike u telefonima ali da bih bio potpuno siguran zanima me šta mislite o...
Dakle, vidija sam na SE stranicama da se na dotičnom mobitelu mogu minjati maske. Ja svoju ne bi minja, ali bi volija malo očistiti prašinu što je pala kod josticka i između displaya i zaštitne plastike. Pa ako iko zna, volija bi da mi objasni kako se ta maska skida, na što moram obratiti...
Drzhim fige da che mi shtovani forumashi mochi pomochi svojim savjetima. Rijech je o sljedechem: Nedavno ostadoh bez SE K510i. Uslijed pada, joystick se kompletno odvojio od PCB-a. Poslah ga ovlashtenom serviseru koji mi je pak odgovorio da je kvar nastao zbog mehanichkog oshtechenja (vidi...
Pozdrav, kupio sam danas u Vipu K750i, kod unlockera je stavljen R1CA021 i telefon je otkljucan, nema vodafone gluposti, spojio sam ga na kabel, skinuo se update service tool, tamo mi prepozna telefon i kaze da nema novijeg softvera e sada isao sam prebacivati podatke na mob, (u memoriju...
Dobar dan svima. Molio bih za pomoc. Nekad sam vidio kodove poput strelica lijevo, strelica desno i sl da se dode do servisnog menija. Da li to postoji za T 630 i koji su. Hvala na odgovorima.
Cuo sam da se dzojstik jako cesto kvari kod w800, da l' je to istina, ili samo napuhana prica. Znam da je generalno kod svih SEa tako, al konkretno me interesuje za ovaj telefon? btw da li je uzrok kvara prasina, ili nesto drugo, i koliko inace kosta popravak?
dakle odjednom se ugasio k700 kad sam ga upalio samo se pali i gasi ekran i to bijele boje nemože se više ugasit na gumbu nego samo kad se izvadi baterija ni jedna tipka ne reagira samo radi kao semafor bijeli pa crni ekran dali netko zna kaj mu je?
moze li se ikako na k700 prikljuciti na ''normalne'' slusalice koje idu u cd player ili kompjuter sa bananastim izlazom, sta mi za to treba
imam k750 od t -mobilea sa r1ca021. imam problem sa mega basom i namam zum jel moguće stavit soft od w700 r1ca021 ili r1db001. hoće li mi se ispravit problem sa mega basom ima li i on takav zum (4x,2.5X,1X) Hvala
NAPOMENA: RADI SAMO SA CID 36 telefonima -Prvo skinuti far manager ovdje: http://rarlabs.com/rar/FarManager170.exe ili http://www.farmanager.com/files/FarManager170.exe - skinuti SEFP ovdje: http://sephone.nm.ru/tools/SEFP010044.zip Tutorial:
Razmatram da uzmem k750i od vipa na akciji pogodi me sa pravim poklonom imam par pitanja.Pošto se uz mobitel dobi 2 godišnja jamstvo zanima me ako ga odnesem u elektromagic da mi stave novi soft jer gubm tu garanciju? i jer mu moram reći da mi stavi soft koji mogu updejtat od doma drugo pitanje ...
ovako, ispričavam se ako je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali kupio sam k610i sa vodafone brandom, pa me zanima dali mogu tražiti u njihovom servisu da mi stave njegov čisti firmware, tj. da maknu sav vodafone iz firmwarea... to bi mi recimo omogućilo da nadograđujem softver od doma, pa me...
sta je pak sada ovo Neobični multimedijalac iz Sony Ericssona Pod nazivom W44S krije se posljednji multimedijski uređaj iz Sony Ericssona opremljen QVGA ekranom baziranim na Sonyjevoj w/BRAVIA tehnologiji, 115 MB ugrađene memorije, TV prijemnikom, mogućnosti snimanja video zapisa,...
Ovako zanima me jeli mogu na koji nači nizbrsati one slike i melodije koje se nemogu izbrisati iz moba kao ona slike od t-coma i one melodije ako netko zna neka rece Hvala unaprijed
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma