Bok, da li možda netko zna kako da prebacim telefonski imenik koji imam save-an na kompu (od samsunga) na sony i kako da slikice prebacim.. malo sam neuka, pa ako netko ima strpljenja i znanja da mi objasni..
Moj stari namjerava kupiti K800i.Pošto je preskup u T-mobile i Vip zanima koliko dođe na crno.Kakve slike slika,baterija,software,tipkovnica,kakav je u radu,problemi s njime(ako ih ima) ama baš sve.Najvjerovatnije će kupiti za Božić.Thanx;)
kako promijeniti softwere a da ga ne skidam preko mobitela? imam od t-mobilea, i ne svidja mi se bas, a i cuo sam da nevalja te da unustava mobitel...
Molim Vas ako minetko može reći u čemu je problem mobitel nemogu upaliti a ne reagira kad uključim punjač! Radi se o Sony Ericson t230! Unaprijed hvala, pomozite!
Jel ima tko boot script za spajanje na k700 s Far managerom, molio bih nekog da mi kaze kako se spajao sa far managerom na k700i pomoću bluetootha preko COM porta.....:) :licklips:
u biti i oće i neće, 2 ili 3 puta mi se u zadnjih nekoliko dana dogodilo da mi ne želi poslat poruku(napiše da slanje nije uspjelo). Probam opet, ništa. Pustim ga nekoliko sati i sve je u redu. Prije nikad nisam imao slične probleme. mobitel je kupljen u 6.mjesecu, garancije nema, nisam...
Imam jedno pitanje vezano uz ekran na K800...radi se o tome da kao da ekran radi na lošoj frekvenciji ili nekaj, odnosno, kad pomaknem mobitel, kao da se pojave nekakve crte na ekranu dok se mob ne smiri...ista situacija je kad je mob na mjestu, a ja trepčem i geldam u ekran i opet se pojave te...
Jel moguće na tom mobu mijenjati maskicu jer se moja kod pada dosta izgrebala?
kao što i sam naslov kaže
ovako kupio sam K750i prija 2-3 tjedan i vidio na SonyEricsson-ovoj stranici da se moze nadograditi sotware i to sam napravio, ali kada slusam glazbu na medio playeru preko sluslica dosta mi se tise cuje (koji ga imaju znaju kada se pojaca zadnje 2 kockice da se dosta kojaca e a meni nije tako). ...
Kupio bih memorisku karticu za k750, pa jer tko uzimo nedavno, tj. dal zna gdje je najpovoljnije kupit. može 512mb ili 1 gb.A mogli bi i otvorit temu ako se moderatori slažu ovisno o proizvođaču i modelu gdje je koji mobitel najbolje kupit jer i sami znamo da cijene variraju i do 300tinjak kuna a...
jel se moze kako ubit taj ton, a osim da stišam cijeli mobitel? jer iako mi javlja da je baterija prazna traje mi još skoro cijeli dan dok ne crkne.. hvala
stize nasljednik k610 sa 3,2 mp kamerom i 100mb memorije: www.mobile-review.com/news.php?language=en#news11670
vidim da imate samo problema s K800 mozda se jos ne isplati nj kupovat da se saceka ispravak softa?
Kad poslikam nesto slika normalno izgleda ali kad ju spremi ona požuti! u čemu je stvar?
Imam SE Z530i a moj frend W300i.Sada me zanima je li negdje moguće kupitii dodatnu kameru,ili koja je kompatibilna s ostalim SE-ovima.Nemojte zamjeriti tako sam načuo ako sam nešto pogrešno napisao...:wstupid: Thanx:thumbup:
Pozdrav svima. posto ne raspolazem sa velikim parama da si mogu kupiti mob svaka 2 mjeseca a zvijer svaku godinu ili manje zanima me kada otprilike dolazi novi SE-ov top model. (skupljam pare). znam da je k800 izasao otprilike jedno godinu dana u odnosu na k750. pa me zanima ako znate sta o tome...
pogledajte ovo http://bbs.blueshow.net/read.php?tid=208433&fpage=1
dakle...kao što rekoh malo prije....samo što nevidite jerbo je netko od moderatora malo prepametan..... k800 se nepali, nakon vađenja baterije.......samo sam ju stavio unutra i nakon toga svaki put kad pritisnem tipku za paljenje dolje zasvijetli crvena LEDica i to je to.....isto se dogodi i kad...
oće to radit s obzirom da hpm82 ima daljinski i na se-u piše kompatibilno sa w850..... neki tip mi ih nudi rabljene za 100kn jel se isplati
Ima u njemu vip karticu i nikako nemogu naći gdje da sakrijem broj pa ako neko zna da mi kaže.Hvala
Posto je ovo prvi post, red je da pozdravim sve forumase:thumbup: Kupio sam nedavno nov w810i, i dosao mi je zakljucan i brandiran od strane mreznog operatora. Ovo sto je zakljucan i nije toliki problem, posto nije velik period koliko sam vazan za operatora, ali problem je ovo sto je brandiran...
Ovako imam problem sa RS 232 kablom za se k700i kada mobitel uštekam u kabal i u kompjuter, kompjuter ga ne prepoznaje neznam zašto jel treba neke drivere ili nešto drugo ?? Hvala Unaprijed
Imam k800i i na njemu simpa karticu i sad, otišao ja na settings(postavke) za poruke i fino odem na Service centre(ne znam kak se točno na hrvatskom kaže) i slučajno obrišem onaj broj od tog servisnog centra i sad uopće ne mogu slati poruke(primati poruke i zvati mogu)...dali bi netko mogao...
meni mobitel prelijepo izgleda, lijepo je dizajniran i ima sve sto treba imati :) , samo opet joystick strsi :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma